RE: Trudna sam!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

samedi -> RE: Trudna sam!!! (1.4.2012 19:06:53)

Marija,čestitam [sm=bravo.gif] Želim ti ugodnih 9 mjeseci [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif]

Marija13 -> RE: Trudna sam!!! (1.4.2012 19:15:54)

Hvala vam od srca [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] na pregled necu zuriti, otici cu za 10-ak dana...ja jos ne mogu da vjerujem u sve ovo [sm=jezicek.gif]

Marija13 -> RE: Trudna sam!!! (1.4.2012 19:21:11)

IZVORNA PORUKA: Vinetu

IZVORNA PORUKA: Marija13

Drage moje, evo i ja pređoh sa onog dijela "zatrudnjenje" na "trudnocu", nakon 2.5 godine borbe sa pcos, i samo 2 mjeseca ispijanja cajeva, ugledah i ja konacno [sm=rozacrtici.gif] ne znam kada bi bilo pametno otici na UZ... Pozdrav [sm=bravo.gif]

Marija, od srca ti čestitam!!! [sm=bravo.gif]
Vidiš, isplatiše se oni čajevi!!!
Nadam se da ću se i ja za koji dan javiti na ovu temu! : )))))

Vinetu ocekujemo i tebe uskoro [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] samo udri po cajevima...vrkuti cemo dici spomenik

Pingvina -> RE: Trudna sam!!! (1.4.2012 19:51:15)

Marija, cestitam od srca...Neka bude sa srecom!!!!

Tinak29 -> RE: Trudna sam!!! (2.4.2012 10:06:08)

IZVORNA PORUKA: Vinetu

Drage moje, evo i ja pređoh sa onog dijela "zatrudnjenje" na "trudnocu", nakon 2.5 godine borbe sa pcos, i samo 2 mjeseca ispijanja cajeva, ugledah i ja konacno [sm=rozacrtici.gif] ne znam kada bi bilo pametno otici na UZ... Pozdrav [sm=bravo.gif]

Marija, od srca ti čestitam!!! [sm=bravo.gif]
Vidiš, isplatiše se oni čajevi!!!
Nadam se da ću se i ja za koji dan javiti na ovu temu! : )))))

Vinetu ocekujemo i tebe uskoro [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] samo udri po cajevima...vrkuti cemo dici spomenik

I ja sam trudna 6+ tj. Moj savjet Marija...nemoj ici na prvi uzv prije 7 tj., jer bi se tada zaista trebalo sve vidjeti...i plod ( gdje je smjesten ) i naravno GV I žumanjcanja V. i otkucaji srca.
Ja sam bila sa tocno 6tj. / prosli petak ,pa me isprepadala da se jos ne cuju otkucaji, iako plod raste i sada je 0,36mm, sto je odgovaralo 6.tj.
Danas opet idem na kontrolu da vidimo jel se danas vide otkucaji...ali bezze sam se mucila ovih par dana...i mucit cu se do popodne!

Marija13 -> RE: Trudna sam!!! (2.4.2012 17:25:15)

Uh valja to čekati [sm=muca.gif] maksimalno se trudim da mislim pozitivno i da ostanem smirena, a cekat cu , znam da bi me njihove rijeci da "nista ne vide" izludile.. Tinak javi kako prođe na pregledu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mina1989 -> RE: Trudna sam!!! (2.4.2012 20:39:25)

cao svim trudnicama i onim koje to zele postati. ja sam na pocetku 5 sedmica, stalno sam zedna, i umorna, stomak me pomalo boli, na pregled sam narucena tek za mjesec dana pa ako neko moze malo da me umiri ili posavjetuje, prva mi je trudnoca .

hvala unaprijed! Pozdrav[sm=smiley1.gif]

samedi -> RE: Trudna sam!!! (2.4.2012 22:23:56)

Drage moje,i ja sam [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif] Danas bila kod ginica,7/8 sedmica,srček prokucao hvala Bogu ! Eto samo da vam javim [sm=smiley36.gif]

Mina,to su sve normalni simptomi trudnoće ne brini se nego uživaj [sm=smiley1.gif]

Skvo RR -> RE: Trudna sam!!! (2.4.2012 22:24:58)

iskrene cestitke...[sm=rozica.gif]

Lady26 -> RE: Trudna sam!!! (2.4.2012 22:25:45)

Samedi cestitke, najljepsih [sm=9nebesa.gif] ti zelim [sm=bravo.gif]

SdZ -> RE: Trudna sam!!! (2.4.2012 22:26:30)

Iskrene cestitke. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (2.4.2012 22:26:54)

[Sadržaj poruke je obrisan]

hatepsut -> RE: Trudna sam!!! (2.4.2012 22:27:13)

Cestitamo novopecenim trudnicama ! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

muaaa -> RE: Trudna sam!!! (2.4.2012 22:28:17)

Samedi cestitke[sm=bravo.gif]

felix -> RE: Trudna sam!!! (2.4.2012 22:31:58)

IZVORNA PORUKA: samedi

Drage moje,i ja sam [sm=nosecka.gif] [sm=bravo.gif] Danas bila kod ginica,7/8 sedmica,srček prokucao hvala Bogu ! Eto samo da vam javim [sm=smiley36.gif]

Mina,to su sve normalni simptomi trudnoće ne brini se nego uživaj [sm=smiley1.gif]

još jednom cestitam [sm=smiley31.gif] :-*

reallove -> RE: Trudna sam!!! (2.4.2012 23:04:24)

IZVORNA PORUKA: samedi

iskrene cestitke[sm=bravo.gif]

klemzi -> RE: Trudna sam!!! (2.4.2012 23:06:06)

Samediiii [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Neka bude školska [sm=bravo.gif]
Ostalim trudnicama takođe sve najljepše želim [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Leena -> RE: Trudna sam!!! (2.4.2012 23:15:14)

IZVORNA PORUKA: Iman83

Bravo Samedi...ti i Sulty zadale drugi krug...gdje sad Leena [sm=smiley36.gif] da vas uprati[sm=smiley36.gif]

Iskrene čestitke i da uživaš u sljedećim mjesecima a na svijet doneseš živu i zdravu bebicu[sm=sloncek.gif]

Čekam tebe[sm=jezicek.gif]

Lulu_08 -> RE: Trudna sam!!! (3.4.2012 8:19:20)

samedi mashAllah neka je sa srecom u novoj trudnoci, da aBd bude skolska!!!

samedi -> RE: Trudna sam!!! (3.4.2012 9:38:44)

Hvala vam puno drage moje [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Marija13 -> RE: Trudna sam!!! (3.4.2012 17:59:09)

Samedi cestitaaaam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
ja jedva cekam da odem na prvi UZ

SREĆNA -> RE: Trudna sam!!! (3.4.2012 18:15:49)

Eh pa čestitam i ja novim trudnicama, želim vam lijepu i zdravu trudnoću od srca [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

dinciii -> RE: Trudna sam!!! (3.4.2012 21:50:15)

Da se i ja ovde prijavim [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Danas bila na kontroli sve uredu hvala bogu,12.sedmica sam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

M kao Mama -> RE: Trudna sam!!! (3.4.2012 21:51:47)

IZVORNA PORUKA: dinciii

Danas bila na kontroli sve uredu hvala bogu,12.sedmica sam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

opa, mašala draga i lijepo šutiš 12 sedmica, sram te bilo, haaaaaaaaaaaa

dinciii -> RE: Trudna sam!!! (3.4.2012 21:53:52)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

IZVORNA PORUKA: dinciii

opa, mašala draga i lijepo šutiš 12 sedmica, sram te bilo, haaaaaaaaaaaa

[sm=jezicek.gif] Cekala da mi doktor kaze da je sve ok [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  109 110 [111] 112 113   Sljedeća stranica >   >>