RE: Trudna sam!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

hatepsut -> RE: Trudna sam!!! (23.2.2012 20:24:07)

Hvala Osice,Klemzika..Niki hvala..Ih K. sav sretan nisam vjerovala da ce ovako da prihvati cinjenicu da vise nece biti sam !

Hvala curice [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

mamine oci -> RE: Trudna sam!!! (23.2.2012 21:51:39)

Pingvina i Hatepsut čestitam od srca[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

veeseelaa -> RE: Trudna sam!!! (23.2.2012 21:55:15)

mamine oči ja uletjela kontam ti nam [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

hatepsut -> RE: Trudna sam!!! (23.2.2012 22:02:46)

Mamine oci ,hvala [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
Veselice ja "pozurila"  pomislih ti ces nas obradovati [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

M kao Mama -> RE: Trudna sam!!! (23.2.2012 22:22:36)

IZVORNA PORUKA: Pingvina

Evo mene zenice..
Sorry sto se oteglo..Svasta se izdesava za ovih par dana.Helem isprepadala sam se ziva.Prvo nam srculence nije bilo prokucalo, pa onda sam prokrvarila..helem danas smo bili na pregledu.Maleno srce kuca hvala dragom Bogu..dr preporucio i dalje mirovanje..ali to mi je najmanji problem.
Svima vama koji planirate pregled-ODGODITE najtoplije vam preporucujem.Ako odete prerano (kao ja) samo cete se bez potrebe sekirati.

joj, hvala Bogu da si se javila, slala sam ti poruke na FB, ovdje na PP, na temama, od tebe ni traga, ni glasa, uh, bit će to dobro, akobogda

ziki -> RE: Trudna sam!!! (23.2.2012 22:57:08)

Pingvina cestitam, zelim ti laganu, skolsku trudnocu, da uzivas svih 9 mjeseci, lagan porod i preslatku bebicu.

mersiha 77 -> RE: Trudna sam!!! (24.2.2012 8:13:43)

hatepsut cestitam od srca

pingvina cuvajte se sada sretno!

Pingvina -> RE: Trudna sam!!! (24.2.2012 9:35:25)

Hvala vam puno drage zenice...Dace Bog dragi valjda da i ja jednom pocnem disati punim plucima..Samo ne smije valjda naglo..da me ne prekine-zato ovi belaji odmah na pocetku.[sm=smiley2.gif]

Lana_ -> RE: Trudna sam!!! (24.2.2012 9:38:16)

čestitam Pingvina daće Bog da sve bude uredu,a ti se čuvaj [sm=smiley1.gif]

Laylica -> RE: Trudna sam!!! (6.3.2012 14:04:56)

evo da se i ja pohvalim [sm=nosecka.gif]. Trudna sam 8-ma sedmica...Hvala Bogu srculence je prokucalo:) Svima zelim od srca ugodne i zdrave trudnoce[sm=smiley1.gif]

SREĆNA -> RE: Trudna sam!!! (6.3.2012 14:14:05)

Čestitam od srca Laylice i želim ti školsku trudnoću, da ti 9 mj.prođe u najboljem redu i da na svijet doneseš akoBogda zdravo i živo , slatko malo stvorenje.

sunce27 -> RE: Trudna sam!!! (6.3.2012 19:57:10)

IZVORNA PORUKA: Laylica

evo da se i ja pohvalim [sm=nosecka.gif]. Trudna sam 8-ma sedmica...Hvala Bogu srculence je prokucalo:) Svima zelim od srca ugodne i zdrave trudnoce[sm=smiley1.gif]

Cestitam od [sm=smiley27.gif]

Lulu_08 -> RE: Trudna sam!!! (6.3.2012 20:07:54)

Laylice cestitam od srca mila da aBd bude sve kako treba!

saksija -> RE: Trudna sam!!! (6.3.2012 20:12:31)

cestitam i ja od [sm=smiley27.gif] - sjecam se da smo bile skupa na listama yeeeeee, bas mi je drago.
sad uzivaj!

Laylica -> RE: Trudna sam!!! (8.3.2012 16:31:07)

IZVORNA PORUKA: SREĆNA

Čestitam od srca Laylice i želim ti školsku trudnoću, da ti 9 mj.prođe u najboljem redu i da na svijet doneseš akoBogda zdravo i živo , slatko malo stvorenje.

Hvala od [sm=smiley27.gif]

Hannica -> RE: Trudna sam!!! (8.3.2012 16:32:46)

Cestitke svim novim trudnicama.

Laylica -> RE: Trudna sam!!! (8.3.2012 16:33:07)

IZVORNA PORUKA: saksija

cestitam i ja od [sm=smiley27.gif] - sjecam se da smo bile skupa na listama yeeeeee, bas mi je drago.
sad uzivaj!

Hvala dra moja:) Ti si zbrisala prije mene sa litse:) neka masallah. Koja si sedmica trudnjaco?:)

Laylica -> RE: Trudna sam!!! (8.3.2012 16:34:33)

IZVORNA PORUKA: Djana

Laylice cestitam od srca mila da aBd bude sve kako treba!

Hvala od[sm=smiley27.gif] aBd nadam se, iako me bas strah od nemilih dogadjaja....ali trudim se da se sto manje opterecujem..

Laylica -> RE: Trudna sam!!! (8.3.2012 16:38:04)

Drage dame, buduce mame od [sm=smiley27.gif] vam zelim sretan svaki dan [sm=smiley1.gif]
SRETAN 8. MART![sm=rozica.gif]

chuci -> RE: Trudna sam!!! (8.3.2012 16:42:50)

čestitam i ja.
neka ti sljedećih 7 mjeseci prođe u najljepšem raspoloženju, bez mučnina i tegoba

saksija -> RE: Trudna sam!!! (8.3.2012 19:04:21)

IZVORNA PORUKA: saksija

ja danas 23 sedmice tacno! :)
sad uzivaj!

Hvala dra moja:) Ti si zbrisala prije mene sa litse:) neka masallah. Koja si sedmica trudnjaco?:)

vila_7 -> RE: Trudna sam!!! (8.3.2012 19:09:15)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] joj mogu misliti kako si uzbudjena i osmjeh ne silazi s lica,jelde!? [sm=smiley1.gif]

Laylica -> RE: Trudna sam!!! (9.3.2012 13:04:12)

IZVORNA PORUKA: chuci

čestitam i ja.
neka ti sljedećih 7 mjeseci prođe u najljepšem raspoloženju, bez mučnina i tegoba

Hvala na divnim zeljama [sm=smiley1.gif]

Laylica -> RE: Trudna sam!!! (9.3.2012 13:06:09)

IZVORNA PORUKA: vila_7

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] joj mogu misliti kako si uzbudjena i osmjeh ne silazi s lica,jelde!? [sm=smiley1.gif]

Bas tako, sreca koju sada osjecam je neizmjerna hvala Bogu. Vilo, hajde cekamo tvoj osmijeh aBd:)[sm=bravo.gif]

mali_leptiric -> RE: Trudna sam!!! (14.3.2012 12:23:21)

drage moje ne znam da li je ok pitanje na ovaj topic ali malo sam zabrinuta. 21 sedmica mi je pa me zanima da li je normalna pojava da u toku ( 'pokusaja') odnasa se pojavi obilan, gust bijeli iscjedak i bol ? Ili ovo moze biti posljedica upale? [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Imam li razlog za brigu?
Hvala vam na odgovoru :D

Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sljedeća stranica >   >>