RE: Trudna sam!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

mala_sa -> RE: Trudna sam!!! (14.3.2012 12:30:14)

Malo prati danas situaciju, ako bude imalo sukrvice ja bih otisla doktoru. Ako je sada sve istto kao i prije ja mislim da nemas razloga za brigu. Mozda da pitas na temi: treba mi savjet, hitno ili na razgovorima u ocekivanju bebe??

mali_leptiric -> RE: Trudna sam!!! (14.3.2012 12:38:31)

Pravo da vam kazem ocistila poslije,ali sve je normalno, niti krvarenja, niti iscjetka. Vec mi se to jos jednom pojavilo, ali odnose cak ne mogu ni imati..sto me bas mori [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Povecanja zelja,ali ne mogu i jos kada sam ovo vidjela :( Ali hvala ti na pomoci i savjetu :D nadam se da nisam jedina u tom stanju :)

dady -> RE: Trudna sam!!! (19.3.2012 14:50:59)

eh... Mene nije bilo dugo,dugoo... I bas skonta da ce ovo biti jubilarna 400-ta obajava![sm=smiley1.gif] I za jubilej ,jubilarna i vijest mi cemo opet dobiti [sm=duda.gif]
Saznala sam prije par dana,i bas smo sretni... Cinjenica planirali nismo,al kad se desilo [sm=duda.gif]je dobro dosala![sm=bravo.gif]Sve je super osim nekog hematomcica koji imam ,ali i za to koristim terapiju pa se nadamo da ce ova [sm=duda.gif] da pobjeti taj hematom! Imate veliku pusu od nas

reallove -> RE: Trudna sam!!! (19.3.2012 14:53:29)

cestitke :)..da sve bude ok aBd..

salmy -> RE: Trudna sam!!! (19.3.2012 14:55:26)

Masallah cestitamo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sloncek.gif[/image]

marinčii -> RE: Trudna sam!!! (19.3.2012 14:55:35)

dady čestitam mila abd da sve prođe uredu i da rodiš zdravu bebicu
Također i čestitke svim novim trudnicama

felix -> RE: Trudna sam!!! (19.3.2012 14:56:54)

dady, cestitam sve najbolje [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

kaktuscic -> RE: Trudna sam!!! (19.3.2012 17:00:01)

Dady cestitam, beba je uvijek dobrodosla, da sve bude uredu abg.[sm=bravo.gif]

Ja vidim ovamo marinci i felix pisu sigurno reko i od njih neke nove vijesti[sm=smiley1.gif] kad one samo cestitaju [sm=smiley1.gif]

nanika -> RE: Trudna sam!!! (19.3.2012 17:45:05)

Dady cestitke i od mene[sm=bravo.gif]

marinčii -> RE: Trudna sam!!! (19.3.2012 18:23:39)

kaktuščić nema još ništa al abd za koji mjesec se i ja bacam na posao:))

teacher75 -> RE: Trudna sam!!! (19.3.2012 18:30:07)

IZVORNA PORUKA: dady

eh... Mene nije bilo dugo,dugoo... I bas skonta da ce ovo biti jubilarna 400-ta obajava![sm=smiley1.gif] I za jubilej ,jubilarna i vijest mi cemo opet dobiti [sm=duda.gif]
Saznala sam prije par dana,i bas smo sretni... Cinjenica planirali nismo,al kad se desilo [sm=duda.gif]je dobro dosala![sm=bravo.gif]Sve je super osim nekog hematomcica koji imam ,ali i za to koristim terapiju pa se nadamo da ce ova [sm=duda.gif] da pobjeti taj hematom! Imate veliku pusu od nas

cestitamooo[sm=bravo.gif]

nanika -> RE: Trudna sam!!! (19.3.2012 20:12:44)

IZVORNA PORUKA: marinčii

Jedva cekam lijepe vijesti[sm=bravo.gif]

kaktuscic -> RE: Trudna sam!!! (19.3.2012 21:30:38)

IZVORNA PORUKA: nanika

IZVORNA PORUKA: marinčii

Jedva cekam lijepe vijesti[sm=bravo.gif]

I ja, i ja, i ja [sm=smiley1.gif]

mina1989 -> RE: Trudna sam!!! (27.3.2012 20:22:51)

cao svima, ja sam nova na forumu, ali eto juce sam ugledala plusic koji me je i usrecio i uplasio, posto je prvo dijete. voljela bih svoja iskustva da podjelim sa vama, a i da cujem nesto pametno. [sm=smiley1.gif]

Lulu_08 -> RE: Trudna sam!!! (27.3.2012 20:45:28)

mina1989 cestitam od srca, a pridruzi se na temi Razgovori u ocekivanju bebe gdje mozes podijeliti svoje trudnicke dozivljaje sa nama!

reallove -> RE: Trudna sam!!! (27.3.2012 22:23:12)

IZVORNA PORUKA: mina1989

cao svima, ja sam nova na forumu, ali eto juce sam ugledala plusic koji me je i usrecio i uplasio, posto je prvo dijete. voljela bih svoja iskustva da podjelim sa vama, a i da cujem nesto pametno. [sm=smiley1.gif]

cestitke[sm=bravo.gif]

Marija13 -> RE: Trudna sam!!! (1.4.2012 7:08:26)

Drage moje, evo i ja pređoh sa onog dijela "zatrudnjenje" na "trudnocu", nakon 2.5 godine borbe sa pcos, i samo 2 mjeseca ispijanja cajeva, ugledah i ja konacno [sm=rozacrtici.gif] ne znam kada bi bilo pametno otici na UZ... Pozdrav [sm=bravo.gif]

Mirkica -> RE: Trudna sam!!! (1.4.2012 9:20:37)

IZVORNA PORUKA: Marija13

Drage moje, evo i ja pređoh sa onog dijela "zatrudnjenje" na "trudnocu", nakon 2.5 godine borbe sa pcos, i samo 2 mjeseca ispijanja cajeva, ugledah i ja konacno [sm=rozacrtici.gif] ne znam kada bi bilo pametno otici na UZ... Pozdrav [sm=bravo.gif]

sedam dana po izostanku periode ne prije

Leva -> RE: Trudna sam!!! (1.4.2012 9:27:30)

Marija cestitke [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Ne znam koliko ti kasni. Najbolje je sacekati jos nekih 5-7 dana nakon testa jer to negdje dodje 5+3 ili 5+4 (ti bi mozda mogla i u petak) tada se na UZ moze vidjeti gestacijska vrecica i da li je mrvica na pravom mjestu [sm=smiley1.gif]

Lulu_08 -> RE: Trudna sam!!! (1.4.2012 10:13:19)

Od srca ti cestitam i zelim ugodnu trudnocu, a sto se tice odlaska, ja sam i prvi i drugi put poranila pa se nista nije vidjelo, a to je bespotreban stres, bolje je sacekati da bude 5/6 sedmica (a to je cca 4 sedmice poslje ovulacije).

mina1989 -> RE: Trudna sam!!! (1.4.2012 13:53:52)

cestitke [sm=bravo.gif]

Bebironcic -> RE: Trudna sam!!! (1.4.2012 14:16:23)

Čestitke i od mene [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

jasmin -> RE: Trudna sam!!! (1.4.2012 14:19:39)

Cestitam,jako lijepa vijest :).

Vinetu -> RE: Trudna sam!!! (1.4.2012 14:31:05)

Marija, od srca ti čestitam!!! [sm=bravo.gif]
Vidiš, isplatiše se oni čajevi!!!
Nadam se da ću se i ja za koji dan javiti na ovu temu! : )))))

Alma_27 -> RE: Trudna sam!!! (1.4.2012 14:34:02)

cestitam! kao sto cure rekose, ne prije 7 dana od izostanka menstr. :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sljedeća stranica >   >>