Lulu_08 -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 12:08:43)
|
IZVORNA PORUKA: Tinak29 IZVORNA PORUKA: Marija13 Uh valja to čekati [sm=muca.gif] maksimalno se trudim da mislim pozitivno i da ostanem smirena, a cekat cu , znam da bi me njihove rijeci da "nista ne vide" izludile.. Tinak javi kako prođe na pregledu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Da javim....jucer imala spontani....otislo samo od sebe...ovih dana idem kod dr. da provjeri da li je sve otišlo! A ti Marija, samo bez panike, premalo je 4/5 tjedana da se nesto konkretno vidi. Moj slucaj je bio takav da se vidjeo plod od 3,6mm, ali bio je toliki i nakon 3 dana, sto znaci da se prestao razvijati i nisu se vidjeli otkucaji! Svima ostalima zelim da bebachi rastu i da sve bude u redu! Nemojte se, molim vas poistovjetiti sa mnom, jer svaka trudnoca je prica za sebe...širim poz. vibrice svima! Draga Tinak29 bas mi je zao sto ti se bas to desilo, saljem ti veliki zagrljaj podrske a ujedno ti se divim na pozitivnom stavu, svaka cast, sigurna sam da ces na taj nacin ubrzo doci do ponovnog plusica!
|
|
|
|