RE: Trudna sam!!! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porod

Poruka

Apotekarka -> RE: Trudna sam!!! (3.4.2012 21:54:58)

Opa dinci kakvo iznenadjenje,cestitam....ugodnu trudnocu zelim....
Svim ostalim ringerasicama takodjer cestitke

ziki -> RE: Trudna sam!!! (3.4.2012 21:59:54)

Samedi, dinciii cestitam, laganu trudnocu, jos laksi porod i zive i zdrave bebice vam zelim

Lulu_08 -> RE: Trudna sam!!! (3.4.2012 22:25:04)

IZVORNA PORUKA: dinciii

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Da se i ja ovde prijavim [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Danas bila na kontroli sve uredu hvala bogu,12.sedmica sam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

opa, mašala draga i lijepo šutiš 12 sedmica, sram te bilo, haaaaaaaaaaaa

[sm=jezicek.gif] Cekala da mi doktor kaze da je sve ok [sm=smiley1.gif]

Ne znam jesam li i ja ovo vidjela i cestitala a ako nisam evo ovom prilikom. Znaci dinciii i tvoja kao i moja je prestupna godina za radjanja djece hehehehehe...

reallove -> RE: Trudna sam!!! (3.4.2012 23:02:59)

Da se i ja ovde prijavim [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Danas bila na kontroli sve uredu hvala bogu,12.sedmica sam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
cestitke[sm=bravo.gif]

Tinak29 -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 11:08:52)

IZVORNA PORUKA: Marija13

Uh valja to čekati [sm=muca.gif] maksimalno se trudim da mislim pozitivno i da ostanem smirena, a cekat cu , znam da bi me njihove rijeci da "nista ne vide" izludile.. Tinak javi kako prođe na pregledu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Da javim....jucer imala spontani....otislo samo od sebe...ovih dana idem kod dr. da provjeri da li je sve otišlo! A ti Marija, samo bez panike, premalo je 4/5 tjedana da se nesto konkretno vidi. Moj slucaj je bio takav da se vidjeo plod od 3,6mm, ali bio je toliki i nakon 3 dana, sto znaci da se prestao razvijati i nisu se vidjeli otkucaji! Svima ostalima zelim da bebachi rastu i da sve bude u redu!
Nemojte se, molim vas poistovjetiti sa mnom, jer svaka trudnoca je prica za sebe...širim poz. vibrice svima!

dady -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 11:25:23)

Tinka baš mi je žao!!![sm=smiley19.gif]

SREĆNA -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 11:27:28)

Dinci čestitam od srca [sm=bravo.gif]

Tinak29 žao mi je [sm=smiley19.gif] [sm=smiley31.gif], ali vidim tako pozitivna, svaka ti čast [sm=smiley31.gif]

Tinak29 -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 11:53:21)

Pozitivom se jedino i moze " zdravo" krenuti dalje. A ja sam odlucila krenuti dalje sto prije! Bog dao/ Bog uzeo! On zna zasto i ja vjerujem da je ucinio iz nekoga razloga bas najbolje za mene, jer kao sto mi je dr. rekla sa plodom nesto nije bilo ok, pa ga tijelo priirodnom selekcijom rjesava!
Moja najveca utjeha je ta, kao sto sam vec tu negdje napisala sto ja i MM nemamo problema sa zacecem i to sto imam jednog anđela koji mi se sada smije i salje puse iz svoga krevetica :)

*pcelica* -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 11:56:28)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Za tebe tako pozitivnu. Ja sam ubijedjena da ces ti ubrzo ponovo ugledati [sm=modricrtici.gif] na testu i da ces na svijet donijeti jos jednu prelijepu bebicu

sretna_mama -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 12:00:54)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Da se i ja ovde prijavim [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]
Danas bila na kontroli sve uredu hvala bogu,12.sedmica sam [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

opa, mašala draga i lijepo šutiš 12 sedmica, sram te bilo, haaaaaaaaaaaa

[sm=jezicek.gif] Cekala da mi doktor kaze da je sve ok [sm=smiley1.gif]

Čestitke draaaga..Na slijedećem RR druženju u ZE da vidimo aBd i bebicu i Hanu :-D..

sretna_mama -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 12:03:06)

Ostalim [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/nosecka.gif[/image] također sve naj, a onima što još nisu..što skorije da ugledaju [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/modricrtici.gif[/image] ili [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]..

Tinak, bude sve ok..Ružno je reći, ali ako je počelo loše..bolje možda i za tebe..Nemojte me pogrešno shvatiti..Što skorije da bude sve ok..

Tinak29 -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 12:05:29)

Hvala curke i mame...divne ste...
Ja vama zelim školske trudnoće, velike bebice, puno osmijeha i radosti u Vašim stanjima!
I dopustite svima ( makar bila i svekrva ) :) da vas mazeee i pazeee :)
Pozz iz Zagreba [sm=smiley1.gif]

Lulu_08 -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 12:08:43)

IZVORNA PORUKA: Tinak29

IZVORNA PORUKA: Marija13

Uh valja to čekati [sm=muca.gif] maksimalno se trudim da mislim pozitivno i da ostanem smirena, a cekat cu , znam da bi me njihove rijeci da "nista ne vide" izludile.. Tinak javi kako prođe na pregledu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Da javim....jucer imala spontani....otislo samo od sebe...ovih dana idem kod dr. da provjeri da li je sve otišlo! A ti Marija, samo bez panike, premalo je 4/5 tjedana da se nesto konkretno vidi. Moj slucaj je bio takav da se vidjeo plod od 3,6mm, ali bio je toliki i nakon 3 dana, sto znaci da se prestao razvijati i nisu se vidjeli otkucaji! Svima ostalima zelim da bebachi rastu i da sve bude u redu!
Nemojte se, molim vas poistovjetiti sa mnom, jer svaka trudnoca je prica za sebe...širim poz. vibrice svima!

Draga Tinak29 bas mi je zao sto ti se bas to desilo, saljem ti veliki zagrljaj podrske a ujedno ti se divim na pozitivnom stavu, svaka cast, sigurna sam da ces na taj nacin ubrzo doci do ponovnog plusica!

Tinak29 -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 12:11:32)

Hvala ti ...i ja se nadam da cu Vam se uskoro opet javiti na ovom topicu,,,,sa [sm=modricrtici.gif]

Nunny -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 14:35:28)

[sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif] 15/16[sm=smiley27.gif]

Lulu_08 -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 14:42:36)

Nunny mashAllah neka je sa srecom, ugodnu i skolsku trudnocu ti zelim!!!!

Nunny -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 14:45:13)

hvala Lulu ...ako Bog da 2 mjeseca nakon tebe i ja cu grliti svoje malo blago [sm=smiley31.gif]

Lulu_08 -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 14:46:48)

Nema na cemu aBd samo neka su nam zivi i zdravi, pridruzi nam se u razgovorima u ocekivanju bebe Nunny! [sm=bravo.gif]

Hannica -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 15:16:16)

Cestitke i od mene za sve nove [sm=nosecka.gif]

teacher75 -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 15:17:44)

samedi i nunny, cestitam!!![sm=bravo.gif]

Lady26 -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 15:21:15)

IZVORNA PORUKA: Nunny

[sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif] 15/16[sm=smiley27.gif]

Lopuzo hihihihihihih.... [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Nedi -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 15:23:09)

IZVORNA PORUKA: Hannica

Cestitke i od mene za sve nove [sm=nosecka.gif]

Ja mislila Hannica trudna[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

chuci -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 15:23:38)

čestitam na [sm=rozacrtici.gif]

sretna_mama -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 15:23:56)

Čestitke drage moje..

Da vam što bolje prođe do rođenja bebica.

Ako kako možemo pomoći..tu smo..[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Galicia -> RE: Trudna sam!!! (4.4.2012 15:26:27)

Cestitam trudnicama, sve najljepse od srca. Da se i ja nadjem ovdje na ovoj temi uskoro.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  110 111 [112] 113 114   Sljedeća stranica >   >>