|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krevetic... ?
13.7.2011 11:44:53   
Gift
zenice, mozel mala pomoc..da li neko ima ovakav krevetac i kakva su vam iskustva, ne znam da li se dusek moze pomjerati i ogradica dizati i koliko je to neophodno..a ovaj dio s ladicama se moze skinuti poslije..
user posted image

ili je bolje uzeti ovakavuser posted image do koje godine djete moze spavati u ovakvom..
user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 701
13.7.2011 11:58:31   
Hannica
Na Haninom kreveticu se ogradica ne moze spustati i da budem iskrena,ni u jednom trenutku mi to nije nedostajalo.Mozda zato sto je H spavala mjesec-dva sa mnom na krevetu u onoj nosiljki pa se nisam mogla saginjati ispocetka dok se nisam oporavila od poroda.user posted image A u ovom velikom kreveticu moze djete spavato do 3 godine,mozda i 4,naravno ako zeli.user posted image Meni je ovaj prvi meden,da imam dovoljno prostora u stanu uzela bih takve.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 702
13.7.2011 12:01:24   
bebacha
mi imao kao ovaj prvi,samo narandzasti.iz Fisa je.Ajla ima3,5 godine i tek prije 3 mjeseca smo ga rastavili skroz i moce spavat jos dugooo u njemu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 703
13.7.2011 12:02:28   
Emica_sa
Ja ti imam krevetac iz cileka,moze se spustati nivo i super je,moze spavati do 4 godine u njemu sigurno i uvijek sam za drveni krevetic i dobar dusekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 704
13.7.2011 12:05:44   
Amani12
I kod nas je krevetic kao na prvoj slici,samo bebi plava i njezno zelena kombinacija.
Zapravo to je taj narandzasti krevetic iz Fisa,samo smo ga mi ''preuredili''.
Ogradica se ne moze spustati,odnosno podizati ali meni to nikada nije falilo.
Djecak sada ima 18 mjeseci i jos uvijek spava u svom kreveticu,a kad jos malo odraste,imat ce i super krevet.
Moja topla preporuka za ovakav krevetic user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 705
13.7.2011 12:07:38   
Gift
e hvala, razmisljala sam da je ovaj s ladicama bolji i za poslije, al reko opet ne znam koliko je praktican zbog nivoa duseka i pomjeranja ogradice..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 706
17.7.2011 9:16:02   
ciciban26
Drage mamice s iskustvom,trebam pomoc..Obzirom da smo se odlucili za putni krevetic interesuje me koliko ste zadovoljne sputnim kreveticima? Meni se do sada najvise svidja Chipolino Yasmin Baldahin
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/5/imageskrevet.jpg/][IMG]http://img5.imageshack.us/img5/8721/imageskrevet.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Interesuje me da li neka ima iskustva s chipolino kreveticima,koliko su sigurni i stabilni?

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 707
28.7.2011 9:44:28   
Sensia
Hej zenice i meni treba pomoc

Mi smo prvo bili za drveni krevetic al nam se isto tako extra svidio putni krevetac graco elektra deluxe s obzirom da nemamo puno prostora u spavacoj sobi?

Ne znam sta je bolje uzeti drveni ili ovaj putni? neki kazu da djete brzo drveni preraste tj pocne gurati nogice, rukice i glavu kroz one sipkice nakon 6 mjeseci i dosta ljudi ih zamjeni sa ovim putnim koji je mrerzast pa vidis bebu a opet je sigurniji da ne moze djete ispast i provalcit se kroz sipkice? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 708
28.7.2011 9:49:06   
R&T@
Imala sam i drveni i putni...

Mislim da je jedina prednost drvenog kvalitetan madrac...
Ako u taj putni mozes ubaciti madrac onda izaberi njega.

Madrac, kako zbog djeteta tako i zbog tebe, da ga lakse podizes i spustas jer su putni prilicno dubokiuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 709
28.7.2011 10:06:30   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Sensia

Hej zenice i meni treba pomoc

Mi smo prvo bili za drveni krevetic al nam se isto tako extra svidio putni krevetac graco elektra deluxe s obzirom da nemamo puno prostora u spavacoj sobi?

Ne znam sta je bolje uzeti drveni ili ovaj putni? neki kazu da djete brzo drveni preraste tj pocne gurati nogice, rukice i glavu kroz one sipkice nakon 6 mjeseci i dosta ljudi ih zamjeni sa ovim putnim koji je mrerzast pa vidis bebu a opet je sigurniji da ne moze djete ispast i provalcit se kroz sipkice? user posted image user posted image user posted image

dijete ti ne moze ni kad se rodi provlaciti glavu kroz sipkice jer je max razmak izmedju njih 8 cm -to provjeri kad budes kupovala,a plus kad su mali gdje ih stavis u krevet tu ce i biti dok se ne mognu sami valjati,a kad se mognu sami valjati svejedno ne mogu proletiti kroz sipke.
A za to da ga vidis- ja stavim ogradicu sa 3 strane-cetvrta otvorena.
Ja sam za madrac , ali ako moze pravi madrac i u putni onda svejedno

P.S. i ja sam se zafrkala sto mi se stranica ne spusta jer po noci i sad dojim a krevet je skroz do naseg,pa crknem dok je izvadim i onda ostatak noci je ostavim kod sebe,a da mog spustati ogradicu kako hocu-stavljala bih je u krevetic

< Poruku je uredio helena_7 -- 28.7.2011 10:07:44 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 710
28.7.2011 11:15:48   
Sensia
IZVORNA PORUKA: tajra

Madrac, kako zbog djeteta tako i zbog tebe, da ga lakse podizes i spustas jer su putni prilicno dubokiuser posted image

I ja sam razmisljala o tom madracu ali ovaj je na dva nivoa i cini mi se kao da na onom dnu ima tanki madrac al nisam sigurna....... ali dva nivoa ima sigurno. Ne znam da li se vidi taj tanki madrac na ovoj slici user posted image

user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 711
28.7.2011 11:24:43   
ciciban26

IZVORNA PORUKA: tajra

I ja sam razmisljala o tom madracu ali ovaj je na dva nivoa i cini mi se kao da na onom dnu ima tanki madrac al nisam sigurna....... ali dva nivoa ima sigurno. Ne znam da li se vidi taj tanki madrac na ovoj slici user posted image

user posted image

I u ovaj krevetic ide madrac..Ovo sto dodje dosta je tanko. Raspitivala sam se dosta i ne bi bilo lose odmah na pocetku kupiti madrac od nekih 12 cm..Ako grijesim neka me mamice s iskustvom isprave.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 712
28.7.2011 11:29:05   
Sensia
Isto mislim da je tanko i da bi trebao dodatni madrac user posted image
al opet ovaj je malo poskup jos dok se uzme nadrac user posted image user posted image user posted image user posted image

ciciban ja sam googlala ovaj tvoj , sladak je isto pravo al cini mi se da je dubok previse? ili sam pogresnu sliku nasla

Neposredna veza do poruke: 713
28.7.2011 11:30:44   
Emica_sa
Upravu si ide 12 cm,ali po meni je ovaj krevetic bacanje para,mali je dosta,nepraktican i prilicno skup

Neposredna veza do poruke: 714
28.7.2011 11:34:21   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Upravu si ide 12 cm,ali po meni je ovaj krevetic bacanje para,mali je dosta,nepraktican i prilicno skup

Pa mali bas i nije dimenzije su 117 x 75, a meni je praktican jer nemam prostora u spavacoj sa dodatne komodice za presvalcenje itd.....

Al da je bezveze skup to jeste, uzasno je skup

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 715
28.7.2011 11:34:22   
Emica_sa
Ne znam,meni je puno ljepsi drveni to se ne moze mjeriti,kad se stavi fina ogradica,drveni izgleda kao iz bajke,a u onoj radnji na socijalnom,krevetic i madrac dodu 300 KM  sto nije skupo user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 716
28.7.2011 11:37:21   
Sensia

Ne znam,meni je puno ljepsi drveni to se ne moze mjeriti,kad se stavi fina ogradica,drveni izgleda kao iz bajke,a u onoj radnji na socijalnom,krevetic i madrac dodu 300 KM  sto nije skupo user posted image

Ma joj misljenja su bas podijeljena, meni je isto drveni puno ljepsi i priordniji naravno
ali moja je sestra koristila drveni nepunih 6 mjeseci jer je bebi pocela da gura ruke i noge kao i da se udara glavicom od drvenu ogradu.... i eno sad su joj kupili i  montirali ovaj putni....

Ne mogu biti pametna

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 717
28.7.2011 11:38:05   
ciciban26

al opet ovaj je malo poskup jos dok se uzme nadrac user posted image user posted image user posted image user posted image

ciciban ja sam googlala ovaj tvoj , sladak je isto pravo al cini mi se da je dubok previse? ili sam pogresnu sliku nasla

Mi smo htjeli taj graccov,ali sam odustala najvise zbog dimenzija. Onda sam na predhodnim stranicama nasla Jelin komentar kako uopste nije zadovoljna njime a poskup je..
Ovaj "moj"ima 2 nivoa a donji  kao da jeste malo dublji,ali kontam kaqd dodje madrac  da ce biti bolje. Od svih koje sam "uzivo" gledala nekako je najstabilniji,a i ima rajfesus sa strane,kad beba malo poraste da sama izlazi,otvoris joj i nema straha od prevrtanja user posted image

Evo slika
user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 718
28.7.2011 11:39:14   
Skvo RR

Ma joj misljenja su bas podijeljena, meni je isto drveni puno ljepsi i priordniji naravno
ali moja je sestra koristila drveni nepunih 6 mjeseci jer je bebi pocela da gura ruke i noge kao i da se udara glavicom od drvenu ogradu.... i eno sad su joj kupili i  montirali ovaj putni....

Ne mogu biti pametna

Uma je spavala u drvenom do druge godine..sve je stvar do djeteta..nikada nije htjela u putni..user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 719
28.7.2011 11:39:33   
Emica_sa
Ovo za presvlacenje na kreveticu ti nije uopce prakticno,tebi se cini,krevetic izgleda slatko i to je sve.Iskreno ja sam sa prvim djetetom kupila komodicu i tu sam ga presvlacila do 5 mjeseca,poslije jee on to prerastao i nije bilo sigurno jer se puno vrtio,tako da je pitanje koliko je i komodica isplativa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 720
28.7.2011 11:44:52   
Emica_sa
Moj sin ima 20 mjeseci i spava u drvenom,od rodenja znao se prilikom okretanja udariti,ali nije strasno,malo,nikada nije zaplakao,a kada ima ogradica ne moze se ni udaritiuser posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 721
28.7.2011 11:47:57   
Sensia
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Mi smo htjeli taj graccov,ali sam odustala najvise zbog dimenzija. Onda sam na predhodnim stranicama nasla Jelin komentar kako uopste nije zadovoljna njime a poskup je..
Ovaj "moj"ima 2 nivoa a donji  kao da jeste malo dublji,ali kontam kaqd dodje madrac  da ce biti bolje. Od svih koje sam "uzivo" gledala nekako je najstabilniji,a i ima rajfesus sa strane,kad beba malo poraste da sama izlazi,otvoris joj i nema straha od prevrtanja user posted image

Evo slika
user posted image

ih ne mogu da otvorim tu sliku na poslu pa cu kuci da pogledam......jer mi sad tragamo uveliko
Ma meni duzi od 120 cm ne moze stati user posted image user posted image user posted image  tako da je to maximum a ovaj je 117 cm sto mi je u knap...

cicibanko otovrila se neka nova radnja prije 2-3 dana u vf-u koreja sa svim beebacim stvarima, ima i exra krevetica al drvenih i posteljinica (koje su med medova)....cak sam vidjela i onih jastuka za dojenje i spavanje u trudnoci negdje su cca 60 KM.... pa da znas jer vidim da si i ti u potrazi za svim i svacim
AKo placas sa gotovinom popust je 15%...

Neposredna veza do poruke: 722
28.7.2011 11:56:16   
Sensia

Moj sin ima 20 mjeseci i spava u drvenom,od rodenja znao se prilikom okretanja udariti,ali nije strasno,malo,nikada nije zaplakao,a kada ima ogradica ne moze se ni udaritiuser posted image

Izgleda da cu se ja vratiti na drveni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sve je individulano.....

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 723
28.7.2011 11:58:45   
ciciban26

[/quote]

cicibanko otovrila se neka nova radnja prije 2-3 dana u vf-u koreja sa svim beebacim stvarima, ima i exra krevetica al drvenih i posteljinica (koje su med medova)....cak sam vidjela i onih jastuka za dojenje i spavanje u trudnoci negdje su cca 60 KM.... pa da znas jer vidim da si i ti u potrazi za svim i svacim
AKo placas sa gotovinom popust je 15%...
[/quote]

Znaci otvoreno. Govorio mi je mm da treba da se otvori ali ne zna kad.. Superiska,otici cemo da pogledamo jer kao sto kazes u potrazi smo za svim i svacimuser posted image user posted image user posted image   Hvala na informciji user posted image user posted image user posted image

Imas  stranicu Bojprom  i oni imaju veliki izbor krevetica (putnih i drvenih) i ostalih bebecih stvari. Ovaj sto smo mi ovdje nasli kod njih je jeftiniji 43 km a vrse dostavu u SA..

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 724
28.7.2011 12:53:38   
MicoTico
Nasa curica je spavala u drvenom kreveticu i sve je bilo super jer je ona bila bas mirna beba, ali kad smo ovog naseg nemirka stavili u isti, poslije par ,mjeseci je bio haos. Stalno se udarao jer je on baaas nemiran, cak i dok spava, 100 puta promijeni polozaj, te cas je u samom cosku, te poprijeko...
Od 3 mj. spava u putnom krevetcu, unutra smo stavili madrac iz drvenog ( dimenzije su iste) jer on ima onaj tanki i  sad smo "mirni" ( bar od udaracauser posted image ).

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *