|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krevetic... ?
28.7.2011 13:17:13   
Sensia
IZVORNA PORUKA: MicoTico

Nasa curica je spavala u drvenom kreveticu i sve je bilo super jer je ona bila bas mirna beba, ali kad smo ovog naseg nemirka stavili u isti, poslije par ,mjeseci je bio haos. Stalno se udarao jer je on baaas nemiran, cak i dok spava, 100 puta promijeni polozaj, te cas je u samom cosku, te poprijeko...
Od 3 mj. spava u putnom krevetcu, unutra smo stavili madrac iz drvenog ( dimenzije su iste) jer on ima onaj tanki i  sad smo "mirni" ( bar od udaracauser posted image ).

E pa bas to sve je individualno i ne moze covjek predvidjeti, ali mi se stvrano ne daje 200-300 KM za drveni koji cu koristiti 3 mjeseca i onda opet morati nabaviti putni user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 726
28.7.2011 14:01:51   
mamina princeza
Mi smo kupili za djevojcicu prije vise od tri godine drveni i u njemu je spavala do 2,5 godine kada je dobila ovaj veliki krevet. Ne znam nikog kose vise okrece od nje ... znaci ustane pa se baci. Uzas. Al kad stavis ogradicu i fino ususkas nema problema. Za malu bebu ne treba ogradica ili samoona gornja oko glave a kad se pocne okretati onda duza da je sto vise krevetica u ogradici. Niakd nismo imali neki veci problem sa udarcima ...

da nemam drveni mozda bi sad i razmisljala... i onda sam razmisljala pa sma n akraju odllucila drveni i nisma se pokajala dugo je koristila.

a sto se tic epresvlacenja meni je super bilo ono sto se nakaci na krevetic i tu presvlacis bebu dok moze stati. Super za ledja. A nije ni toliko skupo.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 727
28.7.2011 14:04:10   
mama2009
IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Mi smo kupili za djevojcicu prije vise od tri godine drveni i u njemu je spavala do 2,5 godine kada je dobila ovaj veliki krevet. Ne znam nikog kose vise okrece od nje ... znaci ustane pa se baci. Uzas. Al kad stavis ogradicu i fino ususkas nema problema. Za malu bebu ne treba ogradica ili samoona gornja oko glave a kad se pocne okretati onda duza da je sto vise krevetica u ogradici. Niakd nismo imali neki veci problem sa udarcima ...

da nemam drveni mozda bi sad i razmisljala... i onda sam razmisljala pa sma n akraju odllucila drveni i nisma se pokajala dugo je koristila.

a sto se tic epresvlacenja meni je super bilo ono sto se nakaci na krevetic i tu presvlacis bebu dok moze stati. Super za ledja. A nije ni toliko skupo.

potpisujem

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 728
28.7.2011 14:06:26   
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: Sensia

E pa bas to sve je individualno i ne moze covjek predvidjeti, ali mi se stvrano ne daje 200-300 KM za drveni koji cu koristiti 3 mjeseca i onda opet morati nabaviti putni user posted image

A zašto misliš da ćeš koristiti krevetić 3 mjeseca?
Kod mene je kći spavala tri i pol godine u tom krevetiću.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 729
29.7.2011 7:57:42   
vila_7
Sensia...bona ako se tebi kupuje putni kupi ga-vidim ja da ti samo trazis neke argumente protiv drvenog! user posted image
A za cijene su ti najpovoljniji Tradelli u Kiseljaku i FIS u Vitezu-imas krevetica od 80-200 KM, a madraci od 40-100 KM, a putni su ja mislim negjde od 150-300 KM, pa izaberi....user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 730
29.7.2011 8:39:09   
Sensia
IZVORNA PORUKA: helena_7

Sensia...bona ako se tebi kupuje putni kupi ga-vidim ja da ti samo trazis neke argumente protiv drvenog! user posted image
A za cijene su ti najpovoljniji Tradelli u Kiseljaku i FIS u Vitezu-imas krevetica od 80-200 KM, a madraci od 40-100 KM, a putni su ja mislim negjde od 150-300 KM, pa izaberi....user posted image

hehehehe user posted image  zar se primjeti user posted image

Vjeruj mi da sam do prije tri dana bila iskljucivo za drveni i to bijeli ....... sve skontala i onda mi par zenica kaze da su ga morale zamjeniti brzo zbog bebice-jednostavno im nije vise odgovarao i ja krenula tim putem....
Al sinoc smo opet mm i ja skontali drveni user posted image  sta su ti hormoni......

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 731
29.7.2011 8:51:13   
vila_7

Al sinoc smo opet mm i ja skontali drveni user posted image  sta su ti hormoni......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma bona vidjet ces koji god izaberete necete pogrijesiti i hvalit ces ga - ako drveni dobro oblozis nece joj kasnije nista biti (dok je tek mala nece se ni okretati) a i kad se udari moja ni ne reagira (jer ja u zadnje vrijeme samo sam ukrasni carsaf stavila po ogradici bez obloga) i sto je najsmjesnije kad sam makla te debele ogradice manje se udara jer je valjda skontala prostor ili da nije vise mekano kao prije ,sta li vec....

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 732
29.7.2011 10:48:20   
salmy
Ako neko zeli drveni bjeli(postavim slike poslije) ima ladicu,dva nivoa  jogi( skoro nov) na tockice i uz njega dajem posteljinu ogradicu(zelenu) sve za 200KM

Nasem bebiju je 21 mjesec,i imamo namjeru za mjesec-dva kupiti pravi veliki krevet,mozda bi on mogao jos spavati u njemu ali ja se bojim jer je vec pado iz njegauser posted image user posted image  
Ako nekoga zanima tu samuser posted image  

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 733
29.7.2011 10:51:55   
vila_7
salmy moja je beba visoka i madrac iako je na najnizem nivou imam osjecaj ako se presavije preko ogradice da ce ispasti...ne znam kako to rijesitiuser posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 734
29.7.2011 10:59:28   
salmy
IZVORNA PORUKA: helena_7

salmy moja je beba visoka i madrac iako je na najnizem nivou imam osjecaj ako se presavije preko ogradice da ce ispasti...ne znam kako to rijesitiuser posted image
ja nikako,sem kupiti veliki praviuser posted image  sad trenutno imam puzle po podu za savki slucaj.Ali on jendostavno HOCE da izađe/preskoci.Kad spava u nasem velikom(u toku dana) kad se probudi ustane sam otvori vrata i dođe,sto znaci da je spreman za veliki svoj krevet  

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 735
29.7.2011 11:04:04   
vila_7
ma i ja sam njen stavila skroz do naseg ali svejedno ako se prekolati pa padne...uh....Mislila sam opet skinuti stranicu kreveta ali onda ce mi prelaziti na nas i kad nas nema u sobi a ne zna jos sama sici

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 736
30.7.2011 8:38:04   
hampsi
Sensia mi smo drveni krevetic zamijenili putnim i tako spava godinu i vise, bebe je imala mozda 10 mjeseci tada. Zadovoljni smo. A u TL je prije nekih 7 dana bio na akciji po 70 KM (tako negdje je cijena).

< Poruku je uredio hampsi -- 30.7.2011 8:39:51 >

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 737
1.8.2011 10:10:43   
Sensia
IZVORNA PORUKA: hampsi

Sensia mi smo drveni krevetic zamijenili putnim i tako spava godinu i vise, bebe je imala mozda 10 mjeseci tada. Zadovoljni smo. A u TL je prije nekih 7 dana bio na akciji po 70 KM (tako negdje je cijena).

Dosta zena mi govori da su brzo zamijenili drveni krevetić zbog sigurnosnih razloga, a pogledacu i u TL sta imaju, hvala

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 738
2.8.2011 13:07:54   
Gift
evo nase buduce sobice
user posted image
kod krevetica se stranice mogu skidati tako da kasnije mozemo imati pravi krevet...

e sad me zanima kakav madrac da uzmem...trebam li na nesto posebno obratiti paznju, koliko visok treba da bude isl..user posted image
zenice iz Tz gdje ste vi nabavljale madrace?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 739
2.8.2011 13:10:58   
vila_7
Gift nije toliko vazna visina (prosjek neki uzmi-ali mislim da su svi isti),koliko je vazna sirina i duzina-da kad ga stavis, ne moze vise od 1 prsta uci između madraca i stranica kreveta.
A sobica je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 740
2.8.2011 13:17:24   
Sensia
Gift sobica je bas slatkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 741
2.8.2011 13:29:56   
Gift
hvala vam user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 742
2.8.2011 13:46:33   
malena.

IZVORNA PORUKA: tajra

Imala sam i drveni i putni...

Mislim da je jedina prednost drvenog kvalitetan madrac...
Ako u taj putni mozes ubaciti madrac onda izaberi njega.

Madrac, kako zbog djeteta tako i zbog tebe, da ga lakse podizes i spustas jer su putni prilicno dubokiuser posted image

I ja sam razmisljala o tom madracu ali ovaj je na dva nivoa i cini mi se kao da na onom dnu ima tanki madrac al nisam sigurna....... ali dva nivoa ima sigurno. Ne znam da li se vidi taj tanki madrac na ovoj slici user posted image

user posted image

ja imam krevetac na ovaj fazon,dakle ne ova marka(kupila sam u robotu 200km) al ocigledno jako dobra kopija.
dakle sve ove nastavke ima.
ja sam za putni uvijek bila,jer nisam htjela rizikovati da kupim drveni pa da mi se dijete udara od sipke.dosta mama mi govori da dijete provlaci noge i ruke kroz to,pa da mogu zaglaviti.meni ogradica nije dobro rijesenje,uzimajuci u obzir mostarske vrucine...pa ne bi ni malo zraka ulazilo u krevetac,a ovako kroz mrezu moze.
moja ne spava citavu nos u njemu,al spava po danu,i jednu turu navece...i ponekad se igra.
dodje u njemu neka tanka podloga koja bi kao zamjenjivala madrac ali ja sam ipak kupila madrac za dojnji dio i stavila ga.
a ovaj gornji mi je bio super(na njeg nisam stavljala madrac ali sam stavila beby jorgan da bude mekse.dobra stavr kod tog gornjeg dijela mi je bila sto je pokretan pa sam mogla ljuljati bebu.
ako ti ne bude htjela spavati u krevetcu moze ti sluziti kao igraona.hehe....

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 743
2.8.2011 14:24:44   
Sensia
Ah ja sam jos u dilemi sta da radim.....ovaj kosta oko 350 km + madrac to je 400 km...pa sad ne znam
u svakom slucaju hvala ti na tvom iskustvu

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 744
4.8.2011 10:54:34   
salmy
Ovako to izglda kad hoce da preskociuser posted image

user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 745
4.8.2011 10:57:42   
vila_7
IZVORNA PORUKA: salmy

Ovako to izglda kad hoce da preskociuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slatkis mali...moj visoki curetak jos malo pa ce ovo moci!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 746
4.8.2011 11:00:43   
salmy
Joj podhitno moramo uzeti veci,ja ga ne mogu samog ostaviti.On konta da je to fazon,a kad razbije glavuuser posted image jos pokusava da se popenje u njega.Ja mislim da su ovi krevetici do  godinu dana,i nikako ne treba davati puno para.Mi smo za krevet i jogi posteljinu dali blizu 500KM.Kad covjek nije upucen,a steta stvarno

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 747
4.8.2011 11:02:39   
vila_7
Salmy slazem se...mada ima u ponudi i bas dubokih krevetica al ja na to nisam mislila a i oni bili poskupi. Koji ces mu sad kupiti? Ja stvarno ne znam,ako skinem skroz stranicu,jos ne zna sama silaziti kako treba...user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 748
4.8.2011 11:05:33   
salmy
Ako je Vas krevet blizu njenog skini je slobodno.Njima je lakse izaci samo "otpuze" i to on radi vec odavno,barem ces biti mirna da nece pasti
A neznam koji da kupimo,meni se iskreno sviđaju oni u cileku (formula) ali preskupi su,a imam osjecaj da bi i njega brzo prerasto.Najvjerovatnije obicni drveni,ali neznam gdje.Gledala sam katalog ikae i odlicnih ima,ali kako dobaciti??

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 749
   [Obrisana poruka]
4.8.2011 11:06:45   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *