|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krevetic... ?
28.4.2011 10:15:32   
ivanak
ja sam iz dubrovnika, ali muž ima neku rodbinu i prijatelje iz hercegovine pa ako budemo usput nam pa da kupimo.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 676
28.4.2011 10:17:30   
vila_7
pa eto meni je zasad super-jednostavan jest,al nisam  ni trazila nesto posebno-jer tu samo prespava.Probat cu ti sliku naci.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 677
28.4.2011 10:21:16   
ivanak
ma ok on izgleda i baš je mali slatki, ali one daščice sa strane paraju mi kao da će se slomiti, bude li mala kao im mali pa da skače po krevetu... i ruši, kuku meni.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 678
28.4.2011 10:29:43   
vila_7
ne znam eto,probaj onda  malo neki jaci. A gdje je do sad spavala?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 679
28.4.2011 12:55:26   
ivanak

IZVORNA PORUKA: helena_7

ne znam eto,probaj onda  malo neki jaci. A gdje je do sad spavala?

ma nije još počela skakati... ali kad počme tko zna što će biti.
još uvijek je u istom.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 680
10.5.2011 10:22:25   
ja92
Da li je neko kupio krevetić u novoj radnji u Merkuru na Otoci, proizvođač Bambino Subotica?
Ako jeste kakvi su utisci? Jeste li zadovoljni?
Imaju lijep izbor, a i čini mi se da su kvalitetni.
Ali rado bih čula iskustva iz prve rukeuser posted image

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 681
12.6.2011 19:01:09   
palachinken
Žene treba mi pomoć.
Dobili smo ovaj krevetić i madrac. Pod ima tri nivoa i stavili smo ga na srednji nivo, pa na njeg  madrac, koji je povisok i "isplivao" je visinom na 10cm od ruba ogradice. Da li mi je ovo previsoko? Ovo u vrhu je ogradica i ona mi onda nema nekog smisla user posted image
Da li da spustim na najniži nivo (kontam ako budem privlačila krevetić svojoj strani kreveta, da ne moram ustajati noću)?
Ili da ostavim na ovom nivou?

user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu ja92)
Neposredna veza do poruke: 682
12.6.2011 19:12:24   
sanela.asja
Ovakav je i kod mene krevetic sputi ga na predzanji nivo pa stavi madrac i bice ok moci ce ljepo i ogradica da uklopi user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 683
12.6.2011 19:13:21   
sanela.asja
ustvari na zadni sory kod mene je na zadnjem user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 684
12.6.2011 19:14:32   
DM
Ja sam u početku na ovom nivou "držala"  krevetić- lakše je u početku zbog tvoje kičme koje je tokom ovih 9 mj bila u "vanrednom stanju" a beba se u početku ne vrti-tako da nema straha od ispadanja!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 685
12.6.2011 19:17:39   
R&T@
Moj krevetic nije imao ovaj "visoki" nivo i to mi je bas nedostajalo...
Glumila sam mamu gorilu dok sam ih spustalauser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 686
12.6.2011 19:19:09   
mala86

IZVORNA PORUKA: palachinken

Žene treba mi pomoć.
Dobili smo ovaj krevetić i madrac. Pod ima tri nivoa i stavili smo ga na srednji nivo, pa na njeg  madrac, koji je povisok i "isplivao" je visinom na 10cm od ruba ogradice. Da li mi je ovo previsoko? Ovo u vrhu je ogradica i ona mi onda nema nekog smisla user posted image
Da li da spustim na najniži nivo (kontam ako budem privlačila krevetić svojoj strani kreveta, da ne moram ustajati noću)?

user posted image

i kod nas je ovako stajo,na pocetku,jer lakse je tebi uzimat bebu,nego onako da je moras vadit skroz iznutra!a vidjet ces kad "zivne" lako cete spustit

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 687
12.6.2011 19:20:12   
palachinken
doublemum, to sam i ja pomislila, jer se ne moram uopšte saginjati. Nakon koliko vremena se beba ustvari počinje vrtiti pa joj ovo postane opasno?
S druge strane, vidim da dosta mama skine jednu stranicu krevetića pa ga onda privuče uz svoju stranu bračnog kreveta, pa razmišljam da bi bilo zbog toga bolje da je niže. user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 688
12.6.2011 19:22:06   
mala86
evo ja cu ti na fb poslat sliku Leona u kreveticu na ovom nivou

mi smo izmedju uspjeli stavit i ogradicu(izmedju krevetica i duseka)

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

Neposredna veza do poruke: 689
12.6.2011 19:23:34   
R&T@

doublemum, to sam i ja pomislila, jer se ne moram uopšte saginjati. Nakon koliko vremena se beba ustvari počinje vrtiti pa joj ovo postane opasno?
S druge strane, vidim da dosta mama skine jednu stranicu krevetića pa ga onda privuče uz svoju stranu bračnog kreveta, pa razmišljam da bi bilo zbog toga bolje da je niže. user posted image

Najbolje bi bilo da to ne uradis...
Bolje ustati x puta nego imati bebu u krevetu.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 690
12.6.2011 19:23:35   
vjestica
ja sam od starta primakla bebin krevetac svom i sklonila stranicu od kreveta, tako da se nisam morala saginjati da bih podigla i vratila bebu, nego samo je primaknem sebi
moja leđa su mi bila zahvalna user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 691
12.6.2011 19:24:07   
mala86

IZVORNA PORUKA: mala86

Žene treba mi pomoć.

user posted image

i kod nas je ovako stajo,na pocetku,jer lakse je tebi uzimat bebu,nego onako da je moras vadit skroz iznutra!a vidjet ces kad "zivne" lako cete spustit

sad kad sam pogledala sliku,ipak je nama bio malo nize,a cini mi se opet da je lako bilo za izvadit ga

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 692
12.6.2011 19:33:03   
Selma.A.M
Palachinken ovaj nivo je super dok je beba mala jer ju je lakše podizati iz krevetića...Kod mene je bila ova visina kad se malac tek rodio

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 693
12.6.2011 19:35:58   
Lulu_08
Ja bih ovako drzala dok je beba malena, pa ako bude zivahan kao moja Luna onda ces vec u drugom mjesecu spustiti hahahaha...Jadna moja ledja...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 694
12.6.2011 19:49:38   
palachinken
Eh onda će ostati na ovoj visini user posted image  

< Poruku je uredio palachinken -- 12.6.2011 19:50:37 >

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 695
12.6.2011 20:01:07   
Selma.A.M

Eh onda će ostati na ovoj visini user posted image  

user posted image user posted image

I ja jedva čekam vrijeme da sklopim naš krevetić ....Uh još malo user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 696
12.6.2011 21:27:01   
animagical
sto je slatkouser posted image bona, lahko cete namjestiti nivo, tm ce ti spustiti za pet minuta ako ti ne bude tako odgovaralo, nego vidi-imate cosak za bebuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 697
12.6.2011 21:56:03   
palachinken
IZVORNA PORUKA: animagical

sto je slatkouser posted image bona, lahko cete namjestiti nivo, tm ce ti spustiti za pet minuta ako ti ne bude tako odgovaralo, nego vidi-imate cosak za bebuuser posted image user posted image user posted image

Polako se namješta, work in progress user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 698
12.6.2011 21:58:27   
animagical

IZVORNA PORUKA: animagical

Polako se namješta, work in progress user posted image user posted image user posted image

e imam i ja :P jest da mi fali krecenje,al eto...user posted image e da i divna vam je ta plava ispalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 699
12.6.2011 22:49:04   
sanela.asja
I ja jedva čekam vrijeme da sklopim naš krevetić ....Uh još malo

Moj sklopljen ceka Asja nekad spava u njemu,stoji mi njena posteljina tu,ma meni na onom nivou nemoze ogradica da stane jest lakse tako..
Kod mene spavaca dibidus plava ,plav bracni, plava komoda, plava stora, plavi zidovi djete kad otvori oci rece sta je ba ovo,al Zato cu kupiti zelenu posteljinu user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *