|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krevetic... ?
8.3.2011 20:45:35   
la bomba
Malo sam smotana, ...
Na Nobilovoj stranici ne vidim nigdje cijene, ...
Može li pomoć???
Hvala  user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 651
9.3.2011 20:33:44   
la bomba
Našla,

Hvala u svakom slučaju.

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 652
9.3.2011 20:57:43   
d.dita
Može li pomoć,ni ja nemogu naći cijene!!!

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 653
9.3.2011 21:48:57   
Galicia
Par ideja.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 654
9.3.2011 22:40:51   
la bomba
IZVORNA PORUKA: d.dita

Može li pomoć,ni ja nemogu naći cijene!!!

Ukucaj Nobil ba cijene, cjenovnik, ... ukazat će ti se nešto. user posted image

(odgovor članu d.dita)
Neposredna veza do poruke: 655
10.3.2011 15:44:26   
la bomba
IZVORNA PORUKA: Galicia

Par ideja.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Moram prokomentarisati da je slika 3 katastrofa, opasna pravo.

Zadnja je slatka baš.

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 656
31.3.2011 11:58:57   
Kivac
krajem aprila ocekujemo bebicu i odlucila sam se da ovaj put kupimo putni krevet. kcerka je spavala u drvenom kreveticu (140/70) koji se moze prepaviti u pravi krevet. za vikend smo ga prepravili i stavili onu pomicnu ogradu (90cm). htjela sam da se kcerka privikne na pravi krevet prije nego bebica stigne da se ne bi osjecala zakinutom. sad, ja vise volim drvo ali sam zakljucila da mi je bolje sad kupiti putni pa za koju godinu skrsiti pare i urediti im citavu sobu. 
elem, svasta vam napisah, a pitanje je gdje da pogledam putne krevete u sarajevu? neko vrijeme sam ih vidjala svuda a sad kao da je suzen izbor. npr. u TL u BBI nema ni jednog.

Nora - Jan 13, 2009
Jan - Apr 14, 2011

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 657
31.3.2011 12:08:18   
emma.L
Naš je kupljen u dječijoj radnji u Merkuru na Otoci, i prezadovoljni smo - Graco (koliko je samo prošao taj krevetić, iz gepeka nije ni vađen nikako jer smo svaki vikend negdje user posted image ). Ima dva nivoa, gornji - viseći sa vibracijom za male bebe, i spušteni kada izgleda kao ogradica za igranje. Ali ja ne bih dijete stavljala redovno u njega, jer je podloga iz tri dijela i presavija se i ti prijevoji se osjete pod rukom. Kako bi bilo za razvoj male kičme da stalno leži na nekom rubu, ne znam. Barem da kupite madrac pravi u njega?
Mi drugoj bebi prebacujemo Emin drveni, a njoj ćemo kupiti pravi dječiji krevet i to uskoro, da ne bude da joj ga uzimamo i odmah dajemo bebi user posted image . A ovaj ostaje u gepeku, jer nam opet valja hodati user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Kivac)
Neposredna veza do poruke: 658
31.3.2011 12:09:08   
Blue rose RR
Pogledaj u Amku na Mojmilu, znam da je tamo bilo. Ili pogledaj u katalogu TL, pa naruči za svoje potrebe kakav ti odgovara.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Kivac)
Neposredna veza do poruke: 659
31.3.2011 12:12:34   
Kivac
hvala vam puno! a planirala sam uzeti pravi madrac da ipak spava k'o covjek :)

Nora - Jan 13, 2009
Jan - Apr 14, 2011

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 660
31.3.2011 21:53:08   
la bomba
IZVORNA PORUKA: Kivac

krajem aprila ocekujemo bebicu i odlucila sam se da ovaj put kupimo putni krevet. kcerka je spavala u drvenom kreveticu (140/70) koji se moze prepaviti u pravi krevet. za vikend smo ga prepravili i stavili onu pomicnu ogradu (90cm). htjela sam da se kcerka privikne na pravi krevet prije nego bebica stigne da se ne bi osjecala zakinutom. sad, ja vise volim drvo ali sam zakljucila da mi je bolje sad kupiti putni pa za koju godinu skrsiti pare i urediti im citavu sobu. 
elem, svasta vam napisah, a pitanje je gdje da pogledam putne krevete u sarajevu? neko vrijeme sam ih vidjala svuda a sad kao da je suzen izbor. npr. u TL u BBI nema ni jednog.

Mi smo svoj putni krevetic kupili u u BBI centru, na prizemlju, u baby radnji, ne znam kako se tacno zove. Marka je Cam i prezadovoljni smo. Prelijepo izgleda i kvalitetan je. Ima dva nivoa, za prvi ti ne treba nikako madrac, jer ima kao neka njihova "spužva" ili šta već, a nakon šest mjeseci, kada beba postane vec prevelika i preteska za prvi nivo, prelazi na donji, pa smo tek tada kupili madrac i to u Nobilu, linija Teo, sa memorijskom pjenom.
Cijena krevetica je oko 250KM, a madraca iz Nobila oko 80KM.
Uglavnom mi smo baš zadovoljni, ... i sutra kad bih kupovala krevetić, opet bih sve isto.
I još, ... kad je beba na gornjem nivou, ... krevetić se može ljuljati.

Otiđi na njihovu stranicu, na katalog, pa vidi kako izgledaju. Imaju uvijek u tri boje samo, crvena, plava i neutralna. Barem je tako do sad bilo.

Sretno!

(odgovor članu Kivac)
Neposredna veza do poruke: 661
4.4.2011 15:13:41   
Kivac
U subotu smo bili u BBI Baby Centar i kupili bas taj na dva nivoa sa dijelom za presvlacenje, mrezom protiv komaraca, zastitom od sunca (sto mi zvuci vrlo prakticno za dnevno spavanje) i igrackicama sto vise iznad glave. kad bude stariji kupicemo i madrac. hvala vam puno za savjete!

Nora - Jan 13, 2009
Jan - Apr 14, 2011

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 662
27.4.2011 20:47:24   
gagach
zeniceee trebala bih kupiti prenosni krevetic da ga mogu montirati na vikendici..interesuje me taj na dva nivoa jer je bebac jos maaawi pa da se ne moram saginjati...jel mi mozete reci gdje da potrazim u sarajevu a da nisu oni skupi camovi ili gracovi od preko 200kmuser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 663
27.4.2011 20:53:21   
Selma.A.M
user posted image
Evo ovakav je naš krevetić...............

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 664
27.4.2011 21:14:00   
animagical
bas je lijep, ja isto hocu bijeli aBduser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 665
27.4.2011 21:15:44   
animagical
IZVORNA PORUKA: gagach

zeniceee trebala bih kupiti prenosni krevetic da ga mogu montirati na vikendici..interesuje me taj na dva nivoa jer je bebac jos maaawi pa da se ne moram saginjati...jel mi mozete reci gdje da potrazim u sarajevu a da nisu oni skupi camovi ili gracovi od preko 200kmuser posted image

ja danas vidjela imas u robotu u rajlovcuuser posted image a sigurno da ima i u fisu isto u rajlovcuuser posted image samo ne znam jesi ti ono u sarajevu...trudnicki glupitis, razumij me...

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 666
27.4.2011 21:18:23   
Selma.A.M
Gagach je iz Zenice ako se ne varam, jeli? ako nije i ja se pravdam trudničkim glupitisom kao i animagical user posted image user posted image ....................

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 667
27.4.2011 21:29:20   
animagical
priznajem, smotana sam... a ti se cini mi se zalis kako ti je krevetac obican a bas je lijep, ja upravo takav trazimuser posted image  

Neposredna veza do poruke: 668
28.4.2011 8:40:57   
mama2009
IZVORNA PORUKA: gagach

mi imamo bubu i zadovoljni smo (jeftiniji od gore navedenih)

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 669
28.4.2011 9:45:41   
gagach
ja sam iz sarajevauser posted image
vec 4 sedmice sam zatvorena u kuci pa sam zaboravila da se krecem po gradu hahahha

otici cu sad do rajlovca ako tamo ima jeftinih na dva nivoauser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 670
28.4.2011 9:56:28   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Gagach je iz Zenice ako se ne varam, jeli? ako nije i ja se pravdam trudničkim glupitisom kao i animagical user posted image user posted image ....................

I ako neko kaže da trudnoća ne utiče na moždane vijugice.........Ja sam gagag zamijenila sa drugom jednom forumašicom(tj nick me zeznuo)..............Još žena lijepo napisala : Da potraži u Sarajevu,a ja kao pametna ,ona je iz Zenice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 671
28.4.2011 10:06:46   
ivanak
samo me zanima, koliko kod vas koštaju krevetići?
mi smo kupili za antonia ( uniti moja mama ) krevetić i košta je 1200 kn, a za paulu smokupili neki od 500 i nešto kuna ( skupa s amadracem ) i jedino što me nervira je to što ima neke male drškice sa strane i imam osjećaj da će mi puknuti ako malo jače stisnem.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

Neposredna veza do poruke: 672
28.4.2011 10:12:30   
vila_7
moj je bio 100 KM bez madraca i samo se madrac moze spustati,ogradica ne-ja sam htjela da se i ona spusta ali ona se zna cesto pokvariti i rasklimati od spustanja/dizanja pa sam odustala.Dok je beba bila skroz mala,skinula sam jednu stranu i primakla krevetu nasem da mi je lakse dojiti, a cim se pocela kotrljati sama do naseg,vratila sam ogradicu.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 673
28.4.2011 10:13:39   
vila_7
P.S. Imaju lijepih u FIS-u jer ima tih jeftinih zato sto je njihova proizvodnja, a ima dobrih i u Tradeli - Kiseljak

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 674
28.4.2011 10:14:43   
ivanak
prvi krevetić je sa spuštanjem madraca i sa ogradicom... i da raklima se i jedna ruma je nekako slabo izbušena i stalno onaj jedan dio ispada...., ali mi smo to zaljepili i ne mičemo više.
pa jeftino, pa je li ok?

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *