|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krevetic... ?
7.2.2011 22:36:37   
Natty
ovi mali krevetici gore su zakon za prvih par mjeseci,nisam ni znala da to postoji user posted image

...ko ne valja sebi,neće nikome...

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 626
8.2.2011 10:43:43   
škorpija
gagach ja iimam oba, i sad bih izabrala putni, drveni jeste ljepši, ali tačno je da kad beba malo poraste da će udarati glavom od drvo, propadaće mu nogice i rukice korz rešetke i stalno plač i buđenje.

ja bih sa ovom pamećuuser posted image , uzela pravo dobar putni krevetić i to onaj koji ima dva nivoa, za malu bebicu da se ne saginješ i da obavezno ima rajfešlus sa stane kad bude imalal bebcia 1,5-2 godinu da može izlaziti sama iz krevetića ujutro, moj bebi recimo probudi se ujutro ili popodne i plače jer ne može sam izaći iz krevtića ili pokušava sam izaći i toliko se naginje da me svaki put infarkt stref bojim se da će pasti i moram dežurati kad će ustati.

a osim toga putni krevetić može djetetu služiti i kao igraona

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 627
8.2.2011 11:28:22   
Emica_sa
A koji je dobar i gdje ima kupiti,koliko kosta?user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 628
8.2.2011 12:16:44   
škorpija

[URL=http://i.imagefra.me/a23hzu8d]user posted image [/URL][image]

[img][URL=http://i.imagefra.me/10ehzu8e]user posted image [/URL][/img]

evo meni su ovi pravo dobri i moćno izgledaju, marka je graco , prije ih je bilo u TL, ali od kad propadaju slaba je ponuda

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 629
8.2.2011 12:19:38   
Emica_sa
Joj ovaj rozi je kao izmisljen,zna li neko gdje bi se mogao kupiti ovakav krevetic?

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 630
8.2.2011 12:23:29   
škorpija
ali najbolji su mi ovi chipolino, a i sigurno povoljniji neg graco, koliko znam ima u doboju i banjojluci radnja koja prodaje te porizvode
ne d ami da sliku kopiram, nadam se da će pokazati krevetić, zadovoljava sve uslove koje sma nabrojala ali lijepi su

evo link http://rs.chipolino.com/#/rs/products_use/01.208/01.208.210/m.296/

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 631
8.2.2011 12:24:49   
škorpija

IZVORNA PORUKA: škorpija

ali najbolji su mi ovi chipolino, a i sigurno povoljniji neg graco, koliko znam ima u doboju i banjojluci radnja koja prodaje te porizvode
ne d ami da sliku kopiram, nadam se da će pokazati krevetić, zadovoljava sve uslove koje sma nabrojala ali lijepi su

evo link http://rs.chipolino.com/#/rs/products_use/01.208/01.208.210/m.296/

e jbg neće da prikaže proizvod, uglavnom nalaiz se u dojeljku: prenosive ogradice za igru, tako nešto

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 632
8.2.2011 12:29:43   
Anoniman
imate Graco kupiti u amku na mojmilu, ali ja ih nikome ne bih preporucila. Manjih su dimenzija, dusek morate po narudžbi praviti, samim tim i manje dijete moze boraviti u njemu. nestabilni su, a i ovaj polozaj sto se dize posebno. Imaju vibraciju, muziku i jos neka kina koja brzo crkavaju, bar je tako nama bilo a platili smo ga oko 300km. I onda smo uzeli obicni, klasicni bubu koji je kostao 50km i ne da smo zadovoljni i odusevljeni za razliku od ovoga. Jeste lijep za izgled, ali kvalitet i funkcionalnost nula.

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 633
8.2.2011 12:29:55   
Emica_sa
I jedno i drugo je jako daleko,a ja nemam bas vremena,ovaj graco mi je super,i nesto mi se vise kupuje putni krevetic ovaj put,gdje bi jos mogla pogledati?Ima li u chiccu?moram ga kupiti ove sedmice jer izgleda da cu se poroditi slijedece sedmiceuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 634
8.2.2011 12:31:15   
škorpija

[img][URL=http://i.imagefra.me/acbhzu9v]user posted image [/URL][/img]

Evo to su ti chipolino, ima dva nivoa i ovaj rajfešls za većeg bebija

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 635
8.2.2011 12:32:17   
škorpija

[img][URL=http://i.imagefra.me/c83hzu9w]user posted image [/URL][/img]

i plaviiiiiii

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 636
8.2.2011 12:35:03   
škorpija
naravno za putni treba dušek, evo u ovaj rozi ide klasični madrac dimenzija 120 sa nešto ne znam kako to

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 637
8.2.2011 12:37:25   
Emica_sa
Pogledat cu onda u Amku,a jelena gdje ste kupili taj bubu?i koliko je dusek za njega?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 638
8.2.2011 12:40:52   
rose
ja imam oba...drveni u spavacoj u kojem inace spava...a transportni u dnevnoj gdje je sada preko dana spustim da otkunja user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 639
8.2.2011 12:42:38   
Hanady RR
Emice...
ja sam sve obišla i kupila non name krevetić u robotu u rajlovcu...
madrac kupila u Nobilu....

to je bilo prije 5 godine...
dvoje djece sam dogovila u tom krevetiću...
na more isti taj nosila a l nisma madrac anego spušvu iz bagatale tanju pa je zarolam da ne zauzima prostor...

ja sam i skei svojoj preporučila putni...
Ona ponukana mojim iskustvom obišla je sve i kupila opet u robotu u rajlovcu i madrac u nobilu.-..
fakat prezadovoljan je...

ja sam kupila tada neutralnu boju...žuto-malsinsato zeleno s anekim medom sa strane...
taj je tada bio jedini te ''boje'' al meni svaršen

seka je kupila plavo-bijeli....

Ima putnih krevetića i u u onoj radnji u merkuru na otoci...ima lijepih, dizajniranih...markiranih...
al razlika u ceni 150 KM...
ja sma fakat svoj platila 198 Km..madrac oko 80 KM...i da opet kupujem ja bih isti izabrala.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 640
8.2.2011 13:40:03   
Emica_sa
Znaci ima i sada tih u robotu u rajlovcu kupiti,hvala Hanady?I ja hocu da kupim taj putni sada ovih dana,pa da ne lutam puno,da znam gdje da odem i da to rijesim na brzinu,jer bas nisam u stanju sa ovolikim stomakom puno skakatiuser posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 641
8.2.2011 14:56:19   
gagach
ja vec imam putni ..naslijedila ga...imam i dusek za njega ali cu ipak kupiti i drveni pa nek se nadje...user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 642
8.2.2011 15:38:54   
Anoniman
Elmice mi smo bubu kupili u TL, ali nema ga sada. Imas u chiccu, ne dize se nivo, mada ne dize se ni na mom i nije mi predstavljao problem uopste, a ima rajfeslus sa strane da se moze otvoriti oko 230-250km je, a nista nije kvalitetniji od ovih iz Rajlovca i Skafe. Imas divan u Tempu u Lukavici 98 KM, moja sestra ima takav troje djece odgojila i prezadovoljna pa ako ti niej daleko otidji pogledaj. Dusek imas u nobilu, cijene se krecu od 60 do 120km nekih standardnih krevetaca, ja preporucujem onaj debljine 12 cm, jer kad bebi bude poceo ustajati ako su oni deblji lagano preko ograde moze preletiti, mi imamo taj od 12 i anci kad stoji dodje joj vrh stranice nedje do vrata, a godina dana joj je.

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 643
8.2.2011 16:20:33   
Emica_sa
Hvala Jelena pogledat cu ovih dana jedan moram uzetiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 644
8.2.2011 16:38:11   
Malenaoduvijek
mi imamo oba, a putni smo kupili u TL, tada bila neka ponuda graco 120KM a ima finu spuzvu koju kada putujes fino slozis i upakujes i nosis.dok se nije mladji rodio koristili ga kao igraonu a sada stariji spava u njemu samo mu dokupili madrac u nobilu i super.
daleko najisplativiji madraci su u nobilu, a fis u rajlovcu ima drvene krevetice koji nisu skupi.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 645
8.2.2011 17:28:18   
Dzenana_G
Mi smo danas slucajno svratili u Robot na socjalnom kad tamo putni krevetic, onako nista posebno, nemam pojma ni koje je marke, i ona kao nosiljka za malo vece bebe sto se beba nosi na ledjima kao rusak za 100 KM. user posted image Nama se svidjela ova nosiljka jer mi volimo puno da hodamo po prirodi, a nemozemo svugdje sa kolicima. Ai ovaj krevetic cemo vec negdje iskoristiti.
ko nekog zanima meni je to super povoljno...

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 646
24.2.2011 11:04:50   
HanaBana
Hanady vidjela sam da si uzimala madrace u Nobilu pa me zanima kako racunaju cijenu jer ja hocu da radim po nekoj svojoj mjeri, te da bih se mogla preracunati koliko bi me kostalouser posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 647
24.2.2011 11:09:15   
Anoniman
Hana npr mi smo uzimali 110/60, racunali su nam ga kao prvi veci koji imaju, kao onaj od 120/60. Isto tako zaova je uzimala 150/200 racunali su joj kao onaj 160/200, znaci kao prvi veci od te tvoje mjere. Nadam se da sam dobro objasnila.

(odgovor članu HanaBana)
  Neposredna veza do poruke: 648
24.2.2011 11:12:52   
HanaBana
Hvala tiuser posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 649
24.2.2011 11:14:27   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: HanaBana

Hanady vidjela sam da si uzimala madrace u Nobilu pa me zanima kako racunaju cijenu jer ja hocu da radim po nekoj svojoj mjeri, te da bih se mogla preracunati koliko bi me kostalouser posted image

imas na njihovoj web stranici sve cijene, ja sam nedavno svekru narucivala pa nasla cijene.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *