|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krevetic... ?
27.1.2011 9:34:36   
bebacha
da i mi pohvalimo ovaj krevetic.Ajla ga koristi tri godine,skinuli smo ogradicu a na proljece cemo skinut i ladice.prezadovoljni smo

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 601
27.1.2011 14:07:21   
vila.vilica
dadada i djana hvala za info o ogradicama...user posted image

nejraS ovaj krevet je haman isti kao moj, boja ladice, prečkice jedina je razliak sto kod mene na bocnim stranama ima na sredini jedna deblja precka sa ukrasom...i ja ga nisam jos isprobala tj moja beba user posted image
ali stoji spreman...i valjda ta glupava ladica nece spadat...user posted image
kupljen je u baby radnji na socijalnom za 275 KM.

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 602
27.1.2011 14:13:23   
Emica_sa
Nama ne ispada ova ladica,sve super stoji user posted image

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 603
27.1.2011 14:18:44   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: scarlett

eh, evo...našla sam ovu, imali je neka od vas ženica, kakva su iskustva

http://www.bimaco.net/bimaco.net/artikal.aspx?id=685

JA imam CAM ogradicu na svojoj strani kreveta jer sin spava sa nama od rođenja. Iskustvo više nego pozitivno.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 604
27.1.2011 14:29:51   
lila25
ehh i mi tragamo za ovom ogradicom za krevetic kako da je nabavimo gdje ima u sa...kod nas je slican krevetic kao kod nejreS s tim da su nama pukle one plastike sto drze pokretnu stranicu pa je mm zasarafio i ne mozemo je spustati,ali funkcionise ..i sad nam je problem jer je bebi vec jednom uspio preletiti preko ogradice i moramo nesto hitno postaviti da li je funkcionalna ova graco ogradica?

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 605
27.1.2011 15:49:25   
scarlett

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: scarlett

eh, evo...našla sam ovu, imali je neka od vas ženica, kakva su iskustva

http://www.bimaco.net/bimaco.net/artikal.aspx?id=685

JA imam CAM ogradicu na svojoj strani kreveta jer sin spava sa nama od rođenja. Iskustvo više nego pozitivno.

Lejla, gdje ste je kupili, ja evo zasada znam samo za ovu čiji sam link postavila, ali ne vidim ni koja je marka niti se neko javio da je ima, a nije baš ni jeftina 55 KM, ne bih da pogriješim user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 606
27.1.2011 16:03:05   
Anoniman
Scarlett ovo ti je brevi ogradica i za Brevi po mom misljenju je i jeftina, jer su oni inace poskupi. Moja sestra je ima i kaze da je prezadovoljna.

(odgovor članu scarlett)
  Neposredna veza do poruke: 607
27.1.2011 16:08:24   
scarlett
Ima ovakvu istu, jel'? Jeli se ona može spuštati i podizati i dali je pritom glasna, da ne probudim user posted image dok to podignem user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 608
27.1.2011 16:11:49   
Lejla Ka
Mi smo svoju kupili u radnji u Wisi, ne znam postoji li još. Naša je bila 70KM i nije jeftina, ali je zaista kvalitetna. Mada mislim da bi i ova Brevi sa tvoje slike bila savim funkcionalna. Ne znam da li bi mogla naći neku jeftiniju. Možda se varam, kao da sam u Interexu kod Merkatora vidjela da ima ta ograda na dječijem odjeljenju user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 609
27.1.2011 16:13:07   
Anoniman
Ona ima Brevi i da li je bas identicna ovoj ne znam, na slici mi izgleda ista, kod nje se moze spustati, a bilo je da se kupe i one koje se ne spustaju, tako da je najbolje da nazoves ove cike sa sajta pa pitas koja je ova. Samo znam da je ona prosle godine platila oko 70eura ovu od 90cm, ali u Crnoj Gori.

(odgovor članu scarlett)
  Neposredna veza do poruke: 610
27.1.2011 16:14:34   
Anoniman
eh mi imamo problem moja cura ruzno spava,drveni krevetic smo davno izbacili jer je bilo svakakvih vratolomijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uspjesno smo spavali u putnom kreveticu,međutim neki dan je uspjela ispasti iz njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sreca nije na glavu..sad ne znam sta da radim,kakav krevet da kupimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scarlett)
  Neposredna veza do poruke: 611
27.1.2011 16:16:37   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Mi smo svoju kupili u radnji u Wisi, ne znam postoji li još. Naša je bila 70KM i nije jeftina, ali je zaista kvalitetna. Mada mislim da bi i ova Brevi sa tvoje slike bila savim funkcionalna. Ne znam da li bi mogla naći neku jeftiniju. Možda se varam, kao da sam u Interexu kod Merkatora vidjela da ima ta ograda na dječijem odjeljenju user posted image

ne postoji...ja sam vidjela u Baby centru u BBI al ne znam cjenu...bilo je i u TL

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 612
27.1.2011 16:19:47   
rukajja
noa kod nas je ista prica od pocetka do kraja tj do putnog krevetica. prije 3mjeseca kupili smo joj drveni djeciji krevet bez ogradice. nikad nije pala, i jaaako mirno spava. i ja sam bila u dilemi kako ce to sve biti, ali stvarno se smirila odkad ima svoj krevet.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 613
27.1.2011 16:26:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: rukajja

noa kod nas je ista prica od pocetka do kraja tj do putnog krevetica. prije 3mjeseca kupili smo joj drveni djeciji krevet bez ogradice. nikad nije pala, i jaaako mirno spava. i ja sam bila u dilemi kako ce to sve biti, ali stvarno se smirila odkad ima svoj krevet.

a kolika je tvoja djevojcica mojoj ce sad 2 godine i pravi je zlocasti Denisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image strah me ''pravog'' kreveta,ona bukvalno u snu prevrcuci se obiđe citav kreveticuser posted image

(odgovor članu rukajja)
  Neposredna veza do poruke: 614
27.1.2011 16:33:49   
rukajja
mojoj ce sad 3god. ali vjeruj da znam o cemu pricas. moja se bukvalno bacala u snu do te mjere da se mreza koja dodje kao ogradica na putnom kreveticu poderala. mi smo i pricali s njom kako je velika djevojcica, da li zeli svoj krevet, isli da ga nadjemo, lijepo sve upakovali da izabere onaj koji se nama svidja itduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 615
1.2.2011 14:36:24   
djoisa
ima li u nasim radnjama ovakvih krevetaca?

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu rukajja)
Neposredna veza do poruke: 616
1.2.2011 14:40:21   
bebacha
ro mora biti u svim radnjama sa bebi opremom,samo gledaj da se jedna stranica moze skroz spustit

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 617
1.2.2011 14:43:06   
Visnja RR
ovako mali krevetići ne postoje kod nas...a i ne isplati se kupovati zbog 3-4 mjeseca korištenja... al možeš napraviti kod dobrog stolara ako baš želiš...

sad skontah da kasnije mogu biti kao foteljice user posted image  simpatično...

< Poruku je uredio Visnja RR -- 1.2.2011 14:44:19 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 618
1.2.2011 14:45:26   
djoisa
slatki su a i izgledaju skroz prakticno, bar za prve mjesece...razmisljam da napravim ako ne uspijem naci u radnji...i ako ne nadjem neko drugo rjesenje...

Neposredna veza do poruke: 619
1.2.2011 14:47:39   
Lejla Ka
Potpisujem Vishnju, čak mislim da bi upotreba ovakvog krevetića išla do maksimum 2-2,5 mjeseca.

Isplatnije je uzeti krevetić sa mogućnošću skidanja strane, a više nivoa podnice, ili da bebu do svog nivoa podigneš uz pomoć jogija.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

Neposredna veza do poruke: 620
1.2.2011 14:50:52   
samedi
Ja nisam nigdje vidjela ovakve krevetice,da sam vidjela sigurno bih kupila jedan,izgledaju mi pravo prakticno za ona prva kriticna 3 mjeseca.

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 621
1.2.2011 14:59:52   
djoisa
pogledajte ovaj

http://www.inewidea.com/2010/04/14/30198.html

divni su user posted image

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 622
7.2.2011 18:24:53   
škorpija
i meni super praktično izgledaju ovi mali krevetići, ja sam u prvim mjesecima stavila onaj veliki kraj sebe i nisma mogla otići u wc noću, stalno sma udarala u njega, psovala i budila bebicuuser posted image

ne znam da li ih kupiti, a li ne vjerujem da su skupi da ih stolar napravi

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 623
7.2.2011 22:29:13   
gagach
joj zene pomagajte...rastrgaana sam izmedu putnog i drvenog krevetica... svako svoje hvali...
ja imam zelju da kupim drveni i mislim da je on super varijanta ali neki ljudi mi kazu da je drveni glupost jer su ga morali zamjeniti putnim nakon 7 mjeseci jer se beba pocela dizati i udarati glavom od ivice...a ja nesto kontam kako onda da je toliko popularan kad je tako los????

kakva su vasa iskustva sa drvenim kreveticem?

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 624
7.2.2011 22:34:36   
Natty
mi imamo i jedan i drugi,trenutno spava u putnom jer spavamo u dnevnom boravku,toplije nam je...meni je prednost putnog krevetica jer je laksi i manji i mozes ga strpati gdje hoćes,a mana mu je sto je dosta nizak,al mi smo to rijesili sa dva madraca,stim da je M vec dosta velika da kad se ustane zna sama izaci iz njega,a da nepadne naglavacke ,a drveni krevetic imamo u spavacoj sobi pa kad otopli selimo se u sobu i drveni krevetić ... i da, putni smo koristili i kao "košaru" za igranje dok je bila manja...

...ko ne valja sebi,neće nikome...

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *