Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 20.3.2011 12:57:50
acudesa
hahahha..voljela bih samo da me sad mozes vidjeti umrla bi mi od smijeha...ko prava vjeverica... pokusavam postaviti sliku kako sam zamisljala Niobe-no way...hahahahha..ne ide pa ne ide
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 20.3.2011 14:27:00
Anoniman
dadada konacno da te vise ne zamisljamo super si lijepa mrsava mama mislila sam da si niska malo punija, sa plavom kratkom kosom i naocalima ... Andrej je medic
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 20.3.2011 14:53:07
Anoniman
e ne mogu vjerovat...a sto me svi zamisljaju debljom, nije mi jasno...i sto plava ..zar imam glupe postove ...salim se...ofskorz...volim vicOve o plavusama
a cvike skorpija...pokusavam vec godinama da ih nabavim al mi ne daju ...a voljela bi ih nositi
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 20.3.2011 15:36:30
Hannan
Dadada nikad, ali nikad te ne bih mogla zamisliti ovakvom...i ja sam imala sliku neke ozbiljne, kratko osisane plavuse...smrknuta...a vidi joj osmijeha, ko med
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 20.3.2011 15:37:26
Galicia
Djevojke, hvala vam na komplimentima. Uljepsale ste mi prvi dan proljeca.
Dadada, bas takvu sam te zamisljala, sa malo svijetlijom kosom. Osmjeh od uha do uha, prava veselica a uz to energeticna i privlacna mama. Samo tako ostani, ne mjenjaj se. VOlim citati tvoje postove.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 20.3.2011 23:54:50
myb@by
ja dadadu ne zamisljam kao plavusu ali je zamisljam sa kracom smeđom kosom i sa cvikama. Martinke su obavezan dio stylinga i razne šarene pletene kapice. Zaboravih napisati kako sma didu 79 zamisljala. ja mislila to neka ozbiljnija zena, ipak sin vec u pubertetu , da bi meni nasa dida jedne prilike dok smo pile kaficu predlozila da odemo u dm jer su na akciji bila sexy pomagala
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 20.3.2011 23:57:15
Dida79
IZVORNA PORUKA: myb@by
ja dadadu ne zamisljam kao plavusu ali je zamisljam sa kracom smeđom kosom i sa cvikama. Martinke su obavezan dio stylinga i razne šarene pletene kapice. Zaboravih napisati kako sma didu 79 zamisljala. ja mislila to neka ozbiljnija zena, ipak sin vec u pubertetu , da bi meni nasa dida jedne prilike dok smo pile kaficu predlozila da odemo u dm jer su na akciji bila sexy pomagala
joj koja sam ja perverznica...i nikad mi ne odosmo nadam se da si to sama zavrsila