Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 20.3.2011 0:08:23
mamine oci
IZVORNA PORUKA: Galicia
Mamine oci, ni tebe nisam nigdje vidjela al mislim da si njezna, da njeznija ne mozes biti. Visoka, zgodna, tamnokosa, duga kosa, oci krupne tamne. Nemoj me samo udarati ako nisam pogodila.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 20.3.2011 0:22:07
Medić*
IZVORNA PORUKA: mamine oci
Mamine oci, ni tebe nisam nigdje vidjela al mislim da si njezna, da njeznija ne mozes biti. Visoka, zgodna, tamnokosa, duga kosa, oci krupne tamne. Nemoj me samo udarati ako nisam pogodila.
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 20.3.2011 0:37:27
myb@by
IZVORNA PORUKA: medic slatki
pogodila
upravo takva je
Ja mamine oci zamisljam kao moju tetku, koja bi svoju dušu drugima dala
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 20.3.2011 0:38:17
mamine oci
IZVORNA PORUKA: myb@by
IZVORNA PORUKA: medic slatki
pogodila
upravo takva je
Ja mamine oci zamisljam kao moju tetku, koja bi svoju dušu drugima dala
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 20.3.2011 10:11:47
Lulu_08
Njemu vazda nesto smijesno.
E stvarno si opravdala sve sto sam mislila o tebi, a ponajvise je to da si izrazito samouvjerena osoba sa cvrstim stavom, i nacin na koji ti "ispred" tm stojis i njegova ruka na tvom boku (meni bar) kazu da ti svojoj zenstvenoscu drzis kontrolu, which I really like like like!!!! Jos jedna keksi maca!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 20.3.2011 10:27:45
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Djana
Njemu vazda nesto smijesno.
E stvarno si opravdala sve sto sam mislila o tebi, a ponajvise je to da si izrazito samouvjerena osoba sa cvrstim stavom, i nacin na koji ti "ispred" tm stojis i njegova ruka na tvom boku (meni bar) kazu da ti svojoj zenstvenoscu drzis kontrolu, which I really like like like!!!! Jos jedna keksi maca!
Meni su tako topla i mila... ((sto se nekad ne bi reklo na RR ). Vjerovatno te zivot tome naucio ).