teacher75 -> RE: pekac za hljeb iliti kruh (12.1.2010 0:11:38)
|
IZVORNA PORUKA: fanamatik Što se tiče potrošnje struje, mislim da nije veća od uobičajene, jer on zapravo većinu vremena ne radi ništa, zavisno od programa, povremeno promješa i onda u finalnoj fazi je potrošnja velika. Imam taj pekač već 3 mjeseca i nisam primjetila neku razliku na računu za el.energiju. Ipak, moje početno oduševljenje ovom spravom splasnulo je. Hljeb mi se mrvi! Iako ga pravim najmanje 3 put sedmično, i u principu nisam izbirljiva, voljela bih da je malo kompaktniji. Ima li neko neki savjet? Zaista mjerim sve regularno. Nisam oduševljena ni korom, iako stavim na najjače bude mi ipak blijeda i ne hrska, barem za moj ukus. Heeeeelp! Zaista ne želim da ovo bude jedna od onih sprava koje sam kupila i ćušnula u neki zabačeni kutak, a takvih je mnogo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. OK, na skali od 1 do 10 zadovoljna sam 7. I je li iko pravio čokoladni kolač u Moulinexu od 1 kg? sve gore navedeno potpisujem, i nama se mrvio, isli smo sve po receptima, pa smo kasnije u experimentisali malo al nismo uspjeli, pa smo ga na kraju prestali praviti
|
|
|
|