RE: Pekac za hljeb (kruh) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

animagical -> RE: Pekac za hljeb (kruh) (19.2.2013 15:51:14)

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: animagical
kafe aparat da mi muz ne krepe od visokog pritiska, jer je kahvedzija i po..

Jel espresso ili filteruša? Ako je espresso koja marka i how much?

imam oba[sm=jezicek.gif] ovaj za espreso je neki mali, za kucnu upotrebi rowentin, a ne sjecam se cijene..nije bio skup...on je sad u potrazi za nekim vecim, nema pojma da od toga nema nista[sm=smiley36.gif]

ziki -> RE: Pekac za hljeb (kruh) (19.2.2013 16:04:55)

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Joj i mene sad nafuraste na ovaj pekac [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mm je nekad davno govorio da ga kupimo, al ja nesto tu ideju odbacila (hajd znaj sto [sm=zmeden.gif]).

Sad mi napisite koji vi imate; Lejla i Canim (da se moze i dzem u nemu praviti, i da je kvalitetan)????

vecina pekaca ima ovaj program za dzem. Pisace na kutiji, uputsrvu.
Kod mene je isto mulinex starija verzija od 1 kg dosta mojih drugarica ima mulinexove i prezadovoljne su.

zagy -> RE: Pekac za hljeb (kruh) (19.2.2013 20:29:54)

I meni je pekac extra stvar, kako imam malu kuhnju, a mm je kupio novi esspreso aparat, izbaci on men pekac u spajz, vec ja vidim da cu hljeb pravit godisnje, al cu zato kafu redovno piti[sm=smiley36.gif]
Meni raja voli slatki hljeb, sa bademima i rumom i to cesto pravim, odlican je uz kafu i caj.

d.dita -> RE: Pekac za hljeb (kruh) (5.4.2013 19:52:26)

Ima li neko pekač marke coral? Košta oko 210km.

dana.i -> RE: pekac za hljeb iliti kruh (17.9.2013 10:56:17)

Kupila sam i ja pekac, fantasticna stvar. Ne moram vise izalziti rano ujutro ili kasno navecer po hljeb. SUper je sto se moze programirati kad da pocne mjesiti i peci, pa ujutro kad se probudimo imamo vruc hljeb. Zanima me da li je neko nasao negdje jeftino (jer je u Mercatoru skupo oko 150km) one separatore sto se stavljaju u onu kutiju, kako bu se dobili mali hljebici [sm=smiley1.gif]

bebacha -> RE: pekac za hljeb iliti kruh (4.2.2014 17:50:28)

http://www.philips.hr/c/kuhanje/viva-collection-12-izbornika-1000-g-bijela-lavanda-hd9020_40/prd/

dali neko ima bas ovaj pekač
interesuju me iskustva

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 7 8 [9]