chuci -> RE: Molim pomoć! (14.1.2013 10:46:40)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Evo mene, anonimne koja ima dilemu oko djeteta jer mora na posao u drugom gradu. Nije lahko svaki dan preci relaciju Zenica-Doboj, ali pricala sam sa MM i odlucili smo da ipak ja za pocetak putujem zbog troskova, ali sam mu otvoreno rekla da me brine dijete i da vodi racuna o njegovom odgoju, da ne zelim da puno vremena provodi s djedovima i nenama. On je rekao ne brini, sa mnom je, isto kao da mi ne vjerujes. I na tome se zavrsilo. Ali mene i dalje sve to brine. Jer i sada, posebno u zadnje vrijeme, MM zna odvesti dijete kod svojih pa ga ostavi samog, a on dodje u kucu kod mene ili ode negdje, ne bude tu s djetetom uglavnom. Ja na to ne mogu nista reci, uvrijedice se, a ne mogu da skontam sto ga ostavlja. Tako ce biti, pa mozda i intenzivnije, kad ja pocnem putovati i raditi. Sta mislite o tome, zasto to radi i da li bi vam smetalo, ako je vec on ili ja kuci, da ga ostavlja samog s njima? Biste li razmisljale o tome? meni bi smetalo ovakvo ponašanje mm. njegovo je dijete i mene ne interesuje je li se umorio na poslu (ok nekad jednom u par mjeseci da je neka frka trka ali svake sedmice ili češće ne). on bi čuvao sam. znam ja da je svakom lakše otići mami i neka ona oko djeteta, presvlači, hrani, kuha ali kod mene ne bi to moglo. meni se sve čini da je tm u pravu i da ti njemu ne vjeruješ. osnovano ili neosnovano to je na vama da raspravite.
|
|
|
|