Daliyah92 -> RE: Molim pomoć! (9.2.2013 11:57:42)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Nije neki veliki problem, al da ne otvaram novu temu. Ima li neko da zivi u istoj kuci sa suprugovim roditeljima da mi moze dati savjet i misljenje? Naime, mi zivimo u pomenutoj zajednici. Moj suprug je jako vezan za roditelje, ali i oni su tipovi koji bi se u sve umijesali. Sad npr. trebali mi nabavit ugalj i suprug se konsultovao sa ocem kod koga moze nabaviti (to nije problem, nema nista lose u tome). Otisao do covjeka s ocem i zagovorio ugalj. Covjek dovukao ugalj i njegov otac je njega i docekao, rekao gdje ce istresti ugalj i sve obavio (hajd, i to ok, suprug na poslu). Medjutim, sad je uzeo pa i unosi on nas ugalj, radi na svoju ruku. Ne znam koliko je to ok. Mogao mi je bar reci, pitati sta mislim da on unosi malo, dosadno mu ili sl tome. Ali ne, ko da je njegov ugalj, on to kako on hoce. Pa kontam, brate mozda smo zagvorili nekog da dodje da unosi ili sl. Kako da se postavim? Ja tu krivim svog supruga i sad sam ljuta na njega, a ne zelim ga ljuta docekati s posla kad dodje. Sta mislite vi? Ja ovdje ne vidim problem. Jesi li ti mozda zbog neceg drugog ljuta na muza ili na svekra, pa ti mozda sve kod njih smeta? Ako je tvoj svekar inace dobar covjek i voli pomagati, ne vidim razlog za ljutnju. A ako ce on to prigovarati kasnije onda ima malo razloga za ljutnju, ali to se da rijesiti sa par rijeci.
|
|
|
|