SailorMoon -> RE: Molim pomoć! (28.8.2013 13:53:45)
|
IZVORNA PORUKA: jasmin IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: Anoniman Meni se cini da mi ni psihijatar ne moze pomoci, ja crkajem vise. Mom muzu je toliko krivo sto sam isla uopste psihijatru i sto se ispostavilo da mi je ta zajednica i mijesanje njegovih u sve problem. Cak mi kaze da sam bolesna, da meni sve smeta i sl. Da ja s njim treba to rijesit, a ne ic psihijatru. A kako s njim, tako sto moram mijenjati samo sebe iz temelja jer po njemu sam krivac ja za sve. Omrzlo mi je sve vise. Kako da mi ne smeta stalno mijesanje njegovih i mijesanje u sve? Pa bil smetalo vama zene? Vrijeme je nabavke drva. Moj muz i ja nismo jos ni poceli o tome pricati, a njegov otac je vec posadio muza pred sebe i izdeklamovo mu gdje cemo mi kupit drva, na koji nacin, kako i sl. a moj muz je naravno pristo na to i meni samo dosao sa tom pricom, ali na nacin da je to njegova prica, a ne njegovog oca. I tako u sve i svasta se mijesaju. A mom muzu sam kriva ja sto mi to smeta. Tako oni staju izmedju nas dvoje. Mi se ne dogovaramo oko nasih stvari, jer oni se umijesaju u sve. A muz mene imam osjecaj iskljucuje iz mog vlastitog zivota i braka. Da li bi vama ovo smetalo ili ja pretjerujem i grijesim i trebam pustit da se ponasaju tako? Srce moje,ti imaš problem s mužem,ne s miješanjem njegovih roditelja. Mila kao sto jasmin kaze. Vecina roditelja hoce da se mjesa, da poturaju svoje ideje, misljena itd. A vase je kako se postavite. Tako da je tu samo problem tvoj muz. I kad on vec nevidi da si ti pred sami kraj slom zivaca i njemu smeta sto trazis strucnu pomoc??? To za mene nije ni muz niti ljubav ni brak. Poslusaj psihatra i spakuj kofere. Jer i ako se naucis s time nositi i sa svekijevcima, muz ce uvjek biti isti i tebe ne postovati cjeli zivot
|
|
|
|