|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Molim pomoć!
13.2.2013 14:10:10   
canim
Ma ja vjerujem da su tamo zene sve to fino organizovale, vjerovatno ima neka igraonica dok zene vjezbaju da mozes ostaviti djete ako ti nema ko pricuvati za to vrijeme, ili kad ti muz dodje s posla nek on pogleda bebu sat, dva a ti otidji, ja vjerujem da male promijene mogu poboljsati prvenstveno tvoje raspolozenja a i onda muza.

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 351
13.2.2013 14:17:56   
Daliyah92
Hvala vama na savjetima, sad mi je puno lakse user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 352
13.2.2013 14:29:18   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Hvala vama na savjetima, sad mi je puno lakse user posted image

ma ne brini sve su to gluposti i nisu vrijedni sikirancije , ti si mlada daleko do svojih normalno je da si osjetljiva i da ti mozda smeta i previse, sve ce doci na svoje , po pisanju nije tvoj muz los ne uposte samo ej MUSKO bolan oni su svi na svoju ruku :))))) neki ovako neki onako .
TI malo budi hladnije glave ne uzimaj sebi sve to srcu i zapamti ti si dosla u tudji svijet moras koliko toliko prihvatiti stavri kakve jesu , a vremenom pravi ih kako trebaju biti.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 353
14.2.2013 14:20:15   
bebaa
09.02. je gospodja pod Anoniman objavila svoj problem po pitanju uplitanja muzevog oca konkretno zbog unosenja UGLJA...od tog datuma sam sve redom procitala 2x pa sam valjda ustanovila da je gospodja iz Rijada ...imam jednu nedoumicu pa molim odgovor...nisam u zivotu bila u Rijadu i ne znam kako se tamo cesto mijanja klima pa molim iskusne putnike da me upoznaju da li je tamo neophodno koristiti ugalj i u kojim periodima godine...a ako sam pogrijesila molim vas koje imate malo vremena da provjerita moje navode...prihvatam ako je moja greska...mi ovdje valjda zelimo pomoci jedni drugima...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 354
14.2.2013 14:28:01   
djoisa
ti se bas udubila u probleme user posted image

ja sam skontala da su se dvije razlicite forumasice javile pod opcijom Anoniman jedna s ugljem i druga iz Rijada, koja je nepaznjom otkrila "identitet"

< Poruku je uredio djoisa -- 14.2.2013 14:36:48 >

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 355
14.2.2013 14:30:38   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: bebaa

09.02. je gospodja pod Anoniman objavila svoj problem po pitanju uplitanja muzevog oca konkretno zbog unosenja UGLJA...od tog datuma sam sve redom procitala 2x pa sam valjda ustanovila da je gospodja iz Rijada ...imam jednu nedoumicu pa molim odgovor...nisam u zivotu bila u Rijadu i ne znam kako se tamo cesto mijanja klima pa molim iskusne putnike da me upoznaju da li je tamo neophodno koristiti ugalj i u kojim periodima godine...a ako sam pogrijesila molim vas koje imate malo vremena da provjerita moje navode...prihvatam ako je moja greska...mi ovdje valjda zelimo pomoci jedni drugima...

hahahhahahahahahahahhahahahahahah

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 356
14.2.2013 14:31:41   
chuci
hahahaha i ja sm na početku mislila da je anoniman nečiji nick. ali sam akontala čim su se pojavile dvije priče pod anoniman.
ne brini bebaa česta greška

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 357
14.2.2013 14:41:06   
bebaa
ma reko neko me zavitlava,a ja ko kakva sve pretabirila i majke mi ja ne vidim da su 2 u pitanju...ma hajd nema veze...ubijamo vrijeme...user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 358
14.2.2013 14:41:22   
Daliyah92

Sta hoces reci, da sam ja ona koja je pisala za ugalj? Prvo, u zivotu nisam ocima vidjela ugalj (nisam imala prilike). Drugo, mi ovdje koristimo plin i struju, za grijanje, kuhanje i ostalo. Trece, moj svekar ne zivi ni blizu nas, u drugoj je drzavi. Tacnije u Jordanu a mi smo u Saudijskoj Arabiji. user posted image

A kad ti vec spomenu za tu anonimnu, ja sam pomislila da si to bas ti zbog nekog posta sto si napisala, ali eto ocito nisi user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 359
14.2.2013 16:15:39   
bebaa
uh sad mi je lakse...ma daj ba pa ja da sam htjela biti anonimna ne bi pricala o svojim predbracnim problemima...vrati se pa procitaj i to u svrhu da ti dam primjer da nisi sama...sta si se upalila...ja sam rekla ako grijesim prihvatam da se izvinem sto i radi...izvini...samo me zbunilo vise anonimnih...htjela sam pomoci pa brbljala a kad nesto dovedem u sumnju 1001 jezi...uostalom po drugim postovima se da zakljuciti u kakvim si problemima...moja mana je sto sam temeljna?!

Neposredna veza do poruke: 360
14.2.2013 16:20:55   
Hanady RR

kako me nasmija...slatka si skroz...

Naime draga na ovom foumu na određenim temama moguće je koristiti opciju Anoniman...
tako da više članica, mnogo njih mogu pod tim anoniman nick napisati svoj post, potblme, mišljenje itd...

Pogledaj kad otvoriš post za tipkanje na ovoj temi gore pored naslova imaš sedno kvadratić pored kojega piše anoniman...ako klikneš na njega i pustiš post isto će biti napisan od strane anonimne :)

čista zabuna...
ne brini

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 361
14.2.2013 16:26:57   
bebaa
postovane...nisam nepismena i dovoljno dugo vas posjecujem i cesce koristim u zadnje vrijeme da zakljucim to gore navedeno...stoga dsam i navela da se od tog datiuma naovamo pojavila meni ta nedoumica procitajte pa cete vidjeti...hja ovdje nemam zaista sta traziti...budala sam bila sto sam iznosila svoje privatne stvari da bi s nekim podijelila kako bi mu bilo lakse...dobro je dok pomazes a kad se zapitas e ne valja...dovidjenja...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 362
14.2.2013 16:36:51   
Daliyah92

postovane...nisam nepismena i dovoljno dugo vas posjecujem i cesce koristim u zadnje vrijeme da zakljucim to gore navedeno...stoga dsam i navela da se od tog datiuma naovamo pojavila meni ta nedoumica procitajte pa cete vidjeti...hja ovdje nemam zaista sta traziti...budala sam bila sto sam iznosila svoje privatne stvari da bi s nekim podijelila kako bi mu bilo lakse...dobro je dok pomazes a kad se zapitas e ne valja...dovidjenja...

Ne razumijem zasto se ljutis? Nista ti niko nije lose rekao. I niko ti ne kaze da si nepismena. Ja se nisam naljutila, i hvala i tebi i svima koji su pomogli. Bas kako ne zelim da mene drugi shvate pogresno, tako ni ja ne zelim nikog pogresno da shvatim. user posted image

"...a ako sam pogrijesila molim vas koje imate malo vremena da provjerita moje navode...prihvatam ako je moja greska...mi ovdje valjda zelimo pomoci jedni drugima... " - Ovdje se lijepo vidi da nisi imala lose namjere. Izvini ti ako sam ja pogresno reagovala na tvoj post, samo sam htjela objasniti da ja nisam ona prva anonimna. Stavila sam i smajlic na kraju posta da vidis da nisam ljuta. Nadam se da ces ovo procitati i da se neces vise ljutiti user posted image

A i Hanady ti je samo objasnjavala misleci da nisi to znala, tako sam ja shvatila iz njenog posta. (koji sam ja advokat user posted image )

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 363
27.2.2013 14:26:16   
jasmin
mam veliki problem i molim vas za iskreni savjet.
Vec pola godine djevojka mi se cudno ponaša. Kada god je u mom društvu, šapuce dok razgovara mobitelom, primljene poruke odmah briše i ne dozvoljava mi da ih citam. Kada izade u grad, vraca se kasno i kaže mi da je bila sa prijateljicama koje ja ne poznajem. Ne koristi svoj auto, vec uzima taksi. Na povratku kuci, navodni taksista je ne ostavi ispred zgrade, vec 100 metara niže niz ulicu. Pošto mi je to postalo sumnjivo, odlucio sam da se sam uvjerim da li se radi o taksiju ili je neko drugi dovozi kuci.
Smislio sam genijalnu ideju da parkiram svoj auto u blizini mjesta gdje obicno izlazi iz taksija skriven iza auta da se uvjerim u to. Jedne noci dok sam tako cucao sakriven iza auta, primijetio sam da mi se pojavila korozija na zadnjem desnom blatobranu.
Dakle, treba mi Vaš savjet:
Da li da zamjenim kompletan blatobran novim ili je dovoljno da sastružem koroziju, premažem blatobran špric kitom i sve to fino ofarbam??

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 364
27.2.2013 14:39:41   
hanabanana
Jasmin.....oplakala sam....ali bukvalno. i svi u kancelariji....

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 365
28.2.2013 1:25:21   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: jasmin

mam veliki problem i molim vas za iskreni savjet.
Vec pola godine djevojka mi se cudno ponaša. Kada god je u mom društvu, šapuce dok razgovara mobitelom, primljene poruke odmah briše i ne dozvoljava mi da ih citam. Kada izade u grad, vraca se kasno i kaže mi da je bila sa prijateljicama koje ja ne poznajem. Ne koristi svoj auto, vec uzima taksi. Na povratku kuci, navodni taksista je ne ostavi ispred zgrade, vec 100 metara niže niz ulicu. Pošto mi je to postalo sumnjivo, odlucio sam da se sam uvjerim da li se radi o taksiju ili je neko drugi dovozi kuci.
Smislio sam genijalnu ideju da parkiram svoj auto u blizini mjesta gdje obicno izlazi iz taksija skriven iza auta da se uvjerim u to. Jedne noci dok sam tako cucao sakriven iza auta, primijetio sam da mi se pojavila korozija na zadnjem desnom blatobranu.
Dakle, treba mi Vaš savjet:
Da li da zamjenim kompletan blatobran novim ili je dovoljno da sastružem koroziju, premažem blatobran špric kitom i sve to fino ofarbam??
user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 366
28.2.2013 19:01:35   
Mjeseceva Pratilja
Soory moderatori ako sam promasila temu ali jedno brzinsko pitanje..Moze li se kada od akrilika razbiti?

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 367
28.2.2013 19:04:57   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja

Soory moderatori ako sam promasila temu ali jedno brzinsko pitanje..Moze li se kada od akrilika razbiti?

akril ne ....
može se isparati pa ga treba prije upotrebe zaštiti posebnim sredstvom...al razbiti se ne bi trebao...ako se to desi to nije akril te je jeftina plastika il staklo obojeno da bude slično izgledom akrilnom elmentu

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mjeseceva Pratilja)
Neposredna veza do poruke: 368
28.2.2013 20:58:09   
Mjeseceva Pratilja

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja

akril ne ....
može se isparati pa ga treba prije upotrebe zaštiti posebnim sredstvom...al razbiti se ne bi trebao...ako se to desi to nije akril te je jeftina plastika il staklo obojeno da bude slično izgledom akrilnom elmentu

Hvala ti mnogo. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 369
14.3.2013 7:56:49   
Anoniman
Jednom sam se vec javljala po ovom pitanju,sada samo da nastavim pricu. Naime, problem je bio u tome sto trebam poceti raditi nakon 1,5 god sa sinom, malom bebom. Ali trebam pocet raditi u drugom gradu pa me kuci ne bi bilo citav dan, od 6 ujutro do 6 navece. A problem je bio u tome sto bi moj muz sa sinom puno vremena provodio sa svojim roditeljima jer zivimo u istoj kuci, mi na spratu samo. Tako bi dijete puno rijedje vidjalo moje. I, da predjem na stvar, pocela sam raditi. Prije odlaska na pravi radni dan, obavila sam s muzem razgovor po pitanju djeteta i rekla mu da zelim da bude fer i ravnopravan kad su u pitanju djedovi i nene. Da se sjeti pa dijete odvede i mojim jer moji mu nece stvarati obavezu svojim dolasima, niti ce ga oni pritiskivati i zivkati da dovodi dijete. On je rekao ok. Medjutim, sin se jako tesko privikava na obdaniste, nedostajem mu i ja mnogo, tako da poslije obdanista, kad muz ode po njega, odmah pocne plakati i nece nikom. Nebi bilo sanse da ga se ostavi kod nekog. Tako kaze moj muz kad mu kazem da odvede dijete malo mojim. Kaze, stvarno puno plakao, ne bi bilo sanse da ostane. Nekad mu kazem ostani i ti malo s njim, a nekad i ne mogu jer ne zelim mu stvarati obavezu sa svojim. Ono sto je problem jeste to sto kad dodje kuci, ja na poslu, ruca s djetetom i onda sidje s njim kod svojih i tako svaki dan. A kada je u kuci njegova majka obavezno dolazi po nekoliko puta i bude s njima. Pa sad dijete ne place kod njegovih, a kod mojih, kad odem, place i nece ostati s njima. Zbog toga mi je jako krivo na mog muza. Ja ne zelim da ga veze za svoje toliko, niti za moje. Samo zelim da bude umjeren i fer. Krivo mi je sto nema osjecaja za moje i mene po tom pitanju. Ako bih mu sta rekla pitao bi jel to tebi krivo, a kako reci da jest kad su mu to roditelji. Kako mu reci? Kako biste vi na to gledale? Sta biste uradile? Biste li ista uradile. Iskreno, mene to nekako pojede.

(odgovor članu Jaca7)
  Neposredna veza do poruke: 370
14.3.2013 7:59:30   
djoisa
pa imas vikend..iskoristi to za posjetu svojim roditeljima.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 371
14.3.2013 8:14:55   
chuci
aman meni neki ljudi nisu jasni.
znaš li ti šta hoćeš?
tm normalno voli da provodi vrijeme sa svojim roditeljima a ne sam sa djetetom, lakše mu je tako oko djeteta a i njemu je normalno da siđe kod svojih jer su u istoj kući kao što bi i tebi bilo da si u njegovoj situaciji. zamisli ti da tm radi dokasno a živite u kući sa tvojim roditeljima. bi li ti svaki dan ušla kod tvojih ili bi jedan dan išla njegovima na drugi kraj grada, a jedan dan ulazila kod svojih. nešto ne vjerujem. ja vala iskreno ne bih.

moji žive blizu nas a mm-ovi na drugom kraju grada. kad je mm na putu 3-4 dana ja kod svojih odem ili oni meni dođu svaki dan popodne, da nismo sami cijelo vrijeme, a njegovima ne odem ni jednom za to vrijeme. kažem bujrum dođite, ali nisu ni oni poletni.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 372
14.3.2013 8:17:39   
canim
Pa i ja bih vikend iskoristila za posjetu roditeljima ili eventualno zamoli nekad svoju mamu da ode po dijete u obdaniste i dovede svojoj kuci a ti odes po dijete po povratku posla i rjesen problem.

(odgovor članu djoisa)
Neposredna veza do poruke: 373
14.3.2013 8:30:02   
Medić*

IZVORNA PORUKA: canim

Pa i ja bih vikend iskoristila za posjetu roditeljima ili eventualno zamoli nekad svoju mamu da ode po dijete u obdaniste i dovede svojoj kuci a ti odes po dijete po povratku posla i rjesen problem.

Upravo tako.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 374
14.3.2013 8:42:06   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: canim

potpisujem. i muz ce se odmoriti kad dodje s posla taj dan pa ce se moci 100% posvetiti djetetu i tvoji ce biti sa unukom... nece privikavanje na obdaniste trajati dugo. neka ga tvoji poslije obdanista odvedu na kolace, igraonicu, u park (sad ce proljece)... to da ga ma malo kupe dok se ne opusti s njima user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *