|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Molim pomoć!
19.3.2013 15:53:20   
Anoniman
A kako sad njemu da pristupim, kako da mu objasnim i da se prestane ljutit i tako pricat? Jer kaze, necu ti ni pomagat vise, sama rjesavaj sve.

(odgovor članu Volim Te!)
  Neposredna veza do poruke: 401
19.3.2013 15:57:26   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Anoniman

A kako sad njemu da pristupim, kako da mu objasnim i da se prestane ljutit i tako pricat? Jer kaze, necu ti ni pomagat vise, sama rjesavaj sve.

pa reci čobjeku da si u svom bunilu pretjreala...izvini se...ponesi s asobom kada dolaziš sa posla neku večericu, njemu čokoladu...
reci mu da si skonatala da si malo pretjerala, možda si previdjela misleći da će on shavtiti al sada shavtaš...gurat ćete dokle možete il dok ti ne nađeš posao koji će vam svima olakšati...

pa jel ti misliš d aje njemu bio životni san da čuva dijete poslije posla i dočekuje tebe ...i on te ženo željan ostade...a ti ga ružiš i rondaš...

de malo...
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 402
19.3.2013 15:59:15   
veki_aki
e vesela de daj neki konkretan savjet kako da njen m zaboravi sve touser posted image Zezam se, al brate zena si sve sama znas, samo se smjesi i laganini.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 403
19.3.2013 18:45:53   
amra_sa
Anonimna, ti si meni Tito, go kod da si. user posted image user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu veki_aki)
Neposredna veza do poruke: 404
19.3.2013 18:56:41   
amra_sa
Imam problem. Prvo, imam neke nedoumice oko izraza dobivati ili dobijati. Pošto sam već trebala dobiti a nisam, zanima me kako se kaže ne dobijati ili ne dobivati, šta je pravilno ? user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 405
19.3.2013 18:59:00   
MicoTico

I ja bih ti to rekla na njegovom mjestu.
Bila sam u istoj situaciji, radila u drugom gradu, s tim da je moje dijete bilo manje od tvog i još sam je dojila. I mm je završavao ručak i igrao se sa M. više od mene i njega je zvala "moj D", a mene "njam-njam".U tom peridu ja sam njoj , da izvineš, bila personifikacija sise.
I šta sam trebala? Napustiti posao koji nam plaća kredit za kuću, istu tu kuću u kojoj se moja djeca igraju, jedu, spavaju,..Nismo provodili puno vremena tokom radnih dana zajedno, ali su vikendi bili samo naši.
Pređe ja s poslom u svoj grad, ali mi djeca porasla, pa što reče Hanady, još me i iz svoje sobe istjeraju, dosadna sam im.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 406
20.3.2013 8:05:37   
Anoniman
Jel vi sve zaista mislite da je on upravu sto se ponasa ovako.Ja sam njemu samo rekla da mi dijete fali i da se necu puno oslanjat na trenutni posao i da cu uzurbano trazit posao u nasem gradu kako bih imala vr vise s djetetom. Nisam ni u jednom trenu rekla da cu napustiti posao. A on meni sve ovo saspe. I kakve to uopste veze ima sa mojom zahvalnosti prema njemu i s njegovim pomaganjem meni u kucnim poslovima kada radim po citav dan? Jesam li njemu nezahvalna sto sam tuzna jer mi fali dijete i sto pokazem da me boli kada me dijete odbije? Po njemu sam, kako sam i rekla, nezahvalna i nece mi ni u cemu vise pomagat, sve ce cekat mene. I tako je i bilo kad sam dosla sljedeci dan s posla. Sve me cekalo, sudje, posteljina, smece, sve.... A i to da kazem, rucak i njemu i djetetu napravim ja navece i ujutro i ostavim im, on ga ne pravi, samo postavi. I jos primijetim da mu je krivo kad kazem da u određeno vrijeme nahrani dijete. Krivo u smislu ono sta ces ti meni govorit vrijeme kad cu nahranit dijete, znam sam ja. I tako, sve me docekalo bez obzira sto sam mu citav dan objasnjavala porukama sta je stvarno u pitanjui da znam da ni njemu nije lahko. Nista ne kazem, sve to poradim, napravim kafu, popijemo (i to jedva, prvo nije htio). Kad je zaspalo dijete pitam ga opet hoces li da popricamo jer je ovo gubljenje vremena, a on nece. Ja samo kazem dobro (do tada sam uvijek molila dok ne namolim, al sinoc nisam mogla). Napravila sam caj, u sutnji smo popili i otisli smo leci. Nije me ni zagrlio iako nam je to obicaj uvijek. I nekako me tako pritislo, zar sam to zasluzila, a odkad sam snjim sve ga doceka. Ko da ja nisam nikad imala razlog da mu ni u cemu ne pomazem. Ovaj pocetni period mi je samo otezo.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 407
20.3.2013 9:14:10   
Anoniman
Je li moguce da je on ipak s ovakvim ponasanjem ok?
Ne znam sta mislit.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 408
20.3.2013 9:28:50   
chuci
meni se čini da si ti njega povrijedila svojim ponašanjem pa se ljuti na tebe.
razmisli o tome šta si mu rekla i na koji način. možda ti misliš da si rekla da ti dijete nedostaje, a on je čuo da tebi smeta što dijete njemu hoće.

čuj da mu govoriš u koje vrijeme će nahraniti dijete, pa nije teta koja ga čuva i on je s njim čitav njegov život kao i ti. ili što ti smeta što dijete hoće njemu a neće tebi, mislim to je logično jer je on više s njim.

što napisa hanady vjerovatno i njemu nedostaješ a ti se fiksirala na sebe i svoje potrebe za djetetom. jel ti binto da je djetetu lijepo s njim da mu očito godi vrijeme provedeno s njim da su se povezali bolje nego prije.

zamislite da se svaki otac ljuti kada dijete bježi mami kad se udari jer mama provodi više vrmeena s djeetetom. zamisli ti anonimna da si ti u situaciji tm i da on tebi kad dođe s posla počne priču koju ti njemu pričaš.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 409
20.3.2013 9:29:10   
EEDITH

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Imam problem. Prvo, imam neke nedoumice oko izraza dobivati ili dobijati. Pošto sam već trebala dobiti a nisam, zanima me kako se kaže ne dobijati ili ne dobivati, šta je pravilno ? user posted image

user posted image user posted image user posted image
kaže se ,ti si user posted image user posted image user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 410
20.3.2013 9:49:57   
Hanady RR

Jel vi sve zaista mislite da je on upravu sto se ponasa ovako.Ja sam njemu samo rekla da mi dijete fali i da se necu puno oslanjat na trenutni posao i da cu uzurbano trazit posao u nasem gradu kako bih imala vr vise s djetetom. Nisam ni u jednom trenu rekla da cu napustiti posao. A on meni sve ovo saspe. I kakve to uopste veze ima sa mojom zahvalnosti prema njemu i s njegovim pomaganjem meni u kucnim poslovima kada radim po citav dan? Jesam li njemu nezahvalna sto sam tuzna jer mi fali dijete i sto pokazem da me boli kada me dijete odbije? Po njemu sam, kako sam i rekla, nezahvalna i nece mi ni u cemu vise pomagat, sve ce cekat mene. I tako je i bilo kad sam dosla sljedeci dan s posla. Sve me cekalo, sudje, posteljina, smece, sve.... A i to da kazem, rucak i njemu i djetetu napravim ja navece i ujutro i ostavim im, on ga ne pravi, samo postavi. I jos primijetim da mu je krivo kad kazem da u određeno vrijeme nahrani dijete. Krivo u smislu ono sta ces ti meni govorit vrijeme kad cu nahranit dijete, znam sam ja. I tako, sve me docekalo bez obzira sto sam mu citav dan objasnjavala porukama sta je stvarno u pitanjui da znam da ni njemu nije lahko. Nista ne kazem, sve to poradim, napravim kafu, popijemo (i to jedva, prvo nije htio). Kad je zaspalo dijete pitam ga opet hoces li da popricamo jer je ovo gubljenje vremena, a on nece. Ja samo kazem dobro (do tada sam uvijek molila dok ne namolim, al sinoc nisam mogla). Napravila sam caj, u sutnji smo popili i otisli smo leci. Nije me ni zagrlio iako nam je to obicaj uvijek. I nekako me tako pritislo, zar sam to zasluzila, a odkad sam snjim sve ga doceka. Ko da ja nisam nikad imala razlog da mu ni u cemu ne pomazem. Ovaj pocetni period mi je samo otezo.

Znaš gdje je tvoj problem...
u tome što smatraš pomaganjem ono što je normalna stvar...
on u kući ne radi tebi nego vama, sebi...
i ti isto radiš vama i sebi...
nigdje nema bogom dano da sve žena radi...raspodjela poslova u skladu sa slobodnim vremenom manje ili više dva partenra je normalni odnos...
čuj on pomaže tebi...
ti trebaš biti zahvalan što imaš muža koji shavta da radi to za sve vas...i radi to bez pogovora jer budimo relani koliko to bosanaca leti za metlu i krpu i čuvanje djteta...jedan vrlo mali broj...a on ti je u tom malom broju....pa ti je to razlog za sreću...
ja se znam naljutiti na svoga supruga iz gluposti neke...čarape u ćošku...al kad dođe vikend i on kaže ženo ja ću da usisam i pobrišem podove i uradi to a ja druge stavri ...meni to normala...međutim kad čujem kolegicu koja kaže '' on meni e pomaže, on neće ništa, on misli da je to posao žene'' meni dođe svog da izljubim od glave do pete i sve njegove čarape donesem u taj ''strašni'' ćošak...
Ne možeš oekčkivati od njega da shavti neke majčinske boljke...
čisto draga moja jer on nije rodio..oni muškarci su u minusu vizavi toga, al tako je Bogom dano to ne možeš pormjeniti...
pa se fino sauliši...
i lijepo slobodno vrijeme radošću ispunite a ne rondanjem...

Ti njemu rondaš i tuguješ kad dođeš sa posla jer patiš za djetetom...što nije zaista do kraja opravdano, i da radiš u svom gradu život je fakat prebrz svima nama djeca fale nekada...
a on uradio sve poslove vaše sam da vam ostane više vremena za druženje sa djetetom jedno sa drugim...
ezato ti je draga moja ostavio da uradiš ti za vas kuću...da ti pokaže koliko tek nebi imala vremena...
da ti kaže indirektno kako ti posao i dijete nisu jedini i da je on maksimalno tebe podržao u svemu...a ti dođeš plačeš, neraposložena...i potoršiš vam slobdno vrijeme...pa konta čojek eto sad kad dođeš radi po kući nećeš imat kad misliti ni o djetetu ni o poslau tek ćeš vdijet šta je nemat vremena...

Mislim...dozovi se draga...on tebi ne pomaže u kući on radi za vas i time omogućava i tebi i djetetu i sebi više slobodnoga vrmena zajedno...
a ti to fakat ne cjeniš...

vrijeđaš ga...
nije mu lako...
i sad kada ti on idnirektno želi pokazati koliko jeste učinio za vas u ovoj situaciji svojim anganžmanom u zajedničkom domu ti mu prigovaraš što ga dijete više gleda u trenutku...

pa ne može to tako...
ne mogu i jare i pare...

a na kraju balade sad slobdno vrijeme trošite baš bezveze...
pijete čaj u tišini, ne grlite se više i dijete će to skonatati pa ćeš naparviti još veći razor...

savjet:
dođeš doma i kažem ...mili ja ću usisti pls hajde ti odnesi smeće pa da sa bebom pustimo muziku i skačemo narenih 30 minuta...molim te to mi treba...
i smij se i veseli...
jer u zdravlju svaki dan je blagodat.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 411
20.3.2013 10:03:59   
Anoniman
Hanady, ne smatram ja da on meni pomaze, to smatra on. Njegova je prica evo oprao sam ti sudje, uradio sam ti ovo, ono. Ja njemu kazem da i on zivi u toj kuci i dxa ne radi to samo meni nego i sebi, nama. Ali po njemu je to moja obaveza, a on ako je drage volje to ce ucinit, ako nije nece, ne mora, nije njegova obaveza. To je njegovo razmisljanje, a ne moje.
Ja kako god sad da se postavim prema njemu, on i dalje puse i ljuti se. Nece nista. A i mene je on povrijedio jer nije bilo njega nigdje u ovoj mojoj tuzi. Cak mi nedostaje puno.

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 412
20.3.2013 10:14:50   
sporty mamaa

Hanady, ne smatram ja da on meni pomaze, to smatra on. Njegova je prica evo oprao sam ti sudje, uradio sam ti ovo, ono. Ja njemu kazem da i on zivi u toj kuci i dxa ne radi to samo meni nego i sebi, nama. Ali po njemu je to moja obaveza, a on ako je drage volje to ce ucinit, ako nije nece, ne mora, nije njegova obaveza. To je njegovo razmisljanje, a ne moje.
Ja kako god sad da se postavim prema njemu, on i dalje puse i ljuti se. Nece nista. A i mene je on povrijedio jer nije bilo njega nigdje u ovoj mojoj tuzi. Cak mi nedostaje puno.

Mozemo mi pricati sta hocemo ali jos uvijek je vise onih muskaraca koji ce reci kad nesto urade u kuci, da su nam kao usisali, ili oprali nesto... A malo je onih koji ce to shvatiti kao zajednicku obavezu, nazalost, ali to je realauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 413
20.3.2013 10:19:27   
Medić*
TM nije ni malo u pravu. On je taj koji ti treba pomoci emotivno da prebrodis to razdvajanje sa djetetom.

Cemu to njegovo durenje i prica kako ti pomaze. Samo vodi brigu o svom djetetu dok tebe nema a ti materijalno doprinosis i bivas psihicki rastrgana jer malo vidjas dijete svoje, vozaris, a nije to sve lako.

Zar se to svome partneru ne mozemo pozaliti da nam dijete nesdostaje, da smo mozda pogrijesili sto smo prihvatili posao u dugom gradu, zar se ne mozemo isplakati na njegovom ramenu i traziti zajednicki rjesenje?

On tebe kaznjava na neki nacin bas zato sto si mu dusu otvorila da ti dijete nedostaje, da te strah da se ne udalji od tebe. Kaznjava te svjom sutnjom, ostavlja sve tebi kada se vratis s posla itd, itd. Bez veze.

Ja bih njemu fino lekciju ocitala pa bi se manje durio user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 20.3.2013 10:24:42 >

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 414
20.3.2013 10:23:56   
EEDITH

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Mozemo mi pricati sta hocemo ali jos uvijek je vise onih muskaraca koji ce reci kad nesto urade u kuci, da su nam kao usisali, ili oprali nesto... A malo je onih koji ce to shvatiti kao zajednicku obavezu, nazalost, ali to je realauser posted image user posted image

potpuno si u pravu,
i čitajući sve ove postove možeš doći do zaključka kako mi ustvari puno toga opravdavamo i opraštamo muškarcima,
a valjda takav mentalitet.ipak je to balkan

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 415
20.3.2013 10:43:29   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: medic slatki

TM nije ni malo u pravu. On je taj koji ti treba pomoci emotivno da prebrodis to razdvajanje sa djetetom.

Cemu to njegovo durenje i prica kako ti pomaze. Samo vodi brigu o svom djetetu dok tebe nema a ti materijalno doprinosis i bivas psihicki rastrgana jer malo vidjas dijete svoje, vozaris, a nije to sve lako.

Zar se to svome partneru ne mozemo pozaliti da nam dijete nesdostaje, da smo mozda pogrijesili sto smo prihvatili posao u dugom gradu, zar se ne mozemo isplakati na njegovom ramenu i traziti zajednicki rjesenje?

On tebe kaznjava na neki nacin bas zato sto si mu dusu otvorila da ti dijete nedostaje, da te strah da se ne udalji od tebe. Kaznjava te svjom sutnjom, ostavlja sve tebi kada se vratis s posla itd, itd. Bez veze.

Ja bih njemu fino lekciju ocitala pa bi se manje durio user posted image

Ja mislim da si potpuno u pravu. Zasto je njemu Bog dao usta nego da prica. Zasto ne objasni sta mu smeta? Zasto ona sve mora pogadjati - je li mu zasmetalo ovo ili ono?

Ako on "tebi", anonimna, radi po kuci pa reci je li i ja "tebi" zaradjujem. Koliko sm shvatila on bi se ljutio na tebe da ostavis posao. Znaci ti "moras" i zaradjivati s njim i kucne poslove sve obavljati, ako se on malo naljuti tebi ostavlja sve da radis. A sto to sve? Po njemu, da se opametis malo user posted image Ako si ti htjela razgovarti s njim zasto se on i dalje duri? Samo te tako kaznjava. A to se vidi i iz tvoje recenice kad kazes da si uvijek molila da prica s tobom, i on to i sad ocekuje, misli ono: ma molice ona mene da joj oprostim. user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 416
20.3.2013 11:01:35   
Anoniman
Da, uvijek sam molila, jer je toliko tezak, a mene ljutnja i napetost izmedju nas i boli i smara i bojim je se i pucam i zato sam uvijek molila. Trazila sam da razgovaramo poslije ovog ne jednom, nekoliko puta, ali nece, nemamo sta kaze. Ne znam sta da uradim. Prosle noci, u takvoj ljutnji, dosli moji, dijete prosu na pod kasicu, ja sudje prala, on ni da obrise s poda, preskace, ceka da ja. Tek kad su otisli moji, obrisala sam. Ali i oni su primijetili i vidjela sam im na licima da im je zao mene.Tek sam dosla s posla i opet sve na meni.Povrijedio je mene, ali i moje s takvim ponasanjem. Zar meni ne moze da pukne. Nikad mu nista nisam prigovorila sto uradim, a on uvijek meni radi. I kad mu kazem: pa za koga idem ja na posao. Kaze: radis sebi. Kao ne radim za njega.
Sta da radim, da se priviknem na njegovu ljutnju i ovakav napet odnos i sutim i ja ili da pokusam ovo rijesit opet ja nekako i kako? Molim vas pomozite.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 417
20.3.2013 11:09:08   
chuci
mislim da ti niko ne može od nas pomoći jer mi ne znamo kako je to sve počelo.
svi ti odgovaraju iz svojih papuča niko iz tvojih. hoću da kažem da svako od nas odgovara shodno onome kako je njemu u životu. ja znam da bi se na mene mm naljutio samo ako bih baš prevršila svaku mjeru u sličnoj situaciji. nečiji drugi muž bi se naljutio na najmanju sitnicu i rečenicu. sad mi smao možemo nagađati kako je tekao vaš razogvor koji je ovo uzrokovao ali mi to ne znamo i ne možeš nam ni ti prenijeti jer ti to posmatraš iz svog ugla a tm iz svog.
najbolji savjet kojeg se mogu sjetiti jeste da pokušaš to riješiti onako kako si i dosada rješavala rasprave sa tm, razgovorom, sexom, šutnjom šta god radi kod vas.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 418
20.3.2013 11:15:55   
Daliyah92

Da, uvijek sam molila, jer je toliko tezak, a mene ljutnja i napetost izmedju nas i boli i smara i bojim je se i pucam i zato sam uvijek molila. Trazila sam da razgovaramo poslije ovog ne jednom, nekoliko puta, ali nece, nemamo sta kaze. Ne znam sta da uradim. Prosle noci, u takvoj ljutnji, dosli moji, dijete prosu na pod kasicu, ja sudje prala, on ni da obrise s poda, preskace, ceka da ja. Tek kad su otisli moji, obrisala sam. Ali i oni su primijetili i vidjela sam im na licima da im je zao mene.Tek sam dosla s posla i opet sve na meni.Povrijedio je mene, ali i moje s takvim ponasanjem. Zar meni ne moze da pukne. Nikad mu nista nisam prigovorila sto uradim, a on uvijek meni radi. I kad mu kazem: pa za koga idem ja na posao. Kaze: radis sebi. Kao ne radim za njega.
Sta da radim, da se priviknem na njegovu ljutnju i ovakav napet odnos i sutim i ja ili da pokusam ovo rijesit opet ja nekako i kako? Molim vas pomozite.

Znam da si prije pisala zasto radis, cini mi se jer nisi mogla propustiti tu priliku. Ako je to jedini razlog sto radis, a mozete normalno zivjeti i od njegove plate, mozda bi najbolje bilo da napustis posao. Ili ako ti je bas potrebno da radis, pokusaj se strpiti dok ne nadjes drugi posao. Ne znam sta drugo da kazem.

On vjerovatno nece da prica zato sto "zna" da ces opet isto pricati, pa pokusaj mu reci da ces ga saslusti sve i da on tebe saslusa pa nedjite neki kompromis. Da ne bude ni po njegovom ni po tvom, a da se niko ne ljuti. Ali nemoj ga moliti, samo mu lijepo reci.

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 419
20.3.2013 11:16:23   
sporty mamaa
Napisi mu pismo, bar te nece prekidati dok pricas, reci sve sto zelis i sta ti je na dusi. Ako ni nakon toga ne htjedne pricati onda ignoriraj dok sam ne shvati da je u redu da te saslusa prije optuzivanja i da ti bar bude potpora na putu ka zajednickom rjesenju. Dijete obraduj uvijek s nekom sitnicom, pronadi neku igru koju mozete igrati zajedno makar i na 15 minuta.

Ja ne mogu vjerovati zaista ni kakve smo mi zene, neko se pozali, trazi savjet, a mi odmah drvlje i kamenje. Zeni je tesko, ima pravo traziti od muza da je saslusa. Nevjerovatnouser posted image

< Poruku je uredio sporty mamaa -- 20.3.2013 11:17:41 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 420
20.3.2013 11:17:01   
veeseelaa
ja se ne bih ljutila na mm da ne odvodi djecu mojima kada nema mene, niti bih dala njemu za pravo da se ljuti na mene što ih ja ne vodim njegovima.

ja imam isti stav, pa mi rekoše forumašice da se djeca trebaju podjednako voditi i tamo i vamo
ja vodim svoje dijete haman svaki dan kod svoje mame a kod sveki jednom u 15-20 dana
jer naravno kad imam solo vrijeme idem kod mame ne kod sveki, a dijete opet ide gdje ja idem

Anonimna to što s etm ne sjeti tvojih roditelja je normalno, on je okupiran svojim, kad ima solo vrijeme ide kod svojih jer mu je tamo udobnije nego kod tvojih

znam to jer ja tako živim

ako nešto trebaš da mijenjaš onda si to ti, kad dodješ s posla uzmi svoje dijete i pravac kod svojih, ne očekuj da tm o tome razmišlja

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 421
20.3.2013 11:19:45   
veeseelaa
i ne smaraj se s tm u tom obimu, nijedan muškarac nije toga vrijedan
gledaj sebe i deveraj oko sebe, s njim fino i ljubazno a sad po cijele dane dumati o njegovim postupcima, eventualnoj nepravdi i co nema smisla
ne treba dozvoliti da ti bilo ko u tom obimu bude bitan, ne znam kako dodjete do toga???
ja volim mm al imam brate kineski zid za masu stvari, da duma danima da me povrijedi teško da bi mogao

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 422
20.3.2013 11:21:39   
veeseelaa

user posted image user posted image user posted image user posted image
a što mu moraš pristupiti, ko ga hebe, de ba gledaj sebe, odljutiće se on već
budeš li skakala oko njega ode sve u onu stvar
Bože žene pa ima te li vi ikakav plan borbe user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 423
20.3.2013 11:26:26   
Sarah1

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja se ne bih ljutila na mm da ne odvodi djecu mojima kada nema mene, niti bih dala njemu za pravo da se ljuti na mene što ih ja ne vodim njegovima.

ja imam isti stav, pa mi rekoše forumašice da se djeca trebaju podjednako voditi i tamo i vamo
ja vodim svoje dijete haman svaki dan kod svoje mame a kod sveki jednom u 15-20 dana
jer naravno kad imam solo vrijeme idem kod mame ne kod sveki, a dijete opet ide gdje ja idem

Anonimna to što s etm ne sjeti tvojih roditelja je normalno, on je okupiran svojim, kad ima solo vrijeme ide kod svojih jer mu je tamo udobnije nego kod tvojih

znam to jer ja tako živim

ako nešto trebaš da mijenjaš onda si to ti, kad dodješ s posla uzmi svoje dijete i pravac kod svojih, ne očekuj da tm o tome razmišlja

Ko zna,zna. Dzaba sve. Veeseela user posted image

Godine ko srne,nestaju u bjegu. Uspomene sad su poljupci u snijegu.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 424
20.3.2013 11:35:29   
chuci
ja sam skontala da je ovo zadnje druga anonimna od one što joj muž stalno vidi dijete svojima. ovoj muž čuva dijete poslije vrtića ali se ona ljuti jer dijete njemu više hoće, i jer njoj nedostaje a muž to ne shvata.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.

(odgovor članu Sarah1)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *