cipi -> RE: Koja kolica su dobra? (30.3.2013 10:57:37)
|
Nisam ja rekla da ja hocu markirana kolica vec da su cijene za ista napuhana, a na netu kao i na piku se prodaju uglavnom markirana. Na piku ona koja nisu takva ili su nekih boja za djecake sto ne bih jer cekam djevojcicu abd i ne zuri mi se, ima jos vremena do poroda ili su kisobran kolica, a za takva mislim da su dobra kad beba bas poraste, ali bi me bilo strah staviti u njih novorodjence ili su opet aktivni oglasi, a kad pitam kolica prodana. Evo i kolica ciju sam sliku stavila nisam imala pojma koja su, cak sam mislila da je platno na njima siveno jer se proslo izlizalo posto na tom istom platnu pise "hand made". Inace kolica su mi vazna jer nemam auto i od prvog dana gdje god krenem s bebom ili cu je morati nositi ili voziti u kolicima, a sada sam na strogom sam mirovanju i ne izlazim iz kuce, a kamo li da hodam po trgovinama trazeci ona "normalna" koja sam usput receno dok sam se jos kretala najeftinija vidjela 270 KM sto mi je puno uzimajuci u obzir da sam za prvu kcerku prije par godina kupila divna i nova kolica po cijeni od 120 KM (njih smo poklonili kad nam vise nisu bila potrebna)
|
|
|
|