srećicaa -> RE: Koja kolica su dobra? (17.2.2013 11:42:56)
|
Drage mame, meni je za nešto više od mjesec dana termin poroda i još nemam pojma koja kolica kupiti. S obzirom da je prvo dijete sve mi je to oko kolica špansko selo. I evo ja kao ovisnik-shopingholičarka prvi put u životu dolazim u situaciju da mi je muka razgledati raznorazna kolica, jer više nemam pojma šta je dobro, a šta nije, a ne volim kada ne vladam materijom. Budžet je do 700 KM, a kada bih našla polovna kvalitetna kolica ne bih bježala ni od toga. Ono što sam ja skontala da bih volila je: da se ručka ili sjedište mogu okretati u 2 pravca, 4 točka srednje veličine-da su makar 2 rotirajuća i ako nisu gumeni da su makar 2 dupla (živim u kući pa mi stepenice nisu problem, auto je srednje veličine-opel astra znači prosječan gepek i s obzirom da sam u Švrakinom uglavnom ćemo do Vilsonovog, centra grada ili Vrela Bosne s autom pa onda lagana šetnja), treba mi sjedalica jaje, a ne bih u početku bježala ni od korpe da ja mogu sa prijateljicom 2 sata popiti kafu i da ne razbijam glavu što je dijete u as jaje više od preporučenog vremena-dakle 2u1 i 3u1 dolaze u obzir, podložak za nogice da mu poslije ne vise, ručkica iz jednog dijela da dijete mogu poslije držati za rukicu, a i dalje voziti prazna kolica, navlaka za zimu i kišu su poželjni, naravno 3 nivoa podešavanja, po mogućnosti kočnica... Ponavljam sve je ovo ono što sam pohvatala na internetu da je prednost, pa ako griješim ispravite me, a od vas bih molila da mi napišete koja kolica ste vi u ovom cjenovnom rangu isprobali, date ocjeno od 1-10 i napišete šta su vam glavne prednosti i mane (osim dizajna-to mi je najmanje bitno). Unaprijed se zahvaljujem i izvinjavam na malo dužem postu [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|