I love youu -> RE: Koja kolica su dobra? (29.11.2012 15:43:22)
|
IZVORNA PORUKA: Lavica28 Drage mame, ja što više čitam o kolicima, to sam više zbunjena [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ako iko sa iskustvom može da mi otkloni dileme, bila bih jako zahvalna. Da li je stvarno za sami početak potrebna ona "skalamerija" 3u1, divno to sve izgleda, ali sve iskusne mame kažu da su jedva čekale da se riješe toga i pređu na light verziju. Sve više sam zbog toga za opciju dobrih kišobran kolica koja mogu od rođenja i + dobru autosjedalicu. Moje pitanje: Smije li tek rođena beba da se vozi sa nagibom od 30 stepeni, jer se rijetko koja mogu spustiti na potpuno ravni položaj? U tom smislu u dilemu sam između: Peg perego pliko P3 za full verziju, a za verzije 2u1 između Cam Pretty Cross, Cam Portofino i Chicco Lite way? Mooolim vas da mi oni koju su imali neka od ovih kolica daju savjet. Hvala unaprijed! Ja nemam iskustva sa kolicima,jer sam tek trudnica sa prvom bebom,al ti mogu reci sto znam, a to je da cam pretty cross nema vise, tj mozda ima jos negdje jedna kolica,jer sad sa katalog u 2013god ih nema, a i meni su se svidjala.Sto se tice toga mogu li bebe u sa 30stepeni nagibom,meni su rekli da moze ali ne duze od 2h.A vidi kolica graco mosaic,jedino im je mana sto nemaju puno boja,al su skroz fina i moderna i mogu se spustiti u skroz lezeci polozaj.Imaju crvena pa ako nosis curicu pogledaj ih,nista te ne kosta.
|
|
|
|