mala_sa -> RE: Koja kolica su dobra? (14.11.2012 14:43:52)
|
IZVORNA PORUKA: smajli80 IZVORNA PORUKA: Taii Drage moje ocajnicki trebam savjet... naime bebica nam dolazi sredinom decembra , i mada svi okolo trube kako mi kolica za taj period nisu potrebna , ja tvrdim suprotno i ostajem pri tome. e sad , budzet i nije bas prevelik da bih mogla ici u neke krajnosti , AS smo dobili , kao i onu korpu za iznosenje iz bolnice , tako da ono 3 u 1 nam ne treba... ocito je da se kod nas vecinom sve svodi na to da su kolica brendirana... naime meni to nije bitno... ok , chicco , graco , cam , ovaj i onaj bla bla bla...ja se u to razumijem k''o u kvantnu fiziku [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] zato mi je stvarno potreban savjet , koja kolica su kvalitetna , udobna za bebu , tezina mi i ne predstavlja presudni faktor , jer imamo veliku garazu , ali bitno mi je i da nisu papreno skupa... Kao majka dvoje djece koja ima dosta iskustva preporučila bih ti ovakav tip kolica. http://www.justclick.rs/prodavnica/decija-kolica/zimska-kolica/chicco-kolica-multiway-amber# Kao prvo težina kolica jeste bitna(ne zbog nošenja kolica u kuću) već zbog samog rasta bebe.Jako velika kolica jesu dobra kad imaš bebicu do 10 mj,jer je sama beba lagana i nije ih teško gurati. Međutim kad [sm=duda.gif] već naraste i bude imala preko 12 kg+kolica od 12kg+stvari koje vučeš sa sobom=blizu 30kg koje je jako teško gurati. Drugo Gledaj da ručka za guranje ne bude iz jednog djela već iz dva zbog lakšeg kačenja stvari koje će ti poslije trebati-torbe,raznoraznih kesa,dječijeg ruksaka...I zbog samog upravljanja. Treće Gledaj da kolica imaju malo veći krović jer kad je ljeto da ga možeš štimati da ne ide sunce u oči jer ćeš u protivnom morati kupiti suncobran. Ovakav tip kolica ti može poslužiti od rođenja pa do 3.god,jer ako kupiš prevelika nećeš se moći vladati sa njima i onda ćeš opet kupiti neka manja i džabe trošiti pare. Moj ti je savjet nemoj uzimati Chipolino jako su nekvalitetna. Sretno[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Na ovo bih samo dodala, jako je vazno da imaju vise polozaja naslona; ukljucujuci i onaj nulti za novorodjence. Takodjer trazi da imaju bar onaj providni prozorcic gore na krovu (da mozes viriti kroz njega bebicu), ili jos bolje trazi rucku koja se moze premjetati na obje strane (sad se moze i dosta sjedala okrenuti prema mami, to dodje isto kao okretanje rucke). U biti moj savjet ti je, kupi kvalitetna kisobran kolica; tako ces jedna kolica koristiti od rodjenja, pa sve dok beba bude htjela u ista.
|
|
|
|