RE: Koja kolica su dobra? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

Dalia_88 -> RE: Koja kolica su dobra? (21.9.2012 0:50:51)

Ovo su Chipolino optima i kostala su 540KM [sm=zmeden.gif]
Moj muz kupio kad se rodio mali od njegovog brata pa eto sad su nama dospjela. Meni licno su preskupa, moze se kupiti fico u voznom stanju za te pare [sm=jezicek.gif]
Jos nije nista vise doslo uz njih, imam osjecaj da ih je djever izabrao jer su bila najskuplja a inace su prevelika za gepek i preteska za zenu da ih sklapa i prenosi.
Sad mi bezveze kupovat druga kolica a ova sigurno ne bi bila moj izbor.

Teddy Bear -> RE: Koja kolica su dobra? (22.9.2012 23:29:09)

IZVORNA PORUKA: smajli80

Ne znam gdje bi drugo postavila pitanjce

Može li se ovakav dodatak staviti na bilo koja kolica ako ne da li postoji neki univerzalni da može i na kišobran kolica.
Zna li ko[sm=smiley13.gif]

http://www.justclick.rs/catalog/product_info.php?cPath=41_79&products_id=2679

I ja razmisljam o ovom dodatku za kolica, i bas me interesuje da li ima neko iskustvo sa istim?

I love youu -> RE: Koja kolica su dobra? (24.9.2012 14:30:38)

Moze li mala pomoc oko kupovine kolica?Je li neko ima iskustva sa graco kolicima ona sto dodje 2 u 1, kostaju oko 450 km.Ali nisam sigurna da dodje zimska oprema, pa zna li neko jel dodje?I imaju li negdje jeftinije da se kupe? A ako je neko zadovoljan i sa nekim drugim kolicima nek mi kaze plz, jer se gubim kad udjem u prodavnice koliko marki ima i modela, a i dosta su skupa. HVALA VAM MAMICE:)

Alannah -> RE: Koja kolica su dobra? (24.9.2012 20:50:07)

I love youu kupila sam ja Graco Ultima 2u1,kostala oko 450 KM,i dosla je zimska navlaka za kolica.Termin je iduce sedmice,tako da se jos nisu koristila. I ja sam ih na preporuku mama s foruma kupila,i vidjela ih kod dosta ljudi,pitala kako sluze,kazu dobra su,pa cemo vidjeti.

I love youu -> RE: Koja kolica su dobra? (25.9.2012 15:54:21)

Ja sam kontala kupiti graco mirage 2 u 1, al u cemu ces bebu iznijeti iz bolnice, ne znam jel moze u onoj autosjedalici jer nije lezeci polozaj. SRETNO NA PORADJAJU :)

milenium -> RE: Koja kolica su dobra? (25.9.2012 18:05:54)

IZVORNA PORUKA: milenium

pa moje je dijete ležalo s mjesec dana u običnim kolicima.sva kolica mogu u ležeći položaj. mi imamo graco 2 u 1,kolica i as. a u as smo iznijeli bebu iz rodilišta,to je ona kao jaje u obliku slova C.

i love you mi smo u tome iznijeli dijete.evo ja sam baš pisala na prethodnoj str

Alannah -> RE: Koja kolica su dobra? (25.9.2012 20:32:55)

I ja planiram iznijeti u Gracovoj sjedalici koja je dosla uz kolica.Nema veze sto dijete nije u lezecem polozaju,jer je autosjedalica bas za 0+. Koliko sam citala ne bi trebalo samo na duze relacije da je novorodjence u autosjedalici,ali taj priv mjesec ionako neces previse ga vozati.

I love youu -> RE: Koja kolica su dobra? (25.9.2012 20:39:15)

E pa onda super, mene bilo strah reko nije lezeci polozaj, al kad tako kazete ok. To mi je prihvatljiva cijena za kolica kad cujem po 1000 km i vise zlo mi bude.Cini mi se da nisu ni velika ni kad se sklope radi gepeka.

Alannah -> RE: Koja kolica su dobra? (25.9.2012 20:42:27)

Nisu toliko velika i cak su prakticna,jednom rukom se moze sklopiti,isprobala sam,a i sjedalica je prakticna,takodje na klik i prebacis u auto,cijena im je super,i ja ssam se za glavu hvatala kad sam vidjela cijene kolica,a jos kod nas i nema nekog izbora.

mo girl -> RE: Koja kolica su dobra? (4.10.2012 11:23:51)

je li neko probao ova kolica?meni se ne cine losa a nisu pretjerano skupa http://www.magicbaby.hr/kolica-i-dodaci-hr/britax-b-smart-3.html

Hurma -> RE: Koja kolica su dobra? (4.10.2012 11:27:54)

700 maraka nije skupo [sm=zmeden.gif]... ja platila 900 dobila i sjedalicu i korpu... za sama kolica po meni sve preko 5oo je puuuuno...

Hurma -> RE: Koja kolica su dobra? (4.10.2012 11:29:03)

Dječja kolica B-Smart mogu se koristiti od rođenja zahvaljujući nultom položaju sjedala, koje se može okretati u oba smjera.

Imaju velike kotače, produženi krović, podesivi naslon za noge, 4 položaja sjedenja, a sklapaju se sa sjedalom.

Integrirani adapteri omogućavaju instalaciju Britax košare i autosjedalice na postolje.

Košara i autosjedalica se kupuju zasebno. [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

mala_sa -> RE: Koja kolica su dobra? (4.10.2012 14:10:29)

IZVORNA PORUKA: Dalia_88

Mi vec imamo ista ovakva kolica pa me zanima zna li neko koliko kosta ova autosjedalica za njih.
Imamo i neku sjedalicu ali ako nadjem ovu uzela bi je a ne mogu da nadjem nigdje njenu cijenu.

http://imageshack.us/a/img11/4941/caruciorchipolinooptima.jpg

Vidi na stranici od Bojprom -a; mozda kod njih ima, jer su zastupnici Chipollina;

irisss -> RE: Koja kolica su dobra? (4.10.2012 18:29:16)

IZVORNA PORUKA: mo girl

je li neko probao ova kolica?meni se ne cine losa a nisu pretjerano skupa http://www.magicbaby.hr/kolica-i-dodaci-hr/britax-b-smart-3.html

Meni su ova preglomazna, mislim da ćemo mi kupiti ova

http://adax.hr/kolica/cijena/plebani_3_u_1
na akciji su 700 KM, ali kako se kaže koliko para toliko muzike. Kolica su lagana, lako sklopljiva, kvalitetno platno, a ima sve položaje i kako vidite 3 u 1

visnjica1 -> RE: Koja kolica su dobra? (4.10.2012 18:44:30)

Mi imamo Grakova kolica i predobraaaa suuu

I love youu -> RE: Koja kolica su dobra? (4.10.2012 21:32:09)

Moze li pomoc oko cam pretty cros kolica ili peg perego pliko p3? Neodlucna sam pa da vidim vasa iskustva jel neko ima neka od ovih kolica?Plz pomozite mi jer mi se cini da se vrtim u krug a nikako da se odlucim.

SelmaK -> RE: Koja kolica su dobra? (4.10.2012 22:17:55)

I love youu: Ja imam Peg perego Pliko 3u1 jos iz prve trudnoce...meni su super bila (sina sam vozila u njima do kraja 2. godine, jer poslije nije htjeo u kolica vise). Iskoristila sam svaki od 3 dijela, a i sada u drugoj trudnoci ce ponovo posluziti (narocito ce mi dobro doci ona lezeca korpa, jer ce biti Januar kada se porodim. Moje misljenje je da kada jednom kupis nesto dobro i kavalitetno, naravno u skladu sa mogucnostima, i namjeravas opet koristi, isplati se :)

Sretno sa odlukom! Nadam se da ces cuti jos neko misljenje!

I love youu -> RE: Koja kolica su dobra? (5.10.2012 12:05:49)

Hvala ti na odg, i ja mislim da cemo kupiti peg p3, jesu puno para, al mi se svidjaju skroz, a i prva je beba,pa mozda se jos iskoriste nekad nikad se ne zna,heh.Samo me je jedino malo strah htjela sam kupiti 2 u 1, a kolica nisu potpuno lezeca, imaju mali pregib,pa ne znam jel to smeta maloj bebi od 1 ili 2 mjeseca?!Onaj treci dio mi nesto glomazno izgleda ,tako da sam mislila vozati ga u odma u kolicima ili u autosjedalici.

irisss -> RE: Koja kolica su dobra? (5.10.2012 13:30:52)

u korpi s malim pregibom beba do 6 mj. ne smije boto preko 2,5 h. Nevjerujem da će je iko toliko držati u korpi tako da mislim da možeš ta 2u 1. Koliko su KM-ova[sm=smiley1.gif]

I love youu -> RE: Koja kolica su dobra? (5.10.2012 13:55:08)

Vidim da svi vozaju bebe male u autosjedalici,cak i iz bolnice u njima iznose, pa reko mogu i ja. Ma necu vise od 2,5h i to je previse. Dodju oko 900-950 ta 2 u 1. Sklapaju se kao kisobran kolica pa mi to bas odgovara radi prostora u autu.

mami.sa -> RE: Koja kolica su dobra? (10.10.2012 9:43:25)

Meni se ovakva jako svidjaju http://imageshack.us/a/img11/4941/caruciorchipolinooptima.jpg
Koliko kostaju?

Vedica -> RE: Koja kolica su dobra? (10.10.2012 10:28:42)

U Bojprom Banja Luka koji je zastupnik Chilpolina je ovaj model 440KM.
Imas njihovu stranicu pa pregledaj sve modele.

I ja se dvoumim izmedju Chipolino Optima i Lumina [sm=smiley1.gif], al' sreca ima vremena da jos razmislim [sm=smiley36.gif]

Dalia_88 -> RE: Koja kolica su dobra? (10.10.2012 10:39:36)

Vedice iskreno ja nisam zadovoljna sa optimom. Prevelika su, ne sklapaju se bas jednostavno i prednji kotac se ne okrece bas kako treba. Cijelo vrijeme ih moras zadizati kad zelis da okrenec kolica. Bar ova nasa su takva od prvog dana, mozda su s greskom [sm=jezicek.gif]
Ja sam skoro oprala kolica i jedan dio se vec poderao [sm=zmeden.gif] A najgore od svega sto nisu puno koristena..
Pitaj jos nekog ko ima ova kolica za svaki slucaj..

Dalia_88 -> RE: Koja kolica su dobra? (10.10.2012 10:43:48)

Sad sam otvorila ovu stranicu Bojproma i shvatim da sam je vec prije otvarala li ni na njoj ne mogu da nadjem cijenu auto sjedalice..

Vedica -> RE: Koja kolica su dobra? (10.10.2012 10:47:57)

Ja sam vec zapikala Luminu jer imam kolegicu koja je super zadovoljna njima, ne zauzimaju puno prostora u gepeku sto i meni jako odgovara, al'' najbitnija stavka koja me vodi jeste da se moze okretati beba prema mami tokom voznje. A Optimu sam skuzila na slici al'' nisam imala priliku isprobati ih [sm=smiley1.gif]

Nemaju cijene na stranici ali sam ja slala mail na njihovu adresu bojprom@hotmail.com i odmah su mi odgovorili i rekli sve sto me zanima.

P.S. sad skontah nas dvije smo razlika u nekoliko dana [sm=nosecka.gif] [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>