elma_87 -> RE: Koja kolica su dobra? (12.6.2013 12:48:45)
|
IZVORNA PORUKA: canim Mi imamo chicco simplicity meni kod kupovine je bilo bitno 1. da su lagana, max do 7 kg, nasa su 6,8 kg 2. da nisu tip kisobran kolica vec da imaju onu kockastu ogradu okolo 3. da imaju veliku korpu za soping 4. da imaju zimsku navlaku i navlaku za kisu 5. da imaju prozorcic kroz koji mogu vidjeti bebu. 6. lezeci polazaj, nasa imaju 4 polozaja. Tako da su nam ova bila idealna kolica, sto se izdrzljivosti tice mi smo ih bas maksimalno iskoristili, cak i dan danas nakon 2,5 godine ako cemo biti vani cijeli dan ja ponesem kolica tako da kad je vrijeme spavanja moze odspavati u njima. Ja kad sam gledala kolica ona sto imaju rucku da se okrece nisam nasla kolica ispod 10 kg tako da sam ta odmah iskljucila zbog tezine. Sto se tice sunca mozes kupiti kisobran i postaviti ili jednostavno nekim salom ili pelenom prebaciti preko pa da ne ide jako sunce na bebu. Evo ovo je taj model. http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/art/06079138060000/language/en-US/Default.aspx Dakle teska su 6,8 kg, 4 polozaja, od dodataka imaju zimsku navlaku, navlaku za kisu i torbicu. Mi smo ih kupili u Italiji i tad smo ih platili oko 350 km [sm=smiley1.gif] Ova mi super izgledaju. FIno si poslozila one bitne stavke. Ako mi sunce bude problem mogu kupiti kisobran, kao sto si i navela :) E sad je pitanje ima li ovih kolica negdje u Sarajevu, Zenici, Mostaru... Bilo koji od tih gradova mi odgovara. Nadam se da je i kod nas cijena razumna.
|
|
|
|