idana1812 -> RE: Koja kolica su dobra? (21.11.2013 9:23:43)
|
IZVORNA PORUKA: sara123 Jao koji izbor kolica, to me tako zbunjuje[sm=smiley36.gif] vec sam pocela razmisljati o kupovini iako [sm=duda.gif] aBd stize na proljece, ali opet imam osjecaj da cu navrat nanos sve kupiti[sm=smiley24.gif] Budem vas iscitala, pa valjda odlucim s hajrom [sm=smiley1.gif] Sara samo polako. Iscitaj i skontaj sta tebi je najpotrebnije, koliko ces koristiti kolica, u kojem periodu godine, da li ti je bitno da prilikom sklapanja ne zauzimaju puno mjesta (bitno ako ce kolica se stavljati u gepek). Moja beba je rodjena pred zimu i morali smo imati kolica koja mogu po snijegu, znaci veci tockovi koji se ne zaglavljuju. Bitna ti je stabilnost kolica. Ova ABC design sto je LIB postavila se moraju provjeristi gdje im je teziste i koliko su stabilna. Npr. znam za Quinny Buzz da su jako nestabilna na tri tocka, probala s djetetom na posudjenim kolicima. Takodjer ako planiras koristiti auto, dobra opcija je kolica je moguce zakaciti autosjedalicu, tako da bebu ne moras uvijek vaditi i premijestati. Uglavnom, napravi spisak stvari koje su tebi bitne i onda na osnovu toga suzi sebi izbor. Sretno!
|
|
|
|