RE: sulejman veličanstveni (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

djoisa -> RE: sulejman veličanstveni (15.2.2013 9:24:27)

IZVORNA PORUKA: henna ze

meni je bas interesantno ovo historijsko vidjenje..s obzirom na obaveze koje imam..nemam vremena istrazivati historiju, a rado bih..ne mislim guglati..i bas mi je super uporedo na ovom mjestu citati o onome sto gledam..zao mi je sto nije dozvoljeno...

i meni..

Nedi -> RE: sulejman veličanstveni (15.2.2013 9:41:36)

Ima li gdje nastavak poslije 85 epizode...ono kad vec smaknu Ibrahima pa dalje?

Mirkica -> RE: sulejman veličanstveni (15.2.2013 10:09:17)

IZVORNA PORUKA: Nedi

pa imas na tabanu par emisija posle ne puno

chantal -> RE: sulejman veličanstveni (15.2.2013 10:23:47)

IZVORNA PORUKA: Mirkica

znal ko sto je nema na prvoj jel neka pauza ili sta ????
azra Ibrahim prolupao cuj sad nece ni NIgar [sm=zmeden.gif] a ona je bas meni divna u toj svoj ljubavi jadnica.

Pa neće zato što je skont'o da ga Hatidža prati pa ga uhvatila prpa,izgubiće položaj...za tu sestru mi prvi haber,to će možda kasnije biti

anđelo -> RE: sulejman veličanstveni (15.2.2013 11:25:35)

IZVORNA PORUKA: malena sharena

IZVORNA PORUKA: henna ze

meni je bas interesantno ovo historijsko vidjenje..s obzirom na obaveze koje imam..nemam vremena istrazivati historiju, a rado bih..ne mislim guglati..i bas mi je super uporedo na ovom mjestu citati o onome sto gledam..zao mi je sto nije dozvoljeno...

Potpisujem. I nije mi jasno zasto bi mi koje to zanima ostale uskracene zato jer se neko nasao uvrijedjen tudjim misljenjem i znanjem. Al tako je to u zivotu.

Jednom Meša Selimović reče, u Bosni će ti sve oprostiti, ali........dalje znate [sm=smiley36.gif]

Nećete biti uskraćene.Kad šta naleti meni zanimljivo,prokomentarisat ću ovdje.[sm=smiley1.gif]

Nedi -> RE: sulejman veličanstveni (15.2.2013 11:37:15)

IZVORNA PORUKA: Mirkica

pa imas na tabanu par emisija posle ne puno

Gledala sam i te 2-3 ali se nista znacajno ne događa ima li dalje i kad je kraj?

Ben 10 -> RE: sulejman veličanstveni (15.2.2013 16:25:32)

http://www.rtl.hr/vijesti/scena/658393/sulejman-od-ponedjeljka-do-cetvrtka/

A tako sam je voljela nedjeljom gledati...

ananas_ze -> RE: sulejman veličanstveni (20.2.2013 18:48:23)

ste slusale?
http://www.youtube.com/watch?v=-cQbXhwi05s
[sm=jezicek.gif]

malena sharena -> RE: sulejman veličanstveni (21.2.2013 20:17:56)

Jao kako je odvratna ova Hurem, zmija jedna. Nervira me ovaj njen turski s njemackim akcentom. I inace su mi ove zadnje epizode dosadne, safunjara prava.

ananas_ze -> RE: sulejman veličanstveni (21.2.2013 20:30:45)

Jao kako je odvratna ova Hurem, zmija jedna. Nervira me ovaj njen turski s njemackim akcentom. I inace su mi ove zadnje epizode dosadne, safunjara prava.

pa nije dokumentarac, mora biti nesto da odrzi gledanost

teacher75 -> RE: sulejman veličanstveni (24.2.2013 23:28:41)

http://www.bh-index.com/?p=16408
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ananas_ze -> RE: sulejman veličanstveni (24.2.2013 23:31:42)

IZVORNA PORUKA: teacher75

http://www.bh-index.com/?p=16408
[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

i u graciji je bilo nesto slicno [sm=smiley29.gif] 6. [sm=smiley36.gif][sm=smiley29.gif]

chantal -> RE: sulejman veličanstveni (25.2.2013 19:34:06)

A gdje gledaš?

Meni je pomalo dosadno postalo ovo na RTL-u,još ukinuli nedjeljom,pa dok dođe ponedj.ja zaboravim i da pratim tu seriju,a ne li na čemu se završilo...
A inače Hurem baš simpatišem,kraljica,kad stane slagati face ili se prodere iz petnih žila [sm=smiley36.gif] a Hatidža mi je odavno postala baš [sm=smiley11.gif]

felix -> RE: sulejman veličanstveni (25.2.2013 19:36:37)

ima ukucas www.natabanu.com tu su ti sve epizode ja sad cekam da izadje 88. epizoda

MicoTico -> RE: sulejman veličanstveni (25.2.2013 20:03:37)

Uf, što je dooobar ovaj Suljo[sm=love.gif] Nije džaba sultan[sm=smiley36.gif]

malena sharena -> RE: sulejman veličanstveni (26.2.2013 13:23:06)

IZVORNA PORUKA: chantal

A gdje gledaš?

Meni je pomalo dosadno postalo ovo na RTL-u,još ukinuli nedjeljom,pa dok dođe ponedj.ja zaboravim i da pratim tu seriju,a ne li na čemu se završilo...
A inače Hurem baš simpatišem,kraljica,kad stane slagati face ili se prodere iz petnih žila [sm=smiley36.gif] a Hatidža mi je odavno postala baš [smy=smiley11.gif]

Na obn gledam, ma mene bas té face nerviraju, a sinoc sam upratila kako je materi sultaniji dohakala, zmija, jasta je. Ta je samo sebe voljela i nikoga drugog, bas nema mjere.

chantal -> RE: sulejman veličanstveni (26.2.2013 17:40:45)

[sm=smiley36.gif] Ma nek' joj je dohakala,i valida je njoj naperila da je spale,pa nikom ništa...ma nije niko od likova prikazan kao cvjećka,očito je bilo ubij ili ćeš biti ubijen

aazra -> RE: sulejman veličanstveni (26.2.2013 17:47:40)

Baš tako, meni su iskreno malo dosadili svi redom [sm=smiley36.gif], gledam iz navike, ako dođe do tog da mi neko ide previše na zivce, necu gledati i kraj [sm=smiley1.gif]

amilacha -> RE: sulejman veličanstveni (26.2.2013 17:50:40)

IZVORNA PORUKA: chantal

A gdje gledaš?

A inače Hurem baš simpatišem,kraljica,kad stane slagati face ili se prodere iz petnih žila [sm=smiley36.gif] a Hatidža mi je odavno postala baš [smy=smiley11.gif]

Na obn gledam, ma mene bas té face nerviraju, a sinoc sam upratila kako je materi sultaniji dohakala, zmija, jasta je. Ta je samo sebe voljela i nikoga drugog, bas nema mjere.

ja potpisujem chantal i ona je meni legenda a sve koje ona unistava svi zasluzuju pocevsi od Ibrahima pa nadalje...

malena sharena -> RE: sulejman veličanstveni (26.2.2013 18:22:47)

Ma divna je, daleko joj kuca [sm=smiley36.gif] a jest, svi su manje vise prikazani kao beskrupulozni, cini mi se jedino ona gulfem da je dosad bila o sebi pri sebi.

chantal -> RE: sulejman veličanstveni (26.2.2013 18:41:02)

Gulfem je od samog početka bila neutralna,a i nebitna,kasnije kad je imenovana za rizničarku i ona se malo k'o umislila,ali brzo ju je Hurem prizemljila [sm=smiley36.gif]

malena sharena -> RE: sulejman veličanstveni (26.2.2013 18:46:38)

Ma tamo niko nije normalan, a meni je najvise zao onih cura iz harema, kakav je ono nikakav zivot, jadna ti njemacka.

chantal -> RE: sulejman veličanstveni (26.2.2013 19:09:43)

Ma meni ih na kraju sviju bude žao,ako su im stvarno životi onako prolazili u odajama vezući goblene [sm=smiley13.gif] pa nije ni čudo što su stalno spletkarile jedne protiv drugih...

chantal -> RE: sulejman veličanstveni (26.2.2013 19:13:58)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Uf, što je dooobar ovaj Suljo[sm=love.gif] Nije džaba sultan[sm=smiley36.gif]

...meni je bolji Zumbulll [sm=jezicek.gif]

http://www.youtube.com/watch?v=I2aHkRSlo3E

felix -> RE: sulejman veličanstveni (26.2.2013 19:15:53)

Ma tamo niko nije normalan, a meni je najvise zao onih cura iz harema, kakav je ono nikakav zivot, jadna ti njemacka.

ma zašto bi ti bilo zao, vidjela si koja god nova dodje u harem pa kad se bira koja ce ici ka sulejmanu sve se guraju[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>