RE: sulejman veličanstveni (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica >> Knjiga, film i muzika

Poruka

MicoTico -> RE: sulejman veličanstveni (26.2.2013 19:24:14)

Meni je Suljo frajer i po! Nekako mi je baš hebozovan!

teacher75 -> RE: sulejman veličanstveni (26.2.2013 19:28:04)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

a meni bezveze skroz, a bali beg mi je mmmmmmmmm

MicoTico -> RE: sulejman veličanstveni (26.2.2013 19:32:34)

Neki dan gledam seriju i opčinjena Suljom, a u duhu Nadrealista, kažem mm-u : E moj D. kad bi ti bio "vaki"[sm=smiley36.gif], a kaže meni mm: Kakav katastrofa ukus imaš, nemoj mi nikad reći da sam dobar frajer![sm=smiley36.gif]

emi7908 -> RE: sulejman veličanstveni (26.2.2013 19:37:06)

Neki dan gledam seriju i opčinjena Suljom, a u duhu Nadrealista, kažem mm-u : E moj D. kad bi ti bio "vaki" , a kaže meni mm: Kakav katastrofa ukus imaš, nemoj mi nikad reći da sam dobar frajer!

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] baš si grozna ....

chantal -> RE: sulejman veličanstveni (26.2.2013 19:52:06)

Neki dan gledam seriju i opčinjena Suljom, a u duhu Nadrealista, kažem mm-u : E moj D. kad bi ti bio "vaki"[sm=smiley36.gif], a kaže meni mm: Kakav katastrofa ukus imaš, nemoj mi nikad reći da sam dobar frajer![sm=smiley36.gif]

[sm=sad.gif] E što me nasmija,mogla bi ti nama osvanuti na onim brakorazvodnim temama [sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: sulejman veličanstveni (26.2.2013 19:56:06)

IZVORNA PORUKA: chantal

[sm=sad.gif] E što me nasmija,mogla bi ti nama osvanuti na onim brakorazvodnim temama [sm=smiley36.gif]

Vidiš stvarno[sm=smiley36.gif] Sad ako se javi neki Anonimni i bude se žalio da ga žena poredi sa Sulejmanom, sigurno je mm[sm=jezicek.gif]

Mirkica -> RE: sulejman veličanstveni (26.2.2013 21:14:23)

IZVORNA PORUKA: chantal

Vidiš stvarno[sm=smiley36.gif] Sad ako se javi neki Anonimni i bude se žalio da ga žena poredi sa Sulejmanom, sigurno je mm[sm=jezicek.gif]

hahahhahahaha ne sikiraj se zenen ce sigurno rjesiti njegovo problem hahhahaha

madam x -> RE: sulejman veličanstveni (26.2.2013 22:41:38)

Ja pratim na OBN...i sinoć nisam gledala zadnji dio, očekivalo se da će majka umrijeti...i pitam ja MM poslije, je li umrla majka? Kaže, jest, sutra dženaza.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

teacher75 -> RE: sulejman veličanstveni (27.2.2013 21:01:23)

ne upratih od djece sto se daje ubila[sm=smiley13.gif]

madam x -> RE: sulejman veličanstveni (27.2.2013 22:01:19)

Ne može preboljeti Majčinu smrt, misli da je mogla spriječiti razne spletke i zavjere i tako je zaštititi.

sabinos -> RE: sulejman veličanstveni (4.3.2013 8:23:31)

eh jedva cekam veceras,bas se zakuhalo.Hurem je napokon svanulo,otjerala i Mahidevran.super mi je ona scena kad izlazi od Sultana a on joj objavio da ona sad upravlja haremom ali na kraju kad kaze:upravljat cu svijetom,kakav harem---e to mi je bas previse ambiciozno[sm=smiley13.gif]

aazra -> RE: sulejman veličanstveni (4.3.2013 13:13:12)

Problemi s forumom...

aazra -> RE: sulejman veličanstveni (4.3.2013 13:13:56)

...

veeseelaa -> RE: sulejman veličanstveni (4.3.2013 13:15:29)

ima tu nešto, ima

aazra -> RE: sulejman veličanstveni (4.3.2013 13:15:50)

...

aazra -> RE: sulejman veličanstveni (4.3.2013 13:16:41)

Meni je sve skupa postalo dosadno..ne znam sta Hurem vrijedi da vlada svijetom kada nikad ne ide nigdje iz dvora, al' nek joj bude [sm=smiley36.gif]

Najbolja scena mi je bila kad je ona Mahidevran prišla Ibrahimu da mu tuzaka Hurem a on je "otpilio" i jos se istresao na nju, a ona opet toliko glupa da ne konta, hoda po haremu i zapitkuje sta se desava [sm=jezicek.gif]

Mirkica -> RE: sulejman veličanstveni (5.3.2013 8:39:11)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ima tu nešto, ima

ima ono sto najvise privlaci zene MOC hahahahh a meni je on bio iskreno dobar i u seriji 1001 noc ooo tu mi bio jos bolji

ananas_ze -> RE: sulejman veličanstveni (5.3.2013 10:37:31)

meni ide na zivce sa onim svojim ocima, vazda na pola otvorene [sm=smiley36.gif]

Latinka -> RE: sulejman veličanstveni (5.3.2013 11:28:26)

Ma meni je on isto bio dobar u 1001 noći.
Sve dok nisam pročitala ono "pismo Onuru" [sm=smiley36.gif]
Onda mi je nekih mjesec dana svaki put bilo smješno kad ga vidim

M kao Mama -> RE: sulejman veličanstveni (6.3.2013 22:14:27)

Cure, imam molbu, da ne tražim na nekoj drugoj temi,

da li je nekaod Vas gledala seriju Ljubav i osveta - Halil i Menekše, ima li neki link da bih mogla gledati,

hvala

Ben 10 -> RE: sulejman veličanstveni (6.3.2013 22:28:24)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Cure, imam molbu, da ne tražim na nekoj drugoj temi,

da li je nekaod Vas gledala seriju Ljubav i osveta - Halil i Menekše, ima li neki link da bih mogla gledati,

hvala

Jeli ovo ona serija sto on na kraju skace sa Staroga mosta ,ako je ta ,samo sam zadnju epizodu gledala na Novoj ,a prije toga je bila na nekoj nasoj tv ,pa su mi pricali kako on skace u zadnjoj sceni i ja morala da vidim taj skok ,tj.montazu.

M kao Mama -> RE: sulejman veličanstveni (6.3.2013 22:32:49)

jeste to je ta, serija, i nije montaža, kivanac je oprave skočio

maja_86 -> RE: sulejman veličanstveni (6.3.2013 22:35:54)

Pokušaj 'na tabanu'[sm=smiley1.gif]!

Ben 10 -> RE: sulejman veličanstveni (6.3.2013 22:38:10)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

jeste to je ta, serija, i nije montaža, kivanac je oprave skočio

Ja nesto neznam ni kako se serija zvala ....

To te asocirala ona reklama u sulejmanu za novu seriju u kojoj on glumi...

Hajde saznj kako se zvala ,ja nemogu nikako...

M kao Mama -> RE: sulejman veličanstveni (6.3.2013 22:40:33)

serija se zove Ljubav i osveta, ja je gledam na OBN-u ujutro, ali danas morala u Koševo i propustim, a baš završilo se kad je bilo opasno uzbudljivo,

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>