Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Meni Ibrahim bio jako drag a kad se spetlja s Nigar dok jadna Hatidze radja pa odrezala bi mu cunu... Ja sam cula da Ibrahim onoliko stiti Mustafu iz razloga sto je on njegov sin i da ce ga na kraju Sultan ubiti(Ibrahima)
Ma meni je ona Hatidza opasno pocela ici na zivce jedva cekam da joj neko spusti pa makar to bila i Nigar ako nista ona iskreno voli onog Ibrahima a ne kao ona sto mu svako malo nabija na nos da je ona "drzava"
I mislim da ce ga ta Hatidza svojim ponasanjem otjerati od sebe...
Sultan ce pogubiti Ibrahima jer se osilio kao da je on sultan i dijelom zbog toga sto ce se skroz odmetnuti od islama...bar je u stvarnosti bilo tako
Nego, oni su preskocili jos jedno dijete koje je Hurem imala sa sultanom i koje nije bilo bas normalno, grbavo i zaostalo, a Mustafa je bio jako vezan za njega iako mu je bio polubrat...
Ali od sve te djece u stvarnosti dakle najodanija i najprivrzenija svojim roditeljima bit ce mala Mihrimah (a bas se njoj nisu nesto obradovali... )
Meni Ibrahim bio jako drag a kad se spetlja s Nigar dok jadna Hatidze radja pa odrezala bi mu cunu... Ja sam cula da Ibrahim onoliko stiti Mustafu iz razloga sto je on njegov sin i da ce ga na kraju Sultan ubiti(Ibrahima)
kad je to bilo?
pa to je ona sto je sad kod hatidze..njegova prva žena
Ma meni je ona Hatidza opasno pocela ici na zivce jedva cekam da joj neko spusti pa makar to bila i Nigar ako nista ona iskreno voli onog Ibrahima a ne kao ona sto mu svako malo nabija na nos da je ona "drzava"
ona Hurem nije sva svoja, koliko je sinoć ridala jel sumLJa da je Sulejman vara.... bi mi muka
sto ce je varat kad cojk ima harem hahah ma ne pratim seriju a vidim vi se oko nje zadeverale :))
Taj Bali-beg mozda je zgodan, ali kao glumac nije nesto, hocu reci nije mi uvjerljiv i nekako se da budem iskrena vidjelo da glumi..za razliku od drugih glumaca gdje se bas osjeti neka "hemija" pa cak i Ibrahim i Hurem toliko su uvjerljivi kada se mrze
idu mi na zivce ona princeza, sva je kao lutka, i naravno Hatidza (ne daj mi Boze da sam ja takva )