|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sulejman veličanstveni
13.12.2012 16:17:04   
anđelo
a šta bi sa Gul-Nihal....bi izbodena nožem i oporavi se ...i nesta..????

Mamin crnooki lijepi dječak...moj prvi uzdah 2005. . Sva ljubav svjeta je u okicama tvojim,zvijezdo moja. 2012

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 276
13.12.2012 17:02:45   
riba78
evo i pjesmice Suljemanuuser posted image user posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=O98VZ0NLkCY

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu anđelo)
Neposredna veza do poruke: 277
13.12.2012 18:30:02   
muaaa

IZVORNA PORUKA: Ben 10

Nece ona cviliti cim legne kod sultana u krevet.

Zar ce leci,ja sve mislila da je neceuser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 278
13.12.2012 18:41:59   
koka i po
meni je ova serije zivi kupleraj....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 279
13.12.2012 18:43:52   
muaaa

IZVORNA PORUKA: koka i po

Ja sam to davno negdje napisala,sumbula aga svodnikuser posted image user posted image

Nezna se ko koga,a vala Suljke je bas svaler praviuser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 280
13.12.2012 19:14:07   
Ben 10

IZVORNA PORUKA: koka i po

To i mm kaze

A 08.02.2000
H 18.02.2008

Nada je tihi glas koji ti šapuće "možda" onda kada ti se čini da ceo svet viče "ne".

Deca su srećna jer u svojim glavama nemaju onaj glas koji im šapuće šta sve može da krene naopako.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 281
13.12.2012 19:19:19   
Medi_87

IZVORNA PORUKA: riba78

evo i pjesmice Suljemanuuser posted image user posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=O98VZ0NLkCY

user posted image user posted image

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 282
14.12.2012 14:17:35   
aazra

IZVORNA PORUKA: Iman83

Ni ja, Emi nisam nešto ljubiteljica ovih turskih serija, ali kako mi crče laptop u nedostatku zanimacija počeh gledati...i eto ti ga user posted image

Iman hvala ti na ovim informacijama odmah se manje sekiram...user posted image
i što se pravdaš, ja sam se bas pozeljela neke dobre serije, nekako ti dođe kao "ispušni ventil" user posted image , bar meni...Ne znaci ako neko sad ne gleda serije da je sta ja znam pametnija osoba, isl. user posted image

i da na Isabellu sam mislila kad sam spomenula "barbiku" user posted image bas mi je drago sto je nema...user posted image

hurem je ponekad bas okrutna prema svojim slugama...tako je Gul-agi rekla kad joj se pozalio da ce ostati bez glave "Pa ionako si rekao da bi dao zivot za mene" user posted image

Ibrahim me cesto nervira, ne toliko zbog kipova, vec zbog arogantnosti ali mi se također sviđa Nigar kalfa jako mi je simpaticna i navijam za nju jer ga bas voli user posted image

Neposredna veza do poruke: 283
14.12.2012 14:30:53   
damma
ja sam prestala gledat seriju al sam pocela citat istoimenu knjigu...za pocetak mi se svidja, s tim da ima razlike u sadrzaju..

2004.
2008.

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 284
14.12.2012 14:34:36   
emi7908

Iman hvala ti na ovim informacijama odmah se manje sekiram...
i što se pravdaš, ja sam se bas pozeljela neke dobre serije, nekako ti dođe kao "ispušni ventil" , bar meni...Ne znaci ako neko sad ne gleda serije da je sta ja znam pametnija osoba, isl.

Pa ne pravda se žena samo kaže, a i ovo boldirano niđe veze ... niko to nije rekao, šta ima veze ko šta gleda kao da nas to čini boljim ili gorim ljudima. Neka svako radi šta hoće i gleda šta hoće.. meni je simpa kako se o tome ovdje piše, i to jedan od dokaza koliko smo različiti a ipak o svemu možemo lijepo razgovarati.
Ja lično ne čamim svake večeri ispred čekajući seriju nekad pogledam jer me Gdin. Sulejman stvarno interesovao kao historijska ličnost i taj period osmanskog carstva ali čini mi se da ovo nema baš puno veze sa stvarnim događajima ali helem... user posted image

Nego Iman molim te reci mi sad samo da li će se Bali Beg ponovo zaljubiti i hoće li mu se vratiti onaj čarobni osmjeh na lice? uhhhh prekrasan je user posted image

A Sulejman mi fakat odlično glumi, kako se on ono pravo zove ? I hoće li se ona djeca onako poštovati i voljeti ili će haos nastati kad odrastu....
Eh i Hurem mi nekad ide na nerve kad napuči one usne pa kad krene treptati okicama i uzdisati uhhhhh ja bi je oklagijom preko leđa da izdahne kako treba .... jooojjjj baš sam odvratna user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 285
   [Obrisana poruka]
14.12.2012 14:35:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu aazra)
  Neposredna veza do poruke: 286
   [Obrisana poruka]
14.12.2012 14:38:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 287
14.12.2012 14:41:16   
emi7908

Hoće

Ali opet mu je ljubav nesretna...Ajbige, njegovu ljubu udaju za princa...a i princ voli drugu...ma kuršlus bona

Djeca se vole, paze, a ovaj zadnji malecki što je rođen Dzingahir(imenu su im mrak) je taj koji će oboljeti, biti grbav...baš su im jučer dr to saopštili pa su svi tužni, čak i Suli. Baš nekakva emotivna epizoda bi.

Ajjjjjj baš mu se neda user posted image a čije je ovo zadnje dijete? Jel' od Hurem?

Neposredna veza do poruke: 288
   [Obrisana poruka]
14.12.2012 14:46:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 289
14.12.2012 14:50:58   
emi7908
http://doznajemo.com/2012/12/14/seherzada-poludjela-od-ljubomore-definitivno-se-raspada-brak-halita-ergenca-i-berguzar-korel/

Evo vam sad belaja user posted image eeee moj Sulejmane samo se ti ljubakaj ...

Neposredna veza do poruke: 290
14.12.2012 14:56:39   
emi7908

Jašta je...pa samo ona i rađa

Majko mila pa zar niko drugi ne rađa sem nje?user posted image meni žao one njegove prve žene ne znam kako se zove ? Što imaju sina jednog ... Šta će sa njom biti? Nemoj više ništa pisati dosadna sam... uključiću se malo aktivnije u seriju user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 291
14.12.2012 15:01:42   
aazra
Iman...user posted image
Nisam ja ništa na tebe mislila samo ti nama to unaprijed sve ispričaj da se manje sekiram...user posted image

Ma nekad vidim zene kao stid ih priznati da gledaju neku seriju bas mi je to bezveze pa ne dokazuje se pamet ne gledanjem serija
user posted image

Ali, neise, nije to tema...

Znam za to grbavo dijete i u stvarnosti su ga imali ustvari je Sulejman najvise njega volio i onu malu Mihrimah...user posted image

I jos sam jucer procitala ali da ne trazim sada link...uglavnom nista od one zabrane snimanja serije u Turskoj, ono sto je g. Erdogan najavio serija se i dalje snima, čak su i Turci sada za to kad su vidjeli koliko su u stvari od te serije dobili (poraslo zanimanje za njihovu kulturu, itd.) tako da ce nas po svoj prilici jos dugo uveseljavati (ili sekirati) user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 14.12.2012 15:03:06 >

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 292
16.12.2012 20:45:59   
madam x
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=401693803242805&set=a.153835834695271.39385.153444804734374&type=1&theater

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 293
16.12.2012 21:40:06   
emi7908
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=401693803242805&set=a.153835834695271.39385.153444804734374&type=1&theater

user posted image user posted image user posted image user posted image ovo su kraljevi, nema dalje .... Gdje si ih iskopala ?user posted image

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 294
16.12.2012 21:42:52   
anidla
jao i o ovoj seriji i tema ima user posted image

ja niti jednu nisam pogledala user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 295
16.12.2012 21:42:55   
madam x
U svojoj Krajiniuser posted image user posted image

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 296
16.12.2012 21:45:14   
emi7908
U svojoj Krajini

Pa nije samo tvoja user posted image neka, neka...

Anidla šta se ti buniš? user posted image

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 297
16.12.2012 21:49:58   
anidla

IZVORNA PORUKA: emi7908

U svojoj Krajini

Anidla šta se ti buniš? user posted image

ma ne bunim, nego mi smijesno majke mi kad sam vidjela temu user posted image i tebe na njoj user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 298
16.12.2012 21:51:28   
SdZ

IZVORNA PORUKA: emi7908

U svojoj Krajini

user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 299
16.12.2012 22:10:22   
Mirkica
ja poceh gledat ovu seriju , dobra brate cak sam i muza zarazila :)))) stigli smo do 7 epizode ,e sto me nervira ova njegova Mahirdev ili kako vec sta zena sama sebi uradi pihhh

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *