Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ni ja, Emi nisam nešto ljubiteljica ovih turskih serija, ali kako mi crče laptop u nedostatku zanimacija počeh gledati...i eto ti ga
Iman hvala ti na ovim informacijama odmah se manje sekiram... i što se pravdaš, ja sam se bas pozeljela neke dobre serije, nekako ti dođe kao "ispušni ventil" , bar meni...Ne znaci ako neko sad ne gleda serije da je sta ja znam pametnija osoba, isl.
i da na Isabellu sam mislila kad sam spomenula "barbiku" bas mi je drago sto je nema...
hurem je ponekad bas okrutna prema svojim slugama...tako je Gul-agi rekla kad joj se pozalio da ce ostati bez glave "Pa ionako si rekao da bi dao zivot za mene"
Ibrahim me cesto nervira, ne toliko zbog kipova, vec zbog arogantnosti ali mi se također sviđa Nigar kalfa jako mi je simpaticna i navijam za nju jer ga bas voli
Iman hvala ti na ovim informacijama odmah se manje sekiram... i što se pravdaš, ja sam se bas pozeljela neke dobre serije, nekako ti dođe kao "ispušni ventil" , bar meni...Ne znaci ako neko sad ne gleda serije da je sta ja znam pametnija osoba, isl.
Pa ne pravda se žena samo kaže, a i ovo boldirano niđe veze ... niko to nije rekao, šta ima veze ko šta gleda kao da nas to čini boljim ili gorim ljudima. Neka svako radi šta hoće i gleda šta hoće.. meni je simpa kako se o tome ovdje piše, i to jedan od dokaza koliko smo različiti a ipak o svemu možemo lijepo razgovarati. Ja lično ne čamim svake večeri ispred čekajući seriju nekad pogledam jer me Gdin. Sulejman stvarno interesovao kao historijska ličnost i taj period osmanskog carstva ali čini mi se da ovo nema baš puno veze sa stvarnim događajima ali helem...
Nego Iman molim te reci mi sad samo da li će se Bali Beg ponovo zaljubiti i hoće li mu se vratiti onaj čarobni osmjeh na lice? uhhhh prekrasan je
A Sulejman mi fakat odlično glumi, kako se on ono pravo zove ? I hoće li se ona djeca onako poštovati i voljeti ili će haos nastati kad odrastu.... Eh i Hurem mi nekad ide na nerve kad napuči one usne pa kad krene treptati okicama i uzdisati uhhhhh ja bi je oklagijom preko leđa da izdahne kako treba .... jooojjjj baš sam odvratna
Ali opet mu je ljubav nesretna...Ajbige, njegovu ljubu udaju za princa...a i princ voli drugu...ma kuršlus bona
Djeca se vole, paze, a ovaj zadnji malecki što je rođen Dzingahir(imenu su im mrak) je taj koji će oboljeti, biti grbav...baš su im jučer dr to saopštili pa su svi tužni, čak i Suli. Baš nekakva emotivna epizoda bi.
Ajjjjjj baš mu se neda a čije je ovo zadnje dijete? Jel' od Hurem?
Majko mila pa zar niko drugi ne rađa sem nje? meni žao one njegove prve žene ne znam kako se zove ? Što imaju sina jednog ... Šta će sa njom biti? Nemoj više ništa pisati dosadna sam... uključiću se malo aktivnije u seriju
Iman... Nisam ja ništa na tebe mislila samo ti nama to unaprijed sve ispričaj da se manje sekiram...
Ma nekad vidim zene kao stid ih priznati da gledaju neku seriju bas mi je to bezveze pa ne dokazuje se pamet ne gledanjem serija
Ali, neise, nije to tema...
Znam za to grbavo dijete i u stvarnosti su ga imali ustvari je Sulejman najvise njega volio i onu malu Mihrimah...
I jos sam jucer procitala ali da ne trazim sada link...uglavnom nista od one zabrane snimanja serije u Turskoj, ono sto je g. Erdogan najavio serija se i dalje snima, čak su i Turci sada za to kad su vidjeli koliko su u stvari od te serije dobili (poraslo zanimanje za njihovu kulturu, itd.) tako da ce nas po svoj prilici jos dugo uveseljavati (ili sekirati)
ja poceh gledat ovu seriju , dobra brate cak sam i muza zarazila :)))) stigli smo do 7 epizode ,e sto me nervira ova njegova Mahirdev ili kako vec sta zena sama sebi uradi pihhh