Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i ja se zahvaljujem na link .. nisma odavno gledala a taman sam dosla do ovdih epizoda koej sada idu a navece u to vrieme nemam nikako vremena ciju pogledti. dok uspavam jedno pa drugo gotova serija
opet ja imam pitanjue, ja ne gledam redovno, te ponekad i ne cijelu, kako stignem, ali redovno čitam na sapunice. hr i tamo piše kao ... Ibrahimova tajna, pa me zanima koja je to Ibrina tajna
ama sa onom je nigar kalfa,a nije sto posot preso on na islam klnajca se kipovima i cucet ce ga suljo bona alma imas na serije.biz ni ja negledam pa kad ufatim vremena odgledam,hurem ce i peto dijete da rodi,mustafa ce se suprostaviti sulji,pa ce hatidze rodit blizance itdddddddd
ma, moja magbi jedino da ti lamiju dam na nekoliko sati pa da odgledam, evi i sad pišem jer je bolesna pa je u behutu, inače klinac bi pisala, hahahaha