Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
al ima gard i karakter za deset_, mogla bi ga ja zagotiviti
To da, ali zgodan nije
pa sad kako ti gledaš na zgodnoću nije nizak i ima dosta dobru gradju tijela na faci nema ništa izražajno ružno..... ima fin osmijeh, jako je seksi kad je ozbiljan...
< Poruku je uredio veeseelaa -- 20.11.2012 10:39:54 >
al ima gard i karakter za deset__, mogla bi ga ja zagotiviti
To da, ali zgodan nije
pa sad kako ti gledaš na zgodnoću nije nizak i ima dosta dobru gradju tijela na faci nema ništa izražajno ružno..... ima fin osmijeh, jako je seksi kad je ozbiljan...
Znala sam da ces ga ti detaljno opisati Ne kazem da je ruzan samo velim ima ljepsih
< Poruku je uredio medic slatki -- 20.11.2012 10:42:21 >
al ima gard i karakter za deset_, mogla bi ga ja zagotiviti
To da, ali zgodan nije
meni nizak- 180cm
dokle je dosao sulejman na OBN? pitam jel sam ja gledala nekek epizode na internetu ranije i dosla sam do djela gdje Hatidza radja bebu koja ne place. jel to to sto vi spominjete i jel se do toga doslo. d anastavim da glčledam. nesto sam iznenadjena jer sam mislila da je dosta iza ..... ili vi gledate na nekom drugom kanalu?
dokle je dosao sulejman na OBN? pitam jel sam ja gledala nekek epizode na internetu ranije i dosla sam do djela gdje Hatidza radja bebu koja ne place. jel to to sto vi spominjete i jel se do toga doslo. d anastavim da glčledam. nesto sam iznenadjena jer sam mislila da je dosta iza ..... ili vi gledate na nekom drugom kanalu?
jeste tu je stalo
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
ja se zeznula sa sulejmanovom visinom, ipak nije visok- 182 cm i on i ovaj murat-savas, znaci moja visina obojica a bali beg je malo visociji-184cm tako da bi mi on najvise pasao
Dali netko zna gdje da potrazim seriju Sulejman velicanstveni i poslje 66. epizode,..svugdje sam trazila nema,..taman kad se u nesto zagledam bude mi tako
ja se zeznula sa sulejmanovom visinom, ipak nije visok- 182 cm i on i ovaj murat-savas, znaci moja visina obojica a bali beg je malo visociji-184cm tako da bi mi on najvise pasao
kad im nadje i visinu?
nema veze meni murat tebi bali.. jel ok?
dogovoreno nasla na imdb podatke
nema veze meni murat tebi bali.. jel ok?
dogovoreno nasla na imdb podatke
kako se mi brzo dogovorismo a one turkinje glumice se slomise oko njih..sto nisu ovako ko mi fleksibilne.