aazra
|
IZVORNA PORUKA: Dz3ni IZVORNA PORUKA: aazra Koliko god da odjecu nosimo "radi sebe" da nam se nesto sviđa, opet s odjecom saljemo poruku drugima. ja kad vidim nađiđanu zenu odmah skontam da je neka "seljanka" ili ako vidim utegnutu zenu u godinama nije tesko ocijeniti da ima kompleks. Mislim da ipak treba voditi o tome racuna - recimo ja ne bi voljela da ostavljam na druge dojam kao da sam "kafanska pjevacica" a sad da li neko misli jesam li trebala spariti pr. plavo i drap to me vec nije briga Potpisujem ovo od riječi do riječi, identično mislim. Samo se ne slažemo u vezi lakiranih cipelica sa mašnicom . Ne moraju sve biti tetaste. Evo npr. ja imam nešto ovako: Ne baš iste, ali mi je bilo mrsko dalje tražiti. Moram napomenuti da je meni "samo" 24 godinice, ne napadajte odmah. A nešto kontam, vjerovatno bi ih i sa 34 nosila kad bi imala figuru kao sad, naravno u zavisnosti od prilike. Neko je napisao da su mu platforme bezze, meni su skroz ok kad ih neko zna nositi. Ustvari nema modnog promašaja, samo stvari koje ili stoje ili ne stoje na nekome. Dzeni, ja vjerujem da tebi ove stiklice lijepo stoje..ja sam vise mislila vise na onaj starinski, tetasti tip lakovanih cipela ili na one upadljivo roza boje ipak takve cipele izduzuju nogu, i izgledaju sexi - pa kad ces ih isprobati ako ne sad usvakom slucaju nisu modni promasaj... Sto se tice ostalog ja sam vec rekla da mi je nana rahmetli bila krojacica imala je dosta svojih musterija, pratila modu, znala se srediti - mozda ja nemam nista od njenog ali obracam paznju na detalje, ne znam... A ovo sto kaze skorpija da izaberes između lijepa i nesređena i ruzna i sređena (otprilike tako nesto ), to je za mene veoma povrsno gledanje..Pod broj jedan sta znaci ruzna zena? za mene su ruzne samo one koje su namrgođene, negativne pa im se to vidi na izgledu, ili recimo iskompleksirane ili zapustene ...Ali uz malo dobre volje i smisla svaka zena moze biti i lijepa i sređena, mislim bas taj epitet "ruzne" je vrlo diskutabilan.. A Veeseelicu znam i kad smo bile djeca jednom smo se upoznale, mislim da je kod nje bas ta pozitivna energija ono sto plijeni druge da joj se dive Ali sad da kazem da bih htjela biti poput nje, ne bih, ni po izgledu ni po naravi Mislim o njoj stvarno sve najbolje, ali sto sad da budem neiskrena, zasto ?
< Poruku je uredio aazra -- 5.9.2012 18:36:56 >