|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Modni promasaj
5.9.2012 18:29:53   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: Arminaa

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

e evo me, roza, bijela, crvena, lila user posted image user posted image user posted image

http://www.dodaj.rs/?1s/Y8/3E7GZ0dQ/modni-promasaj.png

Modni promasaj ili ne, nije ni vazno. Veeseelaa je zaista prelijepa zena i uz njen temperament sve ide, sve se moze mijesati. Sta drugo reci osim svaka cast!user posted image

I meni je baš simpatična, vidi se da se dobro zabavlja. Pretpostavljam da je neki izlet bio u pitanju i neka zeza sa rajom,. E sad, da je to obukla za izlazak ili na posao, eee to je već druga priča.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Arminaa)
Neposredna veza do poruke: 376
5.9.2012 18:35:14   
aazra
IZVORNA PORUKA: Dz3ni

IZVORNA PORUKA: aazra

Koliko god da odjecu nosimo "radi sebe" da nam se nesto sviđa, opet s odjecom saljemo poruku drugima. ja kad vidim nađiđanu zenu odmah skontam da je neka "seljanka" ili ako vidim utegnutu zenu u godinama nije tesko ocijeniti da ima kompleks.

Mislim da ipak treba voditi o tome racuna - recimo ja ne bi voljela da ostavljam na druge dojam kao da sam "kafanska pjevacica" a sad da li neko misli jesam li trebala spariti pr. plavo i drap to me vec nije briga user posted image

Potpisujem ovo od riječi do riječi, identično mislim. Samo se ne slažemo u vezi lakiranih cipelica sa mašnicom user posted image . Ne moraju sve biti tetaste. Evo npr. ja imam nešto ovako:
user posted image
Ne baš iste, ali mi je bilo mrsko dalje tražiti. Moram napomenuti da je meni "samo" 24 godinice, ne napadajte odmah. user posted image A nešto kontam, vjerovatno bi ih i sa 34 nosila kad bi imala figuru kao sad, naravno u zavisnosti od prilike. Neko je napisao da su mu platforme bezze, meni su skroz ok kad ih neko zna nositi. Ustvari nema modnog promašaja, samo stvari koje ili stoje ili ne stoje na nekome.

Dzeni, ja vjerujem da tebi ove stiklice lijepo stoje..ja sam vise mislila vise na onaj starinski, tetasti tip lakovanih cipela ili na one upadljivo roza boje user posted image  ipak takve cipele izduzuju nogu, i izgledaju sexi - pa kad ces ih isprobati ako ne sad user posted image  usvakom slucaju nisu modni promasaj...

Sto se tice ostalog ja sam vec rekla da mi je nana rahmetli bila krojacica imala je dosta svojih musterija, pratila modu, znala se srediti - mozda ja nemam nista od njenog ali obracam paznju na detalje, ne znam...

A ovo sto kaze skorpija da izaberes između lijepa i nesređena i ruzna i sređena (otprilike tako nesto user posted image ), to je za mene veoma povrsno gledanje..Pod broj jedan sta znaci ruzna zena? za mene su ruzne samo one koje su namrgođene, negativne pa im se to vidi na izgledu, ili recimo iskompleksirane ili zapustene ...Ali uz malo dobre volje i smisla svaka zena moze biti i lijepa i sređena, mislim bas taj epitet "ruzne" je vrlo diskutabilan..
A Veeseelicu znam i kad smo bile djeca jednom smo se upoznale, mislim da je kod nje bas ta pozitivna energija ono sto plijeni druge da joj se dive user posted image  Ali sad da kazem da bih htjela biti poput nje, ne bih, ni po izgledu ni po naravi user posted image  Mislim o njoj stvarno sve najbolje, ali sto sad da budem neiskrena, zasto user posted image ?

< Poruku je uredio aazra -- 5.9.2012 18:36:56 >

(odgovor članu Dz3ni)
Neposredna veza do poruke: 377
5.9.2012 21:40:22   
Hanady RR
eh evo danas sam razmišljala gdje sam naletila na ovu fotku slavne nam severine

zamaptih suknju sa printom banana...
http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/1724/severinin-modni-promasaj-veka

lijepa žena, zgodna, zrači sexipilom....sve 5...

al ja ovo na sebe ne bih obukla ni kad krenem na spavanje ...
u mraku gdje me niko ne vidi....
ni na izlet valauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 378
5.9.2012 23:41:55   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Galicia

Kad smo kod stikli. Meni je jako ruzno vidjeti visoku, pravo visoku zenu sa visokim stiklama.

i meni, zato ih ja nikad ne nosimuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 379
6.9.2012 0:04:58   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Hanady sad skontah da imam jednu sliku u toplesu + pletenice hahahah suze me obliše
e tek bi me onda iskritikovalauser posted image
al slikano, kad sam imala 26-27 god

e sa 26 toples ide...
pletenice ne...nikada i nema priče...ko sosoa kakava...
sad ne vidim ti sliku la mi pred očima onaj domaći fil '' djevojka sa krajolikom'' što ih šumar slika...golosisie i pletenice user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 380
6.9.2012 0:42:11   
teacher75
aazra, ovakve ja volim i nosim slicne, nisu mi tetaste nimalo i bas su mi preslatkeuser posted image ;
http://www.kupindo.com/Baletanke/10574378_crvene-lakovane-baletanke

a inace ne volim tetastu obucu, npr. petu od 2-3 cm onu kockastuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 381
6.9.2012 0:43:50   
teacher75
kao ove npr:
http://static.kupindoslike.com/Braon-cipele-za-zene-br-36_slika_O_1496445.jpg

user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 382
6.9.2012 0:58:47   
teacher75
pletenica:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150313962114977&set=a.10150313962009977.70623.26696569976&type=1&theater
user posted image

Neposredna veza do poruke: 383
6.9.2012 1:29:27   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: teacher75

kao ove npr:
http://static.kupindoslike.com/Braon-cipele-za-zene-br-36_slika_O_1496445.jpg

user posted image user posted image

Gdje ovu iskopa Tita ti? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 384
6.9.2012 9:53:48   
chuci
hajde neka neko molim vas okači sliku šta vam znači to ''''''''tetasto'''''''' oblačenje mlade žene. ja nikad nisam vidjela neku mladu ženu za koju sam pomislila da ima 20 godina više, baš ne mogu u glavi da složim kako bito izgledalo

< Poruku je uredio Visnja RR -- 6.9.2012 10:02:00 >

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 385
6.9.2012 10:02:12   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: chuci

hajde neka neko molim vas okači sliku šta vam znači to ''''''''tetasto'''''''' oblačenje mlade žene. ja nikad nisam vidjela neku mladu ženu za koju sam pomislila da ima 20 godina više, baš ne mogu u glavi da složim kako bito izgledalo

ja se uvjek sjetim ruzne beti user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 386
6.9.2012 10:05:14   
animagical

IZVORNA PORUKA: teacher75

pletenica:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150313962114977&set=a.10150313962009977.70623.26696569976&type=1&theater
user posted image

ovo je jedna jos iz komunizma, okorjela teta,od onih sto sve cuvaju, ja vjerujem da su ove cipele zive i dan danasuser posted image

Neposredna veza do poruke: 387
6.9.2012 10:51:22   
veeseelaa
inače da se zahvalim ženicama na komplimentima i kritikama, ta zato sam slike i postavila, hvala raja

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 388
6.9.2012 10:59:37   
jasmin
Sta je ovo...neko prepucavanje...ili se nisam naspavala?

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 389
6.9.2012 11:01:12   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: jasmin

a rekoh ja odmah temaaa fula ...al totalna....

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 390
6.9.2012 11:08:54   
animagical
evo sjetih se jos jednog promasaja, modnog ili zivotnog, nevazno....pre pre premale tange ispod svecane svilene uske haljine, pa i zgodna zena dodje presjecena kao kobasicauser posted image

i ne znam sto vam je tema fula, procjene su subjektivne, ali i o glupljim stvarima se raspravlja, meni je najjace kad se raspravlja o vrticima npruser posted image kad mogu neki modni mackovi da nas komentarisu, mozemo i mi njih,jel...

Neposredna veza do poruke: 391
6.9.2012 11:13:38   
Bihter
Ja stvarno ne volim vidjeti prenizak struk hlaca,pogotovo na osobama koje se ne mogu pohvaliti nesto dobrom linijom..Pa kad sjednu sve na pola vaniuser posted image user posted image user posted image Fuj,meni je to promasajuser posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 392
6.9.2012 11:20:56   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: jasmin

nisi se naspavala? ta kako prepucavanje, iznosimo svoja mišljenja na zadatu temu
imam još toga za reć, al sad sam malo u gužvi, javim se većuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 393
6.9.2012 11:22:42   
Lejla Ka
Ja sam jučer bila u modnom promašaju, ali svjesnom i za vremenske prilike neizbježnom, one minijaturne čarapice-najlonke boje noge (ne znam kako se zovu, čula sam izraze od stopalnice do nazuvci user posted image ) vire iz baletanki (crvenih, lakanih sa mašnicom user posted image ).

Kriza mi je to ali nisam imala izbora. Nisu mi ružne kad su dezenirane ili u boji i mrežaste (i u skladu sa cipelama), al ove boje kože kad izvire iz cipele su mi odron.

< Poruku je uredio Lejla Ka -- 6.9.2012 11:24:59 >

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu Bihter)
Neposredna veza do poruke: 394
6.9.2012 11:31:05   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Ja sam jučer bila u modnom promašaju, ali svjesnom i za vremenske prilike neizbježnom, one minijaturne čarapice-najlonke boje noge (ne znam kako se zovu, čula sam izraze od stopalnice do nazuvci user posted image ) vire iz baletanki (crvenih, lakanih sa mašnicom user posted image ).

Kriza mi je to ali nisam imala izbora. Nisu mi ružne kad su dezenirane ili u boji i mrežaste (i u skladu sa cipelama), al ove boje kože kad izvire iz cipele su mi odron.

kako nisi...ideš bez njihuser posted image nema veze što je hladnouser posted image

za ljepotu se treba žrtvovatiuser posted image pa se i sa dvoje djece natakarit na ove gore štikle i ne silazaziti sa njih da se bude u trenduuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 395
6.9.2012 11:37:09   
Lejla Ka

kako nisi...ideš bez njihuser posted image nema veze što je hladnouser posted image

za ljepotu se treba žrtvovatiuser posted image pa se i sa dvoje djece natakarit na ove gore štikle i ne silazaziti sa njih da se bude u trenduuser posted image

E da je do hlanoće ne bih ja na njih ni pomislila user posted image , nego me žuljaju baletanke na bosu nogu, a japanke mi jučer nisu bile opcija zbog kiše user posted image Jedino sam mogla izljepit noge preventivno flasterima, ali ni to ne bi izgledalo bolje. Moram naći nekih cool nazuvaka user posted image ili makar sa Hello Kitty user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

Neposredna veza do poruke: 396
6.9.2012 11:38:32   
Hanady RR

E da je do hlanoće ne bih ja na njih ni pomislila user posted image , nego me žuljaju baletanke na bosu nogu, a japanke mi jučer nisu bile opcija zbog kiše user posted image Jedino sam mogla izljepit noge preventivno flasterima, ali ni to ne bi izgledalo bolje. Moram naći nekih cool nazuvaka user posted image ili makar sa Hello Kitty user posted image

ima ima al mali brojevi...nema veze razrežeš sa strane...kity je kityuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 397
6.9.2012 11:45:45   
ziki

ima ima al mali brojevi...nema veze razrežeš sa strane...kity je kityuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 398
6.9.2012 11:46:50   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: ziki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

vidiš ti kako mi konzerve znamo zakumufliratuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 399
6.9.2012 11:51:58   
Anoniman
Ja po kuci uzivam biti u tim bebecim stvarima.
Evo sad sam u pidzami iz Waikikija, na grudima mi je naslikana djevojcica sa velikom masnom u kosi, iznad je oblacic u kojem pise come to fly with meuser posted image
Imam i Tvitija, Kiti...naravno, to su stvari za po stanu.

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 6.9.2012 11:53:37 >

Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *