|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Modni promasaj
6.9.2012 12:51:10   
Blue rose RR
Nešto ne mogu reći da obilujemo modnim promašajima, obzirom da toliko nekakvih pravaca u svemu imamo, pa i u modi. Ne znam koliko od vas ko gleda one modne kanale, stvarno nekad ostanemo ono waaao, a nekad : "Pa vala baš ko bi ovo obukao - niđe veze, s brda, s dola odjeća i kombinacije".
Važno se lijepo osjećati u odjeći i obući, pa ne bitno jesu li to cipele sa platformom, ili baletanke, ciganka suknja ili minjak ...

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 426
6.9.2012 12:53:57   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

mi na poslu ne smijemo nositi bretele, sorceve, bermude, prekratko i preusko, izlizane farmerke, sve ostalo je dozvoljeno hbuser posted image obucem farmerke od tamnog texasa ili suknju od tamnog texasa, ponekad crne ili sive pantole na peglu a gore oblacim majice i zimi rolke, ili obucem haljinu ili tuniku uz helanke. od obuce nosim samo baletanke ili cizme, ljeto sandale, nikakve cipele ne volim osim baletankiuser posted image

i koja ti je dužina suknje...

malo iznad koljena, ne pada mi napamet da skrivam svoje lijepe nogeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 427
6.9.2012 12:54:21   
mama75
I da doam: totalni mi je modni promasaj kada neko pokusava da izgleda retro, a u stvari lici na vremeplov.

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 428
6.9.2012 12:56:10   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mama75

Ima zena koje izgledaju kao tete i u farmericama i majici, a ima i obrnutih slucajeva. Tiki ti bi i u ovakvoj suknji i hlacama izgledala super (mama od 27 godina user posted image )

hvala dragauser posted image i inace mi rijetko ko da vise od 32user posted image e sad jel to do oblacenja il neceg drugog ne znam...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 429
6.9.2012 12:58:08   
mama75

IZVORNA PORUKA: teacher75

Ima zena koje izgledaju kao tete i u farmericama i majici, a ima i obrnutih slucajeva. Tiki ti bi i u ovakvoj suknji i hlacama izgledala super (mama od 27 godina user posted image )

hvala dragauser posted image i inace mi rijetko ko da vise od 32user posted image e sad jel to do oblacenja il neceg drugog ne znam...

Ma to je do generacije user posted image Ali hajde, odosmo OT

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 430
6.9.2012 13:03:10   
veeseelaa
imam i ja drugaricu vaših godina, izgleda baš mladoliko, niko joj ne bi dao iznad 32-33 godine

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 431
6.9.2012 13:07:08   
mama75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

imam i ja drugaricu vaših godina, izgleda baš mladoliko, niko joj ne bi dao iznad 32-33 godine

vesela ti ocito ne znas meme i Ticerku: mi ti izgledamo kao da nam je 22-23. A to se mozda i moze svrstati u modni promasaj: ne oblacimo se primjereno nasim godinama user posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 432
6.9.2012 13:08:34   
vjestica

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

vesela ti ocito ne znas meme i Ticerku: mi ti izgledamo kao da nam je 22-23. A to se mozda i moze svrstati u modni promasaj: ne oblacimo se primjereno nasim godinama user posted image

i ja vam se pridružujem
nisma doduše generacija, al sam blizu (godinu mlađa)

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 433
6.9.2012 13:10:34   
animagical

IZVORNA PORUKA: vjestica

nek priča ko šta hoće, meni su svi modeli iz belisime totalno tetasti i ja ne bih to obukla na sebe
jednom sam jedne tole kupila u belisimi, ali ih rijetko obučem
i kad ih obučem, obučem ovako ko tiki sa nekom običnoj, ležernijom majicom

joj stvarno jesu...user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 434
6.9.2012 13:11:26   
Skvo RR
Ama..ja volim da se osjecam zenstveno u svakoj kombinaciji, bila ona za posla, za rekreacije, za kafe itd...ne volim se osjecati bezvezno..

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 435
6.9.2012 13:11:36   
lajlac
Mislim da ne bih nista mogla nazvati modnim promasajem, ali mogu reci da nikad ne bih obukla pantale na peglu, pogotovo ne prugaste, barem ne svojevoljno user posted image

Lajla

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 436
6.9.2012 13:13:15   
bebacha
ja kad prodjem kraj nase Bellisime oci mi ostanu.stvarno imaju extra modele,prvenstveno haljina

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 437
6.9.2012 13:13:49   
teacher75

IZVORNA PORUKA: lajlac

Mislim da ne bih nista mogla nazvati modnim promasajem, ali mogu reci da nikad ne bih obukla pantale na peglu, pogotovo ne prugaste, barem ne svojevoljno user posted image

ne volim ih ni ja i nikad ih ne bih obukla u slobodno vrijeme, ali mi je najzgodnije kombinovati za posla (da nisam stalno u farmerkama i texas suknji)pa obucem nekad jedne crne al su uzi model pa nisu tako ruzneuser posted image

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 438
6.9.2012 13:14:02   
Lejla Ka
Evo sam ja sad u cnim uskim farmerkama iz Belissime i petrolej t-shirt. Gore je crni tanki (tetasti) đemperak na kopčanje (isto Belissima user posted image ), a dole svijetlo sive cipele otvorenih prstiju i pune pete. Zaklela bih se da bi me svako dijete iz obližnje osnovne škole (koje je iole pristojno) oslovilo sa "teta" user posted image

No dostavljač pizze je rekao "a, evo sišla je djevojka" user posted image user posted image user posted image user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 439
6.9.2012 13:14:31   
teacher75

IZVORNA PORUKA: bebacha

ja kad prodjem kraj nase Bellisime oci mi ostanu.stvarno imaju extra modele,prvenstveno haljina

a mladja si od mene najmanje 10 godinauser posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 440
6.9.2012 13:15:56   
bebacha
user posted image user posted image
sve zavisi od ukusauser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 441
6.9.2012 13:19:14   
animagical

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Evo sam ja sad u cnim uskim farmerkama iz Belissime i petrolej t-shirt. Gore je crni tanki (tetasti) đemperak na kopčanje (isto Belissima user posted image ), a dole svijetlo sive cipele otvorenih prstiju i pune pete. Zaklela bih se da bi me svako dijete iz obližnje osnovne škole (koje je iole pristojno) oslovilo sa "teta" user posted image

No dostavljač pizze je rekao "a, evo sišla je djevojka" user posted image user posted image user posted image user posted image

opa vidi teteuser posted image to mi se svidjauser posted image ja im nekako vazda vidim neke haljine na preklop, bez tonove, siroke rukave...ili ja ne znam da pretabirim po radnji...

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 442
6.9.2012 13:20:36   
koka i po
No dostavljač pizze je rekao "a, evo sišla je djevojka"

njegovo se pika user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 443
6.9.2012 13:26:07   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: koka i po

No dostavljač pizze je rekao "a, evo sišla je djevojka"

njegovo se pika user posted image

Naročito što je izgldao cca 10 godina mlađi od mene user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 444
6.9.2012 13:26:16   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

sasvim logično...

imama dvije tunike koje nosim na helnake iz belisime...jedna ljubičasta jedna plava...pored ostaloga more iz tih radnji...

potpuno isti kroij tunike kao mango tunike preko helanki koju ja i teacher imamo istu...
zanči u bobu isti kroj...a boje sni tmurne ni vake ni nake...kao i materijal i ponašanje tunike na tijelu ...

al kad neko ne zna kupit njegov problem...
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 445
6.9.2012 13:28:31   
maja78 RR
Ukusi su razliciti.

Vidim imate nesto protiv tetastog oblacenja.

Ja imam drugaricu koja je avion i radi posla mora nositi i sakoe i kosuljice i suknje i u svemu tome izgleda sexipilnije i profinjenije od mnogih u 20-im godinama koje se kao oblace moredno. I podjednako joj dobro stoji i to "tetasto" za posla, i ono sto nosi kad je van posla.
Stvar je u tome kako neko nesto nosi i da li stoji.

I da, ja sad da navucem na sebe ne znam ti sta i od kojeg dizajnera to ne moze biti dobro.

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 446
6.9.2012 13:30:14   
Alhemicarka

IZVORNA PORUKA: vjestica

nek priča ko šta hoće, meni su svi modeli iz belisime totalno tetasti i ja ne bih to obukla na sebe
jednom sam jedne tole kupila u belisimi, ali ih rijetko obučem
i kad ih obučem, obučem ovako ko tiki sa nekom običnoj, ležernijom majicom

To ti zavisi na šta naletiš i kako ti stoji. Imam ja drugaricu koja izgleda ko djevojčurak, a ima 28 godina. I ne samo da tako izgleda, već se tako i nosi, odječa hello kitty, rajfići, šnalice. I uđemo u Belissimu, uz njeno negodovanje, ovdje je sve tetasto, ovako nosi moja tetka i sl. Elem nađe preslatku haljinicu koja je bila baš u njenom stilu. I nekoliko puta je tako tamo kupila te suknjicu, te haljinice. Da ne povjeruješ.

Ona neda da je slome, otima se i prkosi...

09. 04. 2012. Mamin Vrtirep

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 447
6.9.2012 13:30:39   
koka i po
I da, ja sad da navucem na sebe ne znam ti sta i od kojeg dizajnera to ne moze biti dobro.

e Majo ,Majo.....da znas da cu za ovo dobro da te naruzim

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 448
6.9.2012 13:32:03   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: koka i po

e Majo ,Majo.....da znas da cu za ovo dobro da te naruzim

samo sam realna

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 449
6.9.2012 13:32:14   
veeseelaa

Ja imam drugaricu koja je avion i radi posla mora nositi i sakoe i kosuljice i suknje i u svemu tome izgleda sexipilnije i profinjenije od mnogih u 20-im godinama koje se kao oblace moredno. I podjednako joj dobro stoji i to "tetasto" za posla, i ono sto nosi kad je van posla.
Stvar je u tome kako neko nesto nosi i da li stoji.

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *