|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Modni promasaj
6.9.2012 11:55:34   
aazra
IZVORNA PORUKA: teacher75

aazra, ovakve ja volim i nosim slicne, nisu mi tetaste nimalo i bas su mi preslatkeuser posted image ;
http://www.kupindo.com/Baletanke/10574378_crvene-lakovane-baletanke

a inace ne volim tetastu obucu, npr. petu od 2-3 cm onu kockastuuser posted image

E ove su bas preslatke...Ako si visoka vjerujem da ti i super stoje user posted image  
I nemojte mi vise postavljati slike lijepih lakovanih cipelica da ne bih promijenila misljenje i kupila sebi jedne user posted image  
p.s. Prije cu ja promijeniti misljenje o lakovanim cipelicama nego Hanady o pletenicama user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 401
6.9.2012 11:57:05   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: aazra

aazra, ovakve ja volim i nosim slicne, nisu mi tetaste nimalo i bas su mi preslatkeuser posted image ;
http://www.kupindo.com/Baletanke/10574378_crvene-lakovane-baletanke

a inace ne volim tetastu obucu, npr. petu od 2-3 cm onu kockastuuser posted image

E ove su bas preslatke...Ako si visoka vjerujem da ti i super stoje user posted image  
I nemojte mi vise postavljati slike lijepih lakovanih cipelica da ne bih promijenila misljenje i kupila sebi jedne user posted image  
p.s. Prije cu ja promijeniti misljenje o lakovanim cipelicama nego Hanady o pletenicama user posted image

ja ću prije obut one komunističke cipelice sa duge slike nego splest pletenicuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 402
6.9.2012 12:00:17   
Anoniman
Meni pletenice znaju biti sexi i slatke. Kad je lagano cupava, na stranu i sl. Inace ne volim preuredne frizure, pa tako ni preuredne pletenice.
Ne volim ni kada neko izgleda preuredno, onda mi izgleda da se jadan slomio kombinujuci tu kombinaciju i spremajuci se za izlazak.

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 403
6.9.2012 12:22:28   
teacher75

IZVORNA PORUKA: chuci

hajde neka neko molim vas okači sliku šta vam znači to ''''''''tetasto'''''''' oblačenje mlade žene. ja nikad nisam vidjela neku mladu ženu za koju sam pomislila da ima 20 godina više, baš ne mogu u glavi da složim kako bito izgledalo

kad mlada osoba obuce komplet: suknja par cm ispod koljena plus sako u istoj nekoj dosadnoj boji (boje zemlje ili sivo) i nekog demode kroja, uz to kosuljicu, carape boje noge i cipele slicne onima sto sam postavila gore. na sebi ima previse sminke, frizura joj frisko isfenirana i napuhana user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 404
6.9.2012 12:26:44   
D_K
joj sjetih se, najlonke u sred ljeta..
meni je bio blam da mi se vide bijele nogice pa sam nosila tanke najlonke po najvecem zvizdanu user posted image user posted image
mladost ludost..
sad kad vidim kod nekoga kontam ja budale sto se cvari.. sta ima veze sto su ti noge bijele, bolje biti bijel nego blesav..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 405
6.9.2012 12:26:56   
veeseelaa
ja više Hanady ne mogu zamisliti s pletenicama user posted image skroz me ubi u pojam oko njih

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 406
6.9.2012 12:27:18   
veeseelaa
bolje biti bijel nego blesav.

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 407
6.9.2012 12:28:00   
palachinken

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

user posted image

user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 408
6.9.2012 12:29:03   
Hanady RR

hajde neka neko molim vas okači sliku šta vam znači to ''''''''tetasto'''''''' oblačenje mlade žene. ja nikad nisam vidjela neku mladu ženu za koju sam pomislila da ima 20 godina više, baš ne mogu u glavi da složim kako bito izgledalo

kad mlada osoba obuce komplet: suknja par cm ispod koljena plus sako u istoj nekoj dosadnoj boji (boje zemlje ili sivo) i nekog demode kroja, uz to kosuljicu, carape boje noge i cipele slicne onima sto sam postavila gore. na sebi ima previse sminke, frizura joj frisko isfenirana i napuhana user posted image

dobro...al me zanima gdje si vdijela takvu i znaš koliko joj je godina...
ja fakat nisam...user posted image
a radim sa onima koji nose poslovna odjela i pazimo na dužinu suknje uglavnom...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 409
6.9.2012 12:30:01   
Hanady RR

ja više Hanady ne mogu zamisliti s pletenicama user posted image skroz me ubi u pojam oko njih

i nemoj stavim ti ja sliku sebe sa kikicama...
al plenenice jokuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 410
6.9.2012 12:32:48   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

a radim sa onima koji nose poslovna odjela i pazimo na dužinu suknje uglavnom...

ma ja sam malo cudna, meni je i belissima preozbiljna i tetastauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 411
6.9.2012 12:35:24   
Galicia
Neki dan upoznah tako jednu "tetu", tek se porodila, kontam ima 43 godine. Zlata na njoj tonu, neka suknja ni tam ni vam, sarena kosuljica, ali je simpa bila kao osoba. Ne usudih se pitati je zeli li jos djece, s obzirom da je malo poodmakla,a i bolje da nisam. Ja brz bolje na kompjuter, kad ono njoj 29. Ja paffffffff ostala.
Izgledala je 10 godina starije od mene a ja ko djevojcurak. Malo bucmaste zene izgledaju starije nego sto jesu.

“It takes a long time to make it simple.”

Neposredna veza do poruke: 412
6.9.2012 12:35:39   
chuci

ja bi ovo totalno obukla
http://www.google.com/imgres?hl=en&sa=X&biw=1280&bih=675&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=u0r7buRWb4_K_M:&imgrefurl=http://www.overstock.com/guides/faqs-about-womens-suits&imgurl=http://ak1.ostkcdn.com/img/mxc/101004_dress-suit.jpg&w=302&h=302&ei=TnxIUMf5CI7csgaQ_IDwAw&zoom=1&iact=hc&vpx=753&vpy=304&dur=961&hovh=225&hovw=225&tx=123&ty=117&sig=104444315800891213955&page=1&tbnh=141&tbnw=139&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:11,s:0,i:110

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

Neposredna veza do poruke: 413
6.9.2012 12:35:55   
vjestica

znam i ja par ovakvih
mlađe od mene, a izgledaju starije user posted image
i oblače se u belisimi user posted image
i meni je belisima tetasta

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 414
6.9.2012 12:40:02   
chuci

IZVORNA PORUKA: Galicia

Neki dan upoznah tako jednu "tetu", tek se porodila, kontam ima 43 godine. Zlata na njoj tonu, neka suknja ni tam ni vam, sarena kosuljica, ali je simpa bila kao osoba. Ne usudih se pitati je zeli li jos djece, s obzirom da je malo poodmakla,a i bolje da nisam. Ja brz bolje na kompjuter, kad ono njoj 29. Ja paffffffff ostala.
Izgledala je 10 godina starije od mene a ja ko djevojcurak. Malo bucmaste zene izgledaju starije nego sto jesu.

baš istina. jedna žena je radila dugo u prodavnici u blizini naše kuće. imala je dvije male curice a ja sam se uvijek čudila kako izgleda stara za tako malu djecu, a i muž joj je izgledao mdosta mlađi od nje. kad je smršala 25-30 kg tek sam skontala da je ustvari mlada. sada izgleda mlađe nego prije 10 godina, ja se zijanila kad sam je vidjela.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 415
6.9.2012 12:42:50   
veeseelaa
zato ja hoću da budem mršavija user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 416
6.9.2012 12:43:46   
Hanady RR

ma ja sam malo cudna, meni je i belissima preozbiljna i tetastauser posted image

ovo što si opisala u svom postu nema kupiti u bellsimi...
bellsima jeste za poslovnu ženu...ali je prije imala bolji izbor ii kolekciju meni dražu...
ovo što ti opisuješ je nedokazivo i lako oborivo...
jer ulaksom na web site bellisime vidi se kakve modele nude...ono oko čega se slažemo da sam prije nalazila više komada koji su mi se dopadali...sada bez obzira na marine look kojega imaju ne dopadaju mi se krojevi...
ali svakako žena iz bellsime ne izlaze kao tete koje ti opisuješ...poslovno da..varijacije na temu su dozvoljene...nisi obavezan kupiti sako i suknju u istoj boji...
ko ima stila složit će si super kombinaciju i vrlo vrlo mladalačku...a poslovnu...da se razumijemo eventulno haljine poneka jeste za večernju varijantu i tunika jesenja na helanke ili šal sa naborima i njihove kapice za dnevne varijante sredit se

a mene zanima gdje viđaš gore opiaane žene mlade za koje znaš koliko im je godina...u toj obući i tim bojama i košuljma...i friziruama...
gdje ih vidiš ...da i ja idemuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 417
6.9.2012 12:44:00   
teacher75

ja bi ovo totalno obukla
http://www.google.com/imgres?hl=en&sa=X&biw=1280&bih=675&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=u0r7buRWb4_K_M:&imgrefurl=http://www.overstock.com/guides/faqs-about-womens-suits&imgurl=http://ak1.ostkcdn.com/img/mxc/101004_dress-suit.jpg&w=302&h=302&ei=TnxIUMf5CI7csgaQ_IDwAw&zoom=1&iact=hc&vpx=753&vpy=304&dur=961&hovh=225&hovw=225&tx=123&ty=117&sig=104444315800891213955&page=1&tbnh=141&tbnw=139&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:11,s:0,i:110

a ja ne bihuser posted image sreca pa ne radim na radnom mjestu gdje se moraju nositi kostimici i odijela. ja na poslu i kad obucem pantole na peglu gore obucem ili neku otkacenu majicu na pruge ili texas jaknu da razbijem "klasiku". a sako mislim da nisam nikad imala ni obukla u zivotuuser posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 418
6.9.2012 12:45:38   
teacher75

hajde neka neko molim vas okači sliku šta vam znači to ''''''''''''''''tetasto'''''''''''''''' oblačenje mlade žene. ja nikad nisam vidjela neku mladu ženu za koju sam pomislila da ima 20 godina više, baš ne mogu u glavi da složim kako bito izgledalo

ovo što si opisala u svom postu nema kupiti u bellsimi...
bellsima jeste za poslovnu ženu...ali je prije imala bolji izbor ii kolekciju meni dražu...
ovo što ti opisuješ je nedokazivo i lako oborivo...
jer ulaksom na web site bellisime vidi se kakve modele nude...ono oko čega se slažemo da sam prije nalazila više komada koji su mi se dopadali...sada bez obzira na marine look kojega imaju ne dopadaju mi se krojevi...
ali svakako žena iz bellsime ne izlaze kao tete koje ti opisuješ...poslovno da..varijacije na temu su dozvoljene...nisi obavezan kupiti sako i suknju u istoj boji...
ko ima stila složit će si super kombinaciju i vrlo vrlo mladalačku...a poslovnu...da se razumijemo eventulno haljine poneka jeste za večernju varijantu i tunika jesenja na helanke ili šal sa naborima i njihove kapice za dnevne varijante sredit se

a mene zanima gdje viđaš gore opiaane žene mlade za koje znaš koliko im je godina...u toj obući i tim bojama i košuljma...i friziruama...
gdje ih vidiš ...da i ja idemuser posted image

vidjam jako slicne na radnom mjestu redovnouser posted image imaju po 25 godina a oblace se ko da im je 45

Neposredna veza do poruke: 419
6.9.2012 12:46:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: palachinken

user posted image

kako je mene jednom posteno prof. Premevc pomilovao po ruci (od ramena pa sve do sake je kliznuo rukom) rekavsi :''Kakava aristokratska put'', a ja bijela ko krec u sred jula.user posted image

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 6.9.2012 12:48:35 >

(odgovor članu palachinken)
  Neposredna veza do poruke: 420
6.9.2012 12:49:14   
teacher75
mi na poslu ne smijemo nositi bretele, sorceve, bermude, prekratko i preusko, izlizane farmerke, sve ostalo je dozvoljeno hbuser posted image obucem farmerke od tamnog texasa ili suknju od tamnog texasa, ponekad crne ili sive pantole na peglu a gore oblacim majice i zimi rolke, ili obucem haljinu ili tuniku uz helanke. od obuce nosim samo baletanke ili cizme, ljeto sandale, nikakve cipele ne volim osim baletankiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 421
6.9.2012 12:50:06   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

IZVORNA PORUKA: palachinken

user posted image

kako je mene jednom posteno prof. Premevc pomilovao po ruci (od ramena pa sve do sakle je kliznuo rukom) rekavsi :'Kakava aristokratska put', a ja bijela ko krec u sred jula.user posted image

user posted image user posted image I ja sam. Kad obucem suknju a noge ko dvije nenoske sijalice i to upaljene user posted image Prije mi je to bio kompleks, i suknjice sam nosila ostala tri godisnja doba a ljeti nikad. Sad sam dosla pameti pa sam oguglala i cijelo ljeto sam u suknjicama, bermudama. Rijetko pantole obucem

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 422
6.9.2012 12:50:32   
Hanady RR

mi na poslu ne smijemo nositi bretele, sorceve, bermude, prekratko i preusko, izlizane farmerke, sve ostalo je dozvoljeno hbuser posted image obucem farmerke od tamnog texasa ili suknju od tamnog texasa, ponekad crne ili sive pantole na peglu a gore oblacim majice i zimi rolke, ili obucem haljinu ili tuniku uz helanke. od obuce nosim samo baletanke ili cizme, ljeto sandale, nikakve cipele ne volim osim baletankiuser posted image

i koja ti je dužina suknje...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 423
6.9.2012 12:50:35   
mama75
Ima zena koje izgledaju kao tete i u farmericama i majici, a ima i obrnutih slucajeva. Tiki ti bi i u ovakvoj suknji i hlacama izgledala super (mama od 27 godina user posted image )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 424
6.9.2012 12:51:09   
vjestica
nek priča ko šta hoće, meni su svi modeli iz belisime totalno tetasti i ja ne bih to obukla na sebe
jednom sam jedne tole kupila u belisimi, ali ih rijetko obučem
i kad ih obučem, obučem ovako ko tiki sa nekom običnoj, ležernijom majicom

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *