|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Modni promasaj
5.9.2012 14:55:22   
aazra
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ah Bože žene razlika je izmedju seksi žene i nafrakane žene, te tzv kafanske pjevačice
meni je super izgledati mladoliko, nositi se mladalački jer ja svoje godine, 33 ne smatram srednjim godinama, nego mladalačkim
a svak si nek bira
na stranu što mi imamo djecu al mi smo mlade žene, neću da izgledam ko teta, dobro ima prilika gdje želim i tako da izgledam, il gdje se stvar otme kontroli al generalno ne želim, sad za sad
i tu nema ništa loše....
a ne ostanem frapirana kad upoznam ženu, moje godište veli da je a odjevena ko žena od 60+

To ni ja ne volim, zato se i jezim od lakovanih cipela jer mi tako izgledaju user posted image

I također se nakostriješim kad mi neko kaze da se oblacim ili ponasam "u skladu s godinama", to mi nema vece gluposti. Volim lezeran stil ali nenapadan - dakle neke mozda malo napadne stvari koje sam nosila prije "da istaknu nesto" sada vise ne bih, kao ni presarene majice s preslikacima sto nosaju adolescenti.

Stvarno ne volim da vidim zenu u pr. cetrdeseti, pedesetim a da nosi majicu s tankim bretelama i jos joj viri grudnjak - a to recimo nosi kad imas dvadeset. Meni takve zene djeluju iskompleksirano i prosto.

Za tridesete nisam nista rekla, niti sam ijednu od vas pojedinacno komentarisala user posted image  

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 351
5.9.2012 14:55:49   
veeseelaa
Niti mogu mnogo boja kombinovat opet zbog posla jer dođe mi investitor em sam mladolika em šarena, neće da me sasluša uopšte

a što bi te trebali slušati?
nek samo potpišu situaciju  user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 352
5.9.2012 14:57:26   
veeseelaa
aazra baš mi je drago da si tu user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 353
5.9.2012 15:00:53   
bananica
http://www.klix.ba/magazin/ljepotice/upoznajte-predivnu-karen-gurisas/120905118#1

pa zar nisu pletenice preslatke

Neposredna veza do poruke: 354
5.9.2012 15:04:31   
ziki

Niti mogu mnogo boja kombinovat opet zbog posla jer dođe mi investitor em sam mladolika em šarena, neće da me sasluša uopšte

a što bi te trebali slušati?
nek samo potpišu situaciju  user posted image

volim kad me slušajuuser posted image
moram im prezenirat rad, odgovorit od korintskih stubova, crveno-narandzast-orozih fasada, raznih krivulja, izmamit pare za druge detaljeuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 355
5.9.2012 15:06:51   
veeseelaa
ma šalim se

metni sliku u kupaćem user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 5.9.2012 15:09:16 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 356
5.9.2012 15:16:07   
aazra

aazra baš mi je drago da si tu user posted image user posted image user posted image

Skontala sam da mi je forum najbolja relaksacija plus sto me ne "zaboli glava" kao od nekih drugih osoba s kojima komuniciram uzivo user posted image

Neposredna veza do poruke: 357
5.9.2012 15:16:36   
veeseelaa
user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 358
5.9.2012 15:22:55   
veeseelaa
moraćemo jednom isplesti pletenice našoj Hanady

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 359
5.9.2012 15:23:50   
ziki

ma šalim se

metni sliku u kupaćem user posted image

iz kog perioda, onu sa 24-5 držim na frižideru(slaba fajda od nje al eto) a ove sadašnje krijem ko zmija nogeuser posted image user posted image
nekad sam nosila one fine sportske lafo bokserice a otkriju više nego klasični donji dio i trankinini (valjda se vako piše) da prekrije male grudi a istakne pločice a sad najradije ronilačko odijelo da pokrije svašta

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 360
5.9.2012 15:26:04   
veeseelaa
ma daj ne zezaj
tvoj posao iziskuje puno energije, vjerujem da to utiče i na tvoju kilažu
i zato ti ništa ne vjerujem user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 361
5.9.2012 15:32:39   
Hanady RR

moraćemo jednom isplesti pletenice našoj Hanady

neJma šaMse...
na tabutu ostavit ću u amanet da te zovu ako me nadživiš...prije toga nikakouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 362
5.9.2012 15:50:36   
Dz3ni
IZVORNA PORUKA: aazra

Koliko god da odjecu nosimo "radi sebe" da nam se nesto sviđa, opet s odjecom saljemo poruku drugima. ja kad vidim nađiđanu zenu odmah skontam da je neka "seljanka" ili ako vidim utegnutu zenu u godinama nije tesko ocijeniti da ima kompleks.

Mislim da ipak treba voditi o tome racuna - recimo ja ne bi voljela da ostavljam na druge dojam kao da sam "kafanska pjevacica" a sad da li neko misli jesam li trebala spariti pr. plavo i drap to me vec nije briga user posted image

Potpisujem ovo od riječi do riječi, identično mislim. Samo se ne slažemo u vezi lakiranih cipelica sa mašnicom user posted image . Ne moraju sve biti tetaste. Evo npr. ja imam nešto ovako:
user posted image
Ne baš iste, ali mi je bilo mrsko dalje tražiti. Moram napomenuti da je meni "samo" 24 godinice, ne napadajte odmah. user posted image A nešto kontam, vjerovatno bi ih i sa 34 nosila kad bi imala figuru kao sad, naravno u zavisnosti od prilike. Neko je napisao da su mu platforme bezze, meni su skroz ok kad ih neko zna nositi. Ustvari nema modnog promašaja, samo stvari koje ili stoje ili ne stoje na nekome.

< Poruku je uredio Visnja RR -- 5.9.2012 15:56:39 >

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 363
5.9.2012 15:57:30   
Visnja RR
Dz3ni
ja sam ti ubacila fotku jer je linik pravio neku smetnju

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Dz3ni)
Neposredna veza do poruke: 364
5.9.2012 15:59:59   
škorpija
meni su ove ciplele s platformom sinonim za striptiz i ples s štangom, nikako se ne mogu navići da je to sad normalno i da ih nose i normalne obične ženeuser posted image , ja sam ih probala prije sestrine svadbe i skontala sam da su to sprave za mučenjeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 365
5.9.2012 16:02:36   
Dz3ni

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Dz3ni
ja sam ti ubacila fotku jer je linik pravio neku smetnju

hvala

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 366
5.9.2012 16:56:26   
joni
Ja jutros idem kroz grad i ugledam djevojku obukla helanke i neku plavu portirsku košulju utrpala u njihuser posted image Visoka je dosta i jako mršava. Grozno mi to bilo za vidjet, pa sam se cjelo vrijeme pitala odakle li je sišlauser posted image Većeg promašaja odavno nisam vidjela.

(odgovor članu Dz3ni)
Neposredna veza do poruke: 367
5.9.2012 17:05:59   
Arminaa

e evo me, roza, bijela, crvena, lila user posted image user posted image user posted image

http://www.dodaj.rs/?1s/Y8/3E7GZ0dQ/modni-promasaj.png

Modni promasaj ili ne, nije ni vazno. Veeseelaa je zaista prelijepa zena i uz njen temperament sve ide, sve se moze mijesati. Sta drugo reci osim svaka cast!user posted image

Neposredna veza do poruke: 368
5.9.2012 17:19:51   
aazra
I meni je Sanelica preslatka ali ova joj je kombinacija brate mili...za korideuser posted image

< Poruku je uredio aazra -- 5.9.2012 17:20:37 >

(odgovor članu Arminaa)
Neposredna veza do poruke: 369
5.9.2012 17:25:42   
Galicia
Lijepom insanu sve lijepo stoji. Od Veseline ljepote i ne vidim ruze i te ostale stvari sto navodite. Dok kod drugih forumasica vidim i bijele salonke na crne carape. user posted image user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 370
5.9.2012 17:30:07   
animagical

IZVORNA PORUKA: Galicia

Lijepom insanu sve lijepo stoji. Od Veseline ljepote i ne vidim ruze i te ostale stvari sto navodite. Dok kod drugih forumasica vidim i bijele salonke na crne carape. user posted image user posted image

galicia ja sam dosla na temu maksuz da napisem ovo isto... njoj mogu proci i rogovi, a neke se moraju tri sata uparivati i opet slabe fajde...

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 371
5.9.2012 17:43:07   
škorpija
veseeela je fakat lijepa žena, ali stila nema sekunde, ne mislim ni da ga ni ja imam pa zato smatram da nije ružno ako kažem onako kako jest

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 372
5.9.2012 17:44:35   
škorpija
e sad pitanje je je li bolje biti lijep a modno neusklađen, ili imati stila i uvijek biti tipt-top sređen a ružanuser posted image , ja bogami mislim da je ovo prvo bolje

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 373
5.9.2012 17:55:55   
malena sharena

IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: Galicia

galicia ja sam dosla na temu maksuz da napisem ovo isto... njoj mogu proci i rogovi, a neke se moraju tri sata uparivati i opet slabe fajde...

user posted image Ja bih se sad potpisala da se dozivotno odricem svakog smisla za modu, estetiku i stil, samo da ovako izgledam.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 374
5.9.2012 18:13:43   
Galicia
Animagical, nije ovo tema danasnje emisije, al si ti pravo lijepa. Osmjeh ko Doris Dragovic. user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *