|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Modni promasaj
5.9.2012 14:35:18   
Nedi

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Nedi

ako nemte para kupit kostim kojem možete skinuti bretele a da vam ne spadne nemojte vala ni gologuze hodatuser posted image user posted image

Hanady duso vidjel ti moje atribute? Idi begaj nema sanse da kostim sam stoji kad je masalah sve popunjeno. Evo bas gledam jednu sliku od ovog godisnjeguser posted image Jaooooo

ima ima...mitex...ja kupila crveno-crni u alti...

stoji ne miče...skineš vretele lijepo...

Ne vidjeh ga...jesi li sigurna? Ja da imam tvoje sise imla bi 68kg po 2,5 kg u svakoj vagamuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 326
5.9.2012 14:35:24   
bananica

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ma bjež Višnja, jedino mene kritikuju, kad neće niko da metne svoj modni domašaj user posted image

ma ko te kritikuje user posted image

ajde sad svi fotke u kupacem s 27 godina user posted image

user posted image user posted image ja cekam da vidim slike

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 327
5.9.2012 14:36:14   
Hanady RR

ako nemte para kupit kostim kojem možete skinuti bretele a da vam ne spadne nemojte vala ni gologuze hodatuser posted image user posted image

Hanady duso vidjel ti moje atribute? Idi begaj nema sanse da kostim sam stoji kad je masalah sve popunjeno. Evo bas gledam jednu sliku od ovog godisnjeguser posted image Jaooooo

ima ima...mitex...ja kupila crveno-crni u alti...

stoji ne miče...skineš vretele lijepo...

Ne vidjeh ga...jesi li sigurna? Ja da imam tvoje sise imla bi 68kg po 2,5 kg u svakoj vagamuser posted image

kod mene po 2 kg u svakoj...a stoji...kad ti kažem..
user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 328
5.9.2012 14:36:37   
Visnja RR
fotke user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 329
5.9.2012 14:36:47   
muaaa
Ma bjez te tamo jednodjelni zakon i to sto vise da pokrije.user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 330
5.9.2012 14:37:30   
Alma_27
meni je ovaj kupaci pravo lijep http://shop.lisca.com/hr/kupaci-kostimi/dvodjelne/bando-kopalke-z-oporo-holiday.html

trazila sam ga ovdje u lisci ali ga na nadjoh. samo mi nemojte reci da izgleda kao kuhinjska krpa kod nane user posted image

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 331
5.9.2012 14:37:38   
bananica

IZVORNA PORUKA: muaaa

Ma bjez te tamo jednodjelni zakon i to sto vise da pokrije.user posted image user posted image

a moglo bi u obzir i ronilacko odijelo dociuser posted image user posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 332
5.9.2012 14:37:54   
Nedi
Moze fotka ako cete je skinuti nakon 5 minuta inace jokuser posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 333
5.9.2012 14:39:21   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Alma_27

meni je ovaj kupaci pravo lijep http://shop.lisca.com/hr/kupaci-kostimi/dvodjelne/bando-kopalke-z-oporo-holiday.html

trazila sam ga ovdje u lisci ali ga na nadjoh. samo mi nemojte reci da izgleda kao kuhinjska krpa kod nane user posted image

lijep...al ne možeš se kupat...spada...moraš ga ''fatat''
ovo ti je kostim smao za prikaži seuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 334
5.9.2012 14:39:38   
vjestica

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

kod mene nema razlike ni sa 24 ni sa 44... nadam se da ce tako ostati bar do 64 user posted image user posted image

potpis
nosila sam prije minimalni bikini, nosim ga i sad
nisam nikad bila u toplesu, jer nisam nikad imala šta pokazati user posted image user posted image
jedino sma odustala od kratkih majica, ali je razlog što nikad nisam vratila struk poslije poroda

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 335
5.9.2012 14:39:46   
muaaa

IZVORNA PORUKA: bananica

IZVORNA PORUKA: muaaa

a moglo bi u obzir i ronilacko odijelo dociuser posted image user posted image

Jest, jest i to ono do koljena kratko,sada se zamisljam u njemu na plaziuser posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 336
5.9.2012 14:39:50   
aazra
Ja sve i da hocu dosta stvari od prije udaje ne mogu obuci jer su mi male user posted image

A farmerke sto neko kaze njih se nikad necu nanosati user posted image  uz njih bas sve ide...
Ali postoje stvari koje bi mozda kupila sebi da imam 25 i manje ali sad ne bi nema sanse, jednostavno stanem pred ogledalom i vidim da mi preuske majice vise ne stoje ili ne znam jeden crvene drecave pantole koje sam imala i sto sad nasilu pokusavati prikriti godine ...na kraju se dobije bar po meni totalno kontraefekat i onda na takvoj zeni mozes s kilometra vidjeti da ima kompleks zbog svojih godina.

Koliko god da odjecu nosimo "radi sebe" da nam se nesto sviđa, opet s odjecom saljemo poruku drugima. ja kad vidim nađiđanu zenu odmah skontam da je neka "seljanka" ili ako vidim utegnutu zenu u godinama nije tesko ocijeniti da ima kompleks.

Mislim da ipak treba voditi o tome racuna - recimo ja ne bi voljela da ostavljam na druge dojam kao da sam "kafanska pjevacica" a sad da li neko misli jesam li trebala spariti pr. plavo i drap to me vec nije briga user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 5.9.2012 14:40:37 >

Neposredna veza do poruke: 337
5.9.2012 14:41:01   
Nedi
Odoh po dijete zapricavate meuser posted image

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 338
5.9.2012 14:41:25   
Visnja RR

Moze fotka ako cete je skinuti nakon 5 minuta inace jokuser posted image

dogovreno user posted image

03.04.`08

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 339
5.9.2012 14:43:03   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: Alma_27

lijep...al ne možeš se kupat...spada...moraš ga ''fatat''
ovo ti je kostim smao za prikaži seuser posted image

za ovo malo jada od mojih grudi i ne treba grudnjak. grudnjak je samo za ukras user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 340
5.9.2012 14:45:44   
veeseelaa
ah Bože žene razlika je izmedju seksi žene i nafrakane žene, te tzv kafanske pjevačice
meni je super izgledati mladoliko, nositi se mladalački jer ja svoje godine, 33 ne smatram srednjim godinama, nego mladalačkim
a svak si nek bira
na stranu što mi imamo djecu al mi smo mlade žene, neću da izgledam ko teta, dobro ima prilika gdje želim i tako da izgledam, il gdje se stvar otme kontroli al generalno ne želim, sad za sad
i tu nema ništa loše....
a ne ostanem frapirana kad upoznam ženu, moje godište veli da je a odjevena ko žena od 60+

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 341
5.9.2012 14:47:44   
veeseelaa
i još takvu priču da slušam od vas koje ste većinom sve mladje od mene, ma daaaj

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 342
5.9.2012 14:47:49   
bananica

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ah Bože žene razlika je izmedju seksi žene i nafrakane žene, te tzv kafanske pjevačice
meni je super izgledati mladoliko, nositi se mladalački jer ja svoje godine, 33 ne smatram srednjim godinama, nego mladalačkim
a svak si nek bira
na stranu što mi imamo djecu al mi smo mlade žene, neću da izgledam ko teta, dobro ima prilika gdje želim i tako da izgledam, il gdje se stvar otme kontroli al generalno ne želim, sad za sad
i tu nema ništa loše....
a ne ostanem frapirana kad upoznam ženu, moje godište veli da je a odjevena ko žena od 60+

i mene ovo cesto iznenadi, to sebi stvarno ne bih mogla uraditiuser posted image user posted image , a sad ko voli nek izvoli

Neposredna veza do poruke: 343
5.9.2012 14:48:11   
aazra
Sto se kupacih tice ja se u davdesetim stidila stomacica (nikad nisam imala plocu user posted image ) pa mi bila furka da nosam jednodijelne, sad kad ga bas imam nosam dvodijelne user posted image  - ali ne bih mogla podnijeti onu vlaznu sintetiku kad se pripije uz stomak nema sanseuser posted image

Ali sta me briga - na plazi me i onako niko ne gleda ne smatram sebe toliko interesantnom povrh toliko mlađahnih strankinja user posted image

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 344
5.9.2012 14:49:04   
felix
http://imageshack.us/photo/my-images/207/img2045p.jpg/#

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

Neposredna veza do poruke: 345
5.9.2012 14:49:08   
vjestica
ni ja ne volim kad se mlade osobe obuku tetasto
mislim ok, ukusi su različiti i sve to stoji, ali ja sebe ne mogu zamisliti u tetastim kombinacijama
ja doduše ni sako ne noim, i to mi je dovoljno tetasto user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 346
5.9.2012 14:49:54   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: felix

macak user posted image

03.04.`08

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 347
5.9.2012 14:52:06   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: felix

lutkica user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 348
5.9.2012 14:52:48   
ziki
Il ja nista ne kontam ili su se pomiješale babe i žabe. Jedno je oblačenje za posao, i opet i za koji posao. Ne mogu ja u kratkoj majici i džeperkama, koje rado nosim u šetnji, doć na posao. Niti mogu mnogo boja kombinovat opet zbog posla jer dođe mi investitor em sam mladolika em šarena, neće da me sasluša uopšte( a kakvih investitora ima) Jakre boje ću kombinovat za šetnje. Valjda bi trebalo da se zna šta se i kad nosi.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 349
5.9.2012 14:54:40   
veeseelaa
to nije tema
tema su pletenice uopšteno, maskirne maice, kupaći kostimi, toplesi itd
a o mjestu oblačenja istih nismo govorili
sem toplesa i kupaćeg user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *