|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
24.1.2014 19:21:28   
lovepower
cestitam ti od srca,da ova druga trudnoca bude skolska i da najesen stigne mala sestrica aBd!user posted image user posted image user posted image mene nista ne pece ali imam neki zuti iscjedak i stalno moram da mjenjam gacice citala sam na internetu da je to normalno i da tako bakterije izlaze medjutim kao i ostali simptomi neko ima a neko ne!mi cemo vjerovatno biti terminuse ja sam svojeuser posted image ugledala prije 15 dana i nadam se curici user posted image i evo kraj seste sedmice nijedan simtom nemam ali danas sam primjetila da se nikako ne mogu najesti bolje to nego mucnine user posted image i ti bolovi u stomaku su sasvim normalni imala sam ih i ja

26.08.2014-fetus mortus in uterus 36 sedmica

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1701
24.1.2014 22:17:18   
Vanne

IZVORNA PORUKA: sara09

evo da se pritefterimuser posted image U srijedu smo ugledaliuser posted image i napokon nasoj djevojcici dolazi dugo ocekivana seka,ili manje pozeljni bracouser posted image e sad od simptoma ne osjecam jos uvjek nista posebo ,osim bolova po dnu stomaka,pretpostavljam da bi oni tebali biti normalniuser posted image (imala sam ih i u prvoj trudnoci,al je bila rizicna) ako ima neka iskusna mamica ili trudnica da savjet za sljedece,naime nalaz urina je ok,al ja osjecam dolje jako pecenjeuser posted image s obzirom da sam kod ginekologa narucena tek iduce sedmice,da li je neka od vas imala isto i kako je to rijesilauser posted image

Sara samo da ti cestitam na trudnoci user posted image
Najljepsih 9 mjeseci ti zelim,i da rodis zivu i zdravu bebicu user posted image

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

(odgovor članu sara09)
Neposredna veza do poruke: 1702
26.1.2014 17:05:37   
curica36
Prvi put sam na forumu i vidim da se lijepo družite....da i ja prijavim svoje user posted image od prije par dana. Već imam bebicu od 9 mjeseci pa me zanimaju slična iskustva.Kako ste se snalazile sa malom bebom i trudnoćom? Ja sam sama trenutno, nemam nekog da mi pomaže pa me zanima da li bebicu smijem podizati jer moram ili da hitno tražim pomoć...pozdrav svima

Neposredna veza do poruke: 1703
26.1.2014 19:47:22   
sara09

IZVORNA PORUKA: Vanne

IZVORNA PORUKA: sara09

evo da se pritefterimuser posted image U srijedu smo ugledaliuser posted image i napokon nasoj djevojcici dolazi dugo ocekivana seka,ili manje pozeljni bracouser posted image e sad od simptoma ne osjecam jos uvjek nista posebo ,osim bolova po dnu stomaka,pretpostavljam da bi oni tebali biti normalniuser posted image (imala sam ih i u prvoj trudnoci,al je bila rizicna) ako ima neka iskusna mamica ili trudnica da savjet za sljedece,naime nalaz urina je ok,al ja osjecam dolje jako pecenjeuser posted image s obzirom da sam kod ginekologa narucena tek iduce sedmice,da li je neka od vas imala isto i kako je to rijesilauser posted image

Sara samo da ti cestitam na trudnoci user posted image
Najljepsih 9 mjeseci ti zelim,i da rodis zivu i zdravu bebicu user posted image

hvala milauser posted image

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 1704
26.1.2014 19:49:28   
sara09

IZVORNA PORUKA: lovepower

cestitam ti od srca,da ova druga trudnoca bude skolska i da najesen stigne mala sestrica aBd!user posted image user posted image user posted image mene nista ne pece ali imam neki zuti iscjedak i stalno moram da mjenjam gacice citala sam na internetu da je to normalno i da tako bakterije izlaze medjutim kao i ostali simptomi neko ima a neko ne!mi cemo vjerovatno biti terminuse ja sam svojeuser posted image ugledala prije 15 dana i nadam se curici user posted image i evo kraj seste sedmice nijedan simtom nemam ali danas sam primjetila da se nikako ne mogu najesti bolje to nego mucnine user posted image i ti bolovi u stomaku su sasvim normalni imala sam ih i ja

da i ja tebi cestitam,i eto navijam za user posted image ,al prvenstveno naravno da je zivo i zdravouser posted image tu cemo negdje u oktombru obadvije abduser posted image

(odgovor članu lovepower)
Neposredna veza do poruke: 1705
26.1.2014 19:50:31   
sara09

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

čestitke
trebaš uraditi urinolukulturu, dr opće prakse ti treba dati uputnicu

inače nisam imala problema sa tim al sam redovno preventivno radila urinokulturu, par puta u trudnoći

hvala i na cestitkama i na savjetuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1706
26.1.2014 19:53:16   
sara09

IZVORNA PORUKA: curica36

Prvi put sam na forumu i vidim da se lijepo družite....da i ja prijavim svoje user posted image od prije par dana. Već imam bebicu od 9 mjeseci pa me zanimaju slična iskustva.Kako ste se snalazile sa malom bebom i trudnoćom? Ja sam sama trenutno, nemam nekog da mi pomaže pa me zanima da li bebicu smijem podizati jer moram ili da hitno tražim pomoć...pozdrav svima

prvo da ti cestitam,a onda da ti kazem i da je moja seka saznala da je trudna kad joj je curici bilo 9 mjeseci,i iako joj je curica bila naprednija ona ju je dizala,i sve je proslo okuser posted image al dok. ce ti na prvoj kontroli ipak sve bolje objasnitiuser posted image

(odgovor članu curica36)
Neposredna veza do poruke: 1707
26.1.2014 20:07:04   
Teddy Bear
Ja sam ugledala user posted image kad je prva beba napunila godinu, ne da sam ga podizala, nego sam ga dojila prva 3 mjeseca, a nosala do poroda, da napomenem da je tad bio jako aktivan, sa cjelonocnim budjenjima itd itd, i hvala Bogu sve je proslo u najboljem redu, najbitnije je da je trudnoca u redu. Samo hrabro draga moja, ne obaziri se na negativne komentare, jer sve se kockice na kraju posloze, uz dobru organizaciju. Sretno user posted image

(odgovor članu sara09)
Neposredna veza do poruke: 1708
27.1.2014 14:52:03   
lovepower
da i ja tebi cestitam,i eto navijam za ,al prvenstveno naravno da je zivo i zdravo tu cemo negdje u oktombru obadvije abd

meni je termin 23.09. ma najbitinije je da je zivo i zdravo naravno pa sta bude jos kad je prvo bas je svejedno ali ja citav zivot patim za sestrom mada mi je brat za pozeljeti,pa bih sebi voljela roditi jednu drugaricu jos sam ja bas mlada pa mi bi mogle i biti drugarice user posted image ja ti zelim da ti trudnoca prodje u najboljem redu i da se fino druzimo na temi razgovori u ocekivanju ja cekam da prodje ovaj kriticni period pa cu se prikljuciti,ovo ljeto cemo biti sretne i debele user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 1709
27.1.2014 14:56:14   
lovepower
Prvi put sam na forumu i vidim da se lijepo družite....da i ja prijavim svoje od prije par dana. Već imam bebicu od 9 mjeseci pa me zanimaju slična iskustva.Kako ste se snalazile sa malom bebom i trudnoćom? Ja sam sama trenutno, nemam nekog da mi pomaže pa me zanima da li bebicu smijem podizati jer moram ili da hitno tražim pomoć...pozdrav svima

ja nemam iskustva ali evo vec su ti se javile zenice,tih slucajeva ima dosta i svima trudnoca bude uglavnom zdravija i laksa nego prva u kojoj nikakvih obaveza nisu imale,kad se osjecas isrcpljeno ti odmori samo slusaj svoje tijelo i aBd ta malena razlika ce brzo biti neprimjetna i tvoja djeca ce biti najbolji prijatelji a ti ponosna i sretna mamicauser posted image cestitiam ti i zelim ti ugodnu i mirnu trudnocu user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1710
30.1.2014 15:25:54   
curica36
Hvala puno svima na podršci, puno mi znači.Baš sam se nešto zabrinula hoču li moći sve to opet izdržati.Prva trudnoća mi je bila rizična i baš sam morala sve paziti, bila na bolovanju pola godine, a sad ću još imati uz trudnoću i malu curicu. Ne osjećam se baš spremnom za ovu trudnoću tako brzo, bojim se hoču li sve to izdržati ali valjda će biti ok. Najveći problem je što sam sama, muž radi u drugom gradu i dolazi samo petkom. U ponedjeljak idem na prvi pregled pa ćemo vidjeti šta doktor kaže. Hvala drage moje puno.

Neposredna veza do poruke: 1711
30.1.2014 22:57:03   
lovepower
Bit ce sve ok samo misli pozitivno druga trudnoca uglavnom bude laksa!nista se ne sikirajuser posted image user posted image

(odgovor članu curica36)
Neposredna veza do poruke: 1712
31.1.2014 8:18:42   
curica36
Nadam se da će biti lakše...Hvala puno user posted image

Neposredna veza do poruke: 1713
31.1.2014 19:18:07   
swedica
pozdrav drage moje zenice evo da se i ja prijavim sa svoje user posted image koje zivot znace

(odgovor članu curica36)
Neposredna veza do poruke: 1714
31.1.2014 20:36:24   
lovepower
cestitam od srca da trudnoca prodje u najboljem redu i da se tvoj zivot rodi ziv i zdrav ako Bog da user posted image user posted image

(odgovor članu swedica)
Neposredna veza do poruke: 1715
31.1.2014 21:07:31   
chantal
Čestitke svim novim trudnicama,od srca vam želim školske trudnoće i porode,i zdrave bebare aBd user posted image

Neposredna veza do poruke: 1716
31.1.2014 21:12:04   
Leptiri
Swedice upisi nam se u januarsku listu, uljepsaj nam je user posted image user posted image

"Na uho ću ti šaptati tajne, a kada ih prepoznaš,
ti samo glavom kimni i ostani u tišini. " Rumi

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 1717
1.2.2014 18:16:23   
mamma_
Da se i ja javim...evo radila sam test i ugledala user posted image ili user posted image vidjet cemo... ljubim vas sve

(odgovor članu Leptiri)
Neposredna veza do poruke: 1718
1.2.2014 18:29:12   
dandi84

IZVORNA PORUKA: mamma_

Da se i ja javim...evo radila sam test i ugledala user posted image ili user posted image vidjet cemo... ljubim vas sve

Cestitam od srca. Najljepsih 9 mjeseci ti zelim. user posted image user posted image user posted image

Život nam vraća ono što mi drugima dajemo....

15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4)

28.12.2013. god -ugledali smo user posted image

29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...

(odgovor članu mamma_)
Neposredna veza do poruke: 1719
1.2.2014 20:40:43   
mamma_

IZVORNA PORUKA: dandi84

IZVORNA PORUKA: mamma_

Cestitam od srca. Najljepsih 9 mjeseci ti zelim. user posted image user posted image user posted image

Hvala od srca...

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 1720
2.2.2014 12:34:36   
lovepower
Da se i ja javim...evo radila sam test i ugledala ili vidjet cemo... ljubim vas sve

iskrene cestitike da ti sve prodje u najboljem redu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamma_)
Neposredna veza do poruke: 1721
3.2.2014 13:06:04   
mamma_
Hvala lovepower na cestitkama... user posted image a sara09 i curica 36 iskrene cestitke...i naravno skolsku trudnocu...da sve bude u najboljem redu...

Neposredna veza do poruke: 1722
6.2.2014 10:54:56   
ena**
Cestitam svim novim trudnicama a posebno dandi draga ja tek sada skonta da si user posted image user posted image user posted image ,svima vam zelim ugodne skolske trudnoce i da abd nam na svijet donesete zive i zdrave user posted image

(odgovor članu mamma_)
Neposredna veza do poruke: 1723
6.2.2014 13:11:19   
dandi84

IZVORNA PORUKA: ena**

Cestitam svim novim trudnicama a posebno dandi draga ja tek sada skonta da si user posted image user posted image user posted image ,svima vam zelim ugodne skolske trudnoce i da abd nam na svijet donesete zive i zdrave user posted image

Hvala ti draga moja od srca. Ja sam danas 9+2.user posted image
Tvoja bebica je lutka da je ziva I zdrava. user posted image user posted image user posted image

Život nam vraća ono što mi drugima dajemo....

15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4)

28.12.2013. god -ugledali smo user posted image

29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...

(odgovor članu ena**)
Neposredna veza do poruke: 1724
6.2.2014 17:01:53   
pepika
Cestitke novim trudnicama user posted image da vam sve prodje u najboljem redu user posted image Dandi tebi takodje,fino si dogurala,koji ti dr. vodi trudnocu?

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *