|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
28.12.2013 18:31:56   
grozđe
toncice user posted image user posted image user posted image ..

Sve najbolje mila moja od user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 1651
28.12.2013 19:03:53   
lady_bubamara

IZVORNA PORUKA: dandi84

Drage moje ja sam jutros ugledala user posted image na testicu. Presrecni smouser posted image

Presretna sam zbog tebe, nemaš pojma koliko mi je drago mila, aaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image Najljepših devet mjeseci ti želim i jednu medenu slatku bebaru . Jaoooo kako me obradovalo kada sam pročitala user posted image

IZVORNA PORUKA: toncica

Drage moje i mi smo juce radili betu 396,1. Uspijela VTO . Jako smo sretni oboje i jos nevjerujemo da smo trudni posle 13 god truda za nasu bebicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aaaaaa supeeeeer user posted image user posted image , ugodnu i školsku trudnoću od srca i maznu slatku bebaru .

Kako ste me obradovale dandi i toncice user posted image user posted image

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 1652
28.12.2013 20:47:06   
dandi84
Ananasko, grozđe, ninulina hvala vam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život nam vraća ono što mi drugima dajemo....

15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4)

28.12.2013. god -ugledali smo user posted image

29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...

(odgovor članu lady_bubamara)
Neposredna veza do poruke: 1653
28.12.2013 20:55:28   
toncica
grozdje i ninulina hvala i vama drage moje od user posted image

27. 12 2013 BETA 396,1 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 1654
28.12.2013 21:49:05   
Medić*

IZVORNA PORUKA: ninulina

IZVORNA PORUKA: dandi84

Drage moje ja sam jutros ugledala user posted image na testicu. Presrecni smouser posted image

Presretna sam zbog tebe, nemaš pojma koliko mi je drago mila, aaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image Najljepših devet mjeseci ti želim i jednu medenu slatku bebaru . Jaoooo kako me obradovalo kada sam pročitala user posted image

IZVORNA PORUKA: toncica

Drage moje i mi smo juce radili betu 396,1. Uspijela VTO . Jako smo sretni oboje i jos nevjerujemo da smo trudni posle 13 god truda za nasu bebicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aaaaaa supeeeeer user posted image user posted image , ugodnu i školsku trudnoću od srca i maznu slatku bebaru .

Kako ste me obradovale dandi i toncice user posted image user posted image

Cestitke user posted image user posted image user posted image
Urednu i laku trudnocu vam zelim user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu lady_bubamara)
Neposredna veza do poruke: 1655
28.12.2013 22:38:49   
Mrvica_83
Drage moje danas mi je divan dan !! Vidjeh divne vijesti user posted image user posted image user posted image
Dandi divna mjoja drugarice iz cekaone / od srca ti zelim bezbriznih 9 mjeseci i da dobijete svoju bebaru u narucje aBd user posted image user posted image Obradovala sam se jakoooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Toncice i ti si nam se javljala u cekaoni a citala sam tvoje postove i na drugim PF user posted image Od srca cestitke , zelim da nakon prekrasnih 9 mjeseci bez ikakvih tegobica docekas svoje cedo zivo i zdravo !! user posted image user posted image
DIVAN DAN !!

24.10.12 Jedan anđeo
26.11.13 u 00:09 - Ljubav za sva vremena ..Ceza H. je rodjenjem obasjala nas zivot !!!

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1656
28.12.2013 22:49:53   
dandi84
Mrvice drugarice hvala od srca na lijepim zeljama.user posted image
Poljubi Hanadi od tete Dandiuser posted image

(odgovor članu Mrvica_83)
Neposredna veza do poruke: 1657
28.12.2013 23:05:11   
Pingvina
Aaaaa...divno...
Dandi, bas si me razveselila!!!user posted image user posted image ugodnu i laganu trudnocu.i naravno zivu,zdravu i veselu bebaru od srca ti zelim.user posted image user posted image user posted image user posted image
Tonci...ja vec za tebe zaigrala, ali kad je bal nek je maskembal..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 1658
28.12.2013 23:05:49   
Amyla
aaaaaaaaaaa...divno, cestitam vam od srca toncice i dandi, najljepsih devet mjeseci vam zelim i zive i zdrave bebice da nam rodite user posted image

29.07.2011. Harun
30.10.2013. Rijad

“Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi.”

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 1659
29.12.2013 0:41:15   
Vanne
dandi i toncice

I ovdje da vam cestitam .... najljepsih 9 mjeseci vam zelim i da rodite zive i zdrave bebice....zasluzile ste obje user posted image

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

(odgovor članu dandi84)
Neposredna veza do poruke: 1660
29.12.2013 8:16:47   
vila_7
Dandi i toncice iz sveg srca vam cestitam objema, da vam trudnoce prodju lako i da samo uzivate u njima, i da vam se bebare rode zive i zdrave <3

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 1661
29.12.2013 9:06:08   
niki83
Dandi user posted image
Toncice user posted image

Sve najbolje vam zelimo u trudnoci, a narocito poslije kada aBd docekate svoja sunca user posted image

N&N

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1662
31.12.2013 12:01:27   
pepika
Evo da se i mi prijavimo u ovoj godini. I ja sam nakon dugiii godina iscekivanja user posted image user posted image

11-ta ssmo sedmica,za sad je sve dobro hvala Bogu,nadamo se da ce tako i ubuduce biti. Ostalim trudnicama zelim ugodne trudnoce i zive i zdrave bebice user posted image

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 1663
31.12.2013 12:03:00   
Cenzura83
Masallah, uživaj i čuvaj se user posted image

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 1664
31.12.2013 12:22:22   
ljiljo
pepika drug da bude aBd skolska user posted image i da rodis zdravu user posted image i da uzivate user posted image user posted image user posted image user posted image

20.01.2009 ispunile sve naše želje

02.11.2013 - 8 sedmica - vanmatericna

(odgovor članu Cenzura83)
Neposredna veza do poruke: 1665
31.12.2013 12:32:21   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: pepika

Evo da se i mi prijavimo u ovoj godini. I ja sam nakon dugiii godina iscekivanja user posted image user posted image

11-ta ssmo sedmica,za sad je sve dobro hvala Bogu,nadamo se da ce tako i ubuduce biti. Ostalim trudnicama zelim ugodne trudnoce i zive i zdrave bebice user posted image

Wow divnih vijesti, neka je sa srecom aBd da bude sve za 10ke zivu i zdravu bebicu doneses na svijet aBd jos jednom! CESTITAM!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 1666
31.12.2013 12:53:06   
toncica
Drage moje hvala vam svima na lijepim zeljicama i podrsci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 1667
31.12.2013 13:01:55   
niki83
Pepika cestitamo masallah! user posted image

N&N

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 1668
31.12.2013 13:07:34   
dandi84

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke od srca....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 1669
31.12.2013 13:20:06   
toncica

pepika sve cestitke i ovde user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 1670
31.12.2013 13:34:30   
idana1812
Mashallah!! Cestitam nasim dragim trudicama od srca!!!

Majke ruke svoje djece drže kratko, ali njihova srca zauvijek..

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 1671
1.1.2014 14:23:26   
hatepsut
user posted image user posted image user posted image drage moje trudnice !

Pepi
tako se radujem zbog tebe !Zelim ti sve najljpse kao i ostalim trudinicama user posted image user posted image user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu idana1812)
Neposredna veza do poruke: 1672
2.1.2014 9:29:23   
Andy_Bec23
Pepika draga bas mi je drago, znam da ste se dugo borili neka ti dragi Bog podari ugodnu i laku trudnocu i zivog i zdravog bebaca, CESTITAM user posted image user posted image user posted image

Dandi i Toncica takodjer Cestitke jos jednom ljubi vas vas drug user posted image user posted image

Andjeo broj 1 (8 nedelja)

Anna Lina 12.04.13'-12.04.13' uvjek u nasim srcima

16.12.14' Rodilo se nase sunce, mamin zivot :-))

25.08.17' Rodio se nas mjesec, Bakin život ;-))

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1673
2.1.2014 10:21:11   
mishkica
Cestitke novim trudnicama, ugodnih 9 mjeseci vam zelimuser posted image user posted image user posted image

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu Andy_Bec23)
Neposredna veza do poruke: 1674
2.1.2014 22:57:58   
alenib
Evo i meneeeeeeee, 31.12. smo ugledali user posted image i sutra idem na prvi pregled, nadam se da ce sve biti ok.
A mojim trudnicama zelim ugodnu trudnocu !!!!! user posted image

Faris 16.09.2008.
31.12.2013. ugledali user posted image

(odgovor članu mishkica)
Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *