Dz3ni -> RE: Trudna sam!!! (6.9.2012 20:13:36)
|
IZVORNA PORUKA: chocolatta Drage moje, nova sam na forumu, trudna sam najvjerovatnije, kazem najvjerovatnije jer su mi trudnocu otkrili kad sam isla na ultrazvuk za zeludac, doktor mi je usput pregledao bubrege, jetru i stomak i tako ja saznadoh da sam trudna, e sad nebi tu bio nikakav problem da ja nisam operisala srce kao mala i sad se bojim da li ja uopste imam sanse da iznesem trudnocu, da li ce sve biti ok, molim vas ako imate bilo kakva iskustva ili vase majke, rodice, prijateljice da to podijelite samnom, stvarno sam zabrinuta p.s. nemojte me pogresno shvatiti, zelim dijete vise od svega na svijetu ali me strah [sm=zmeden.gif] Evo da te utješim...jednom prilikom sam upoznala ženicu koja je iznijela dvije trudnoće, obje preležala u bolnici jer nisu bili sigurni hoće li joj srce podnijeti. Ne znam šta joj je, samo jednom sam imala priliku razgovarati s njom, ali tad mi je ispričala kako je primorana operisati srce svako 4 godine i pokazala mi ogromni ožiljak na prsima [sm=smiley13.gif] Moguće je, samo pozitivno i sa srećom.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|