srećicaa -> RE: Jelovnik za tudnice (3.9.2012 18:13:19)
|
ajla86 nisam ništa dobila od tih tableta, od početka pijem dabroston 3*1, a sada su mi osim ampula propisali 2*1 tbl od 2 mg apaurina i uzimam taj magnezij u vrećicama. Ampule sam ja uspjela naći, nego sam to naglasila ako nekoj od trudnica treba a ne može da ih nađe da mi se javi da joj pomognem [sm=smiley1.gif] Hvala ti na podršci, a znam da je dosta naših članica ovo prošlo ili i sada prolazi, pa mi se najlakše ovde požaliti, gdje me razumijete. Ja danas opet pretjerala, morala otići u firmu da potpišem neke papire, pa kod doktorice, pa na bocu, e svratila u waikiki da vidim ima li išta za trudnice i jedva se dogegala kući. Opet me počelo boliti i sada sam u horizontali nakljukana terapijom. A što se jelovnika današnjeg tiče stanje je ovako: D: kifle, mali abc sir, malo maslaca i pekmeza, čaša mlijeka R: pečene paprike, malo piletine i malo šampinjona sa vrhnjem, hljeb, nes kafa sa mlijekom V: malo ovoga od ručka, maline sa monte-om i 1 nektarina Puno pozdrava za sve vas drage moji, držite se i neka vam je sretno [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|