|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: djeci u nasljedstvo ......
2.8.2012 13:53:10   
snijeg

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

A kad smo vec kod tih stednja za djecu,moze li mi neko objasniti kako to ide da vidim mogu li ja to sebi priustitiuser posted image

Otvoriš dječiju štednju u bilo kojoj banci, pogledaj kamatne stope pa procjeni gdje ti najviše odgovara. Te štednje su do 18 godina i uplaćuješ kad želiš i koliko želiš. Mi smo se dogovorili da na njen rođendan uplatimo određena sredstva (koliko možemo u datom trenutku), novac koji dobije za nju (kad se rodila, kad neko nema ideje za rođendanski ili bajramski poklon) također uplatimo i malo po malo skuplja se svotica, a 18 godina je dug period :)))

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 151
2.8.2012 13:55:03   
felix
hehehhhehhe moj A je pojeo svu svoju štednju sa čela user posted image user posted image a bili smo uplanu da stavimo na štednu jer je fino dobio medjutim neznaš šta nosi dan šta noc, morade na ad. a bgmi pomastan bio za kupovat mi iz kase prase vadi, vadi i ode sve kroz guzicuuser posted image čak i namjerivali posle ....

tak da se omace .....

(odgovor članu snijeg)
Neposredna veza do poruke: 152
2.8.2012 13:55:38   
selebriti

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: selebriti

naravno da kad ja umrem zna se gdje će...
al zar da ih odgajam sad da računaju kad ja umrem šta sve imaju pa nemoraju ništa raditi...
da ja to raporedim dok su onebebe u povoju...
'

Znaš kako ja to vidim, ... poenta je da se pomogne djeci za života, a normalno je kad roditelji umru da će ostat djeci, .... ali... budimo realni, ... tada, najčešće (ako ne računamo prijevremene smrti), to je nasljedstvo taman za unučad, a ne za djecu.

A do tad neka se djeca pate, neka rade, pa da cijene što su zaradili, .. ma daj!

ma daj majketi....
pomogne djeci za života...
eto ja svojima neću pomagat...daću ih nekome...eto tebi pa im ti pomažiuser posted image
pa pomoć je sve što sma napisala...
samo nedam na gotovs...
kad mi pokaže da radi radi ja mogu da kupim i dam...
al da učim da dam , sve imaš ne trudi se...to ne može...

Hoću majke mi, ali samo ako budu zaslužile user posted image user posted image

A ovo drugo ovako formulisano ima smisla user posted image

ja ih oĆeram ako ne zasluže, i dam im tvoj kontakt za svaki slučajuser posted image user posted image user posted image

gluho bilo...pu pu pu...user posted image mislim ovaj prvi dio rečenice do zarezauser posted image

Da ko ne zamjeri ne daj Bože user posted image user posted image

Joj ne mogu više.... Triputmama svaka čast. sad si se odala da si ti ona anonimna koja baca bombe, .-.. ne zanam samo šta ti bi pa sada nick stavi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 153
2.8.2012 13:56:22   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: snijeg

A kad smo vec kod tih stednja za djecu,moze li mi neko objasniti kako to ide da vidim mogu li ja to sebi priustitiuser posted image

Otvoriš dječiju štednju u bilo kojoj banci, pogledaj kamatne stope pa procjeni gdje ti najviše odgovara. Te štednje su do 18 godina i uplaćuješ kad želiš i koliko želiš. Mi smo se dogovorili da na njen rođendan uplatimo određena sredstva (koliko možemo u datom trenutku), novac koji dobije za nju (kad se rodila, kad neko nema ideje za rođendanski ili bajramski poklon) također uplatimo i malo po malo skuplja se svotica, a 18 godina je dug period :)))

Super Hvala tiuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu snijeg)
Neposredna veza do poruke: 154
   [Obrisana poruka]
2.8.2012 13:56:52   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu snijeg)
  Neposredna veza do poruke: 155
2.8.2012 13:57:10   
snijeg

IZVORNA PORUKA: koka i po

mene zeludac zaboli mod ove teme,tacnije, pojedinih komentara.
dati nesto u nasljedstvo pod upitnicima i uslovima....pa dobro svako ima svoje stavove i misljenja.
ja sam odrasla u imucnoj porodici.imala sam sve sto sam pozelila ali opet nisam odrasla u nehljebovica.naucena sam da se prilagodim svim uslovima...i dobrim i losim.od mojih roditelja ne ocekujem NISTA a vjerovatno bi to i dobila da moji rtoditelji razmisljaju kao vas par jer.....
jos uvijek nemam posao,nisam nista sama stekla,ne zato sto necu nego sto nemam priliku.trudim se koliko mogu da vodim normalan zivot bez da sam ikome na grbaci kakav takav moj je.
vodim se krilaticom nikad ne reci nikad jer pojma nemam sta u zivotu moze snaci i mene i moju djecu.trudim se da svoju djecu izvedem na pravi put i odgojim u insane a ne hajvane.a da im pruzim sve na tanjiru ne mora znaciti da ce biti hajvani jer je meni sve pruzeno a ipak znam sta je obraz.i molite Boga da se u buducnosti sredi stanje u ovoj drzavi jer cete same sebi u stomak da skocite.nemojte biti sigurne da ce se vasa djeca snaci kao sto ste se vi snasle da bi im dali nesto u nasljedstvo jer su zadovoljile vase kriterije jer se nikad ne zna sta donosi sutra.

user posted image user posted image

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 156
2.8.2012 14:03:23   
klemzi
Ja ne razumijem zašto pojedinim komentarima isključujete mogućnost da ćče dijete biti vrijedno, radišno, obrazovano ako mu nešto ostavite user posted image user posted image user posted image Mom mužu su roditelji napravili kuću u njegovoj dvadesetoj godini, iako imaju i oni kuću, mogli smo i s njima živjeti, jer on nema brata ni sestru. Sve što oni imaju i mm pripada. A on radi ko crnac, pošten, pažljiv prema roditeljima, završio fakultet. Roditelji mu čitav život pružaju sve, ali nije izrastao u, kao što Koka reče NEHLJEBOVCA. Ako mi ikad Bog podari dijete naravno da ću dati sve od sebe da odraste u insana, ali isto tako znam da ću ako bude potrebno zvijezde s neba skidati za nju/njega.

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu snijeg)
Neposredna veza do poruke: 157
2.8.2012 14:07:53   
Blue rose RR

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

Slažem se sa BR I Hanady..

Sad si i ti najgora user posted image user posted image

Dobrodošla u klub user posted image user posted image

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 158
2.8.2012 14:09:59   
10 mart 2009

lako...
raspitaj se za rafu žirafu...
ima više oblika, sa vrlo malo možete početi...
sutra aBd i povećavati...
aBd zrno po zrno pogača...

Svaka osiguravajuća kuća ima vid štednje za djecu do navršenih 18 odnosno 19 godina života djeteta. U tom "paketu" djete pored štednje je "pokriveno" i za najmanju povredu. Moja djeca imaju ovaj paket i jako smo svi skupa zadovoljni user posted image . Odo ja ot, sorry

Budem se raspitala Hvala

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 159
2.8.2012 14:11:15   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: klemzi

Ja ne razumijem zašto pojedinim komentarima isključujete mogućnost da ćče dijete biti vrijedno, radišno, obrazovano ako mu nešto ostavite user posted image user posted image user posted image

zato sto svi vjerovatno znamo X primjera gdje se roditelj vidio krilaticom: sta hoce sve mu dajem (osim vremena svog user posted image ). posebno sada u eri skorojevica. pa dijete "s pravom" misli da ce dobiti posao kad god zavrsi skolu/faklutet, da ce dobiti stan, da ce imati auto da izvodi cure... a ako to kojim slucajem sve nestane ili se nesto, ne daj Boze, zakomplikuje, onda kuku meni.

ja licno mislim (na osnovi ranijih pisanja) da zene koje ovdje pisu a kazu da ce bezuslovno pruziti sve djeci SADA rade na tome da djeca ispadnu kako treba user posted image ali i da hanady, npr. koja kaze da nece tek tako dati sve, ipak na kraju hoce jer ce napraviti djecu koja ce to zasluziti. opet, na osnovu ranijih pisanja

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 160
2.8.2012 14:12:06   
koka i po

Ja ne razumijem zašto pojedinim komentarima isključujete mogućnost da ćče dijete biti vrijedno, radišno, obrazovano ako mu nešto ostavite user posted image user posted image user posted image Mom mužu su roditelji napravili kuću u njegovoj dvadesetoj godini, iako imaju i oni kuću, mogli smo i s njima živjeti, jer on nema brata ni sestru. Sve što oni imaju i mm pripada. A on radi ko crnac, pošten, pažljiv prema roditeljima, završio fakultet. Roditelji mu čitav život pružaju sve, ali nije izrastao u, kao što Koka reče NEHLJEBOVCA. Ako mi ikad Bog podari dijete naravno da ću dati sve od sebe da odraste u insana, ali isto tako znam da ću ako bude potrebno zvijezde s neba skidati za nju/njega.

vjrovatno zato sto se bogatstvo , imetak i uspjeh u zivotu mjeri u eurima.
ne moram da naglasim da ljudi u ovoj drzavi rade za mizerne novce koji im omogucavaju zivot na infuziju.rade ko crnci a ne mogu da stvore nista sa strane jer nemaju odakle,ono sto zarade taman je dovoljno da prezive mjesec dana.i sretni su ako nadju bilo kakav posao pa makar bio i na crno jer je bolje ista nego nista.
zato drage moje ...malo realnosti nebi bilo na odmet.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 161
2.8.2012 14:12:36   
klemzi
ja licno mislim (na osnovi ranijih pisanja) da zene koje ovdje pisu a kazu da ce bezuslovno pruziti sve djeci SADA rade na tome da djeca ispadnu kako treba ali i da hanady, npr. koja kaze da nece tek tako dati sve, ipak na kraju hoce jer ce napraviti djecu koja ce to zasluziti. opet, na osnovu ranijih pisanja

Da, s ovim se slažem, na kraju će to tako i biti.

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 162
2.8.2012 14:14:27   
aazra

mene zeludac zaboli mod ove teme,tacnije, pojedinih komentara.
dati nesto u nasljedstvo pod upitnicima i uslovima....pa dobro svako ima svoje stavove i misljenja.
ja sam odrasla u imucnoj porodici.imala sam sve sto sam pozelila ali opet nisam odrasla u nehljebovica.naucena sam da se prilagodim svim uslovima...i dobrim i losim.od mojih roditelja ne ocekujem NISTA a vjerovatno bi to i dobila da moji rtoditelji razmisljaju kao vas par jer.....
jos uvijek nemam posao,nisam nista sama stekla,ne zato sto necu nego sto nemam priliku.trudim se koliko mogu da vodim normalan zivot bez da sam ikome na grbaci kakav takav moj je.
vodim se krilaticom nikad ne reci nikad jer pojma nemam sta u zivotu moze snaci i mene i moju djecu.trudim se da svoju djecu izvedem na pravi put i odgojim u insane a ne hajvane.a da im pruzim sve na tanjiru ne mora znaciti da ce biti hajvani jer je meni sve pruzeno a ipak znam sta je obraz.i molite Boga da se u buducnosti sredi stanje u ovoj drzavi jer cete same sebi u stomak da skocite.nemojte biti sigurne da ce se vasa djeca snaci kao sto ste se vi snasle da bi im dali nesto u nasljedstvo jer su zadovoljile vase kriterije jer se nikad ne zna sta donosi sutra.

Bravo, koka user posted image  Ja sam sa cetrnaest godina bila odvojena od roditelja i hvala bogu izvela sam SAMA sebe na pravi put, borim se koliko mogu za sebei svoju porodicu. I ne zelim da se moje dijete napati u zivotu oko nekih stvari kao ja, nakon nekih stvari da mogu, mozda bih mu servirala i "zivot na pladnju" user posted image  Imam pravo pa i razmaziti svoje dijete ako hocu - kao sto druge imaju pravo kalkulisati, kao da znaju da njihovu djecu zivot nece dovesti u neke nepredvidjene situacije...Ja im iskreno to i zelim i njima i njihovoj djeci, jer u suprotnom...user posted image

Neposredna veza do poruke: 163
2.8.2012 14:17:19   
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: Alma_27

zato sto svi vjerovatno znamo X primjera gdje se roditelj vidio krilaticom: sta hoce sve mu dajem (osim vremena svog user posted image ). posebno sada u eri skorojevica. pa dijete "s pravom" misli da ce dobiti posao kad god zavrsi skolu/faklutet, da ce dobiti stan, da ce imati auto da izvodi cure... a ako to kojim slucajem sve nestane ili se nesto, ne daj Boze, zakomplikuje, onda kuku meni.

ja licno mislim (na osnovi ranijih pisanja) da zene koje ovdje pisu a kazu da ce bezuslovno pruziti sve djeci SADA rade na tome da djeca ispadnu kako treba user posted image ali i da hanady, npr. koja kaze da nece tek tako dati sve, ipak na kraju hoce jer ce napraviti djecu koja ce to zasluziti. opet, na osnovu ranijih pisanja

E halal ti vjera ... poenta pogođena :)

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 164
2.8.2012 14:22:03   
selebriti

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Hajmo zaključit user posted image user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 165
2.8.2012 14:31:33   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

Hajmo zaključit user posted image user posted image

Pa zakljucismo user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 166
2.8.2012 14:34:13   
aazra
Ja samo znam, a i na osnovu nekih primjera iz zivota, da roditelji nisu svjesni sta bi sve bili u stanju uciniti za svoje dijete kada prigusti. Ja indirektno znam par koji je prodao kucu  i svu imovinu, kako bi starijem djetetu obezbijedili ljijecenje, neovisno o tome sto imaju jos jedno dijete i sto su ostali bez krova nad glavom.
I pritom nisu kalkulisali.
Ja zelim da moje dijete samo u zivotu stvori sebi sve to materijalno ali zelim da ima bar nesto na sto moze racunati za slucaj da mu neke stvari u zivotu ne idu najbolje, ( s obzirom da zivimo u drzavi gdje se i to desava). Isto bih razmisljala i da imam kcerku, kao sto sam napisala gledala bih jos i vise da je obezbijedim user posted image  

< Poruku je uredio aazra -- 2.8.2012 14:35:37 >

Neposredna veza do poruke: 167
2.8.2012 14:40:03   
Honey3

IZVORNA PORUKA: mamine oci

djeci u nasljestvo sad za sad mogu samo da pruzim bezuslovnu ljubav,sto se materijalnog tice nazalost ne mogu puno,da imam i mogu kao i svaki roditelj rado bih,ali znam da je Allah velik i da On daje nafaku svakom onoliko koliko On hoce i niko nam ne moze uzeti nafaku ako nam je On propisao,i znam da je ovaj zivot prolazan i bez obzira koliko god imamo na onaj svijet necemo nista ponijeti,od moje djece prije svega ocekujem da budu ljudi, dobre komsije, dobra braca jedni prema drugima,vjernici,a nafaku ih je Allah propisao, naravno kad god imam pruzcu i dacu i oni to znaju,a i tako mali znaju da cjene i uvide mogucnosti pa hvala dragom Allahu i nisu zahtjevni sad za sad su skromna djeca da tako i ostane InsAllah...

ne zakljucujteuser posted image jo samo da ja ovo podapisem debelouser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 168
2.8.2012 14:55:43   
Candy
Znam primjera gdje su ljudi u mladosti radili ko crnci, otac terenac, majka kod kuce, stala, stoka, njiva, sami svojim rukama pravili kucu, da bi im dijete koje da naglasim nije htjelo da ide u skolu, danas kojem je 35 godina kaze "Sta su mi za zivota ostavili, nista", a ne vidi da mu je otac pod zemljom godinama, a da nikad mora u zivotu nije vidio, majka isto tako, ali je zato on bez posla, jer realno danas ovdje sa fakultetom ne mozes naci posao, a da ne govorim sa osnovnom skolom, ali se zato sve nesto hoce, a ne vidi se ono vrijeme, ljubav, pozrtvovanost koje su roditelji dali, nego samo novac novac novac...
Ja imam dvoje djece, i smatram da trebam uraditi sve sto je u mojoj moci da im pruzim zivot u kojem nece biti ni gladni, ni zedni, ni goli, ni bosi, ali cu ih isto tako uciti da je rad i postenje ono sto ih cini ljudima, da ako nesto zele da se potrude da to i ostvare, na halal nacin, ali cu uvijek biti tu za njih, da im pomognem, da ih ohrabrim...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 169
2.8.2012 15:15:57   
klemzi

vjrovatno zato sto se bogatstvo , imetak i uspjeh u zivotu mjeri u eurima.
ne moram da naglasim da ljudi u ovoj drzavi rade za mizerne novce koji im omogucavaju zivot na infuziju.rade ko crnci a ne mogu da stvore nista sa strane jer nemaju odakle,ono sto zarade taman je dovoljno da prezive mjesec dana.i sretni su ako nadju bilo kakav posao pa makar bio i na crno jer je bolje ista nego nista.
zato drage moje ...malo realnosti nebi bilo na odmet.
Bojim se Koko da me nisi shvatila. Ooo realna sam ja, itekako.
U potpunosti se slažem s tvojim prvim postom na temi. A samo sam htjela reći da će onaj ko će biti insan, to biti imao šta ili ne. Mangupa ima i među onima koji ništa nisi dobili, kao i među onima koji imaju "sve".

Neposredna veza do poruke: 170
2.8.2012 15:32:31   
salmy

razlika između uslovaljanja i odgoja je velika....

na pladnju nedam sa 18 ništa...
ništaaaaaaaaaaaaa....

ima da mi pokaže da je insan...

ima da bude ono što se zalažemo zajedničkim snagama odavnina...što smo svi kao djeca poršli...i moji roditelji i ja i moja setra i muževi roditelji i njegove sestre i on...

nedam na gotovs i ne obećavam na gotovs ništa....

da se pati ne dozvoljavam ni sada...ni komšija da se pati ako mogu pomoć...
al i komšija insan biti mora da mu pomognem....

ništa ne djelim što imam...
nit mislim djeliti što steknem...
živa sma i 33 mi je godine...
imama dvije bebe planiram treću...
i sad treba da zapnem da svakom kupim po auti i stan...
da ne znaju šta da rade kad porastu...

ne pada mi na pamet....

i da ih sad odgajam govoreći...''vama su babo i mama napravili, kupili vi imate sve, nemojte se sikirat'''user posted image
ne pada mi na pametuser posted image

ne vidim ni šta je ružno da dijete se zalaže da se obrazuje, stekne samo...
šta je loše u tomeuser posted image
ja u tom ništa loše ne vidimuser posted image

odlicno receno..slazem se u potpunostiuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 171
2.8.2012 15:36:28   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: zaha

IZVORNA PORUKA: mamine oci

djeci u nasljestvo sad za sad mogu samo da pruzim bezuslovnu ljubav,sto se materijalnog tice nazalost ne mogu puno,da imam i mogu kao i svaki roditelj rado bih,ali znam da je Allah velik i da On daje nafaku svakom onoliko koliko On hoce i niko nam ne moze uzeti nafaku ako nam je On propisao,i znam da je ovaj zivot prolazan i bez obzira koliko god imamo na onaj svijet necemo nista ponijeti,od moje djece prije svega ocekujem da budu ljudi, dobre komsije, dobra braca jedni prema drugima,vjernici,a nafaku ih je Allah propisao, naravno kad god imam pruzcu i dacu i oni to znaju,a i tako mali znaju da cjene i uvide mogucnosti pa hvala dragom Allahu i nisu zahtjevni sad za sad su skromna djeca da tako i ostane InsAllah...

ne zakljucujteuser posted image jo samo da ja ovo podapisem debelouser posted image user posted image user posted image

user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 172
2.8.2012 16:05:21   
hanabanana
sigurna sam da je bila identična tema......hm, samo je treba naći....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 173
2.8.2012 16:13:55   
snijeg

Ja ne razumijem zašto pojedinim komentarima isključujete mogućnost da ćče dijete biti vrijedno, radišno, obrazovano ako mu nešto ostavite user posted image user posted image user posted image

Ako ovo misli dijete, onda ovo misli i roditelj, djeca su ono što smo mi i zašto ih kažnjavati za naše neuspjehe ili omalovažavati i pustitti da trpe i pate jer nisu ispunili naša očekivanja, jer nismo imali snage, vremena, volje, talenta da prepoznamo u njima nešto što trebamo podržati, pomoći im da pronađu sebe, a ne pronalaziti nas u njima....

Dostojevski

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 174
2.8.2012 16:17:13   
Lady26
IZVORNA PORUKA: hanabanana

sigurna sam da je bila identična tema......hm, samo je treba naći....

http://www.ringeraja.ba/forum/m_448599/mpage_1/key_/tm.htm#448599

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *