RE: djeci u nasljedstvo ...... (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

Galicia -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:36:11)

Da znam hocul praviti il musku il zensku djecu da znam kome ih priheftati od vas. Sumnjive ste mi, sve sutite, mutite, idete okolokole. A ni jedna cifru da izvali na vidjelo. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Slabo cu ja ovdje naci zeta/snahu.

Hanady RR -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:36:12)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a znaš koliko me naka raja tangira...
koja raja...

de ba Hanady tebe raja baš tangira[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
a mene za istu boli k....
a tako ću naučiti i moju djecu

"ko sluša raju zanemaruje taktiku...."

naš šta je hit haljina i bornica ...pic... dim šta će mama za zaslzge da dauser posted image

pa i ja to kažem, sve je to sranje, haljine i džidža midže, djeci treba dati pravo nasljedstvo

ti baš nikako da prgoriš haljinu rođendansku...user posted image

nije bona ja, ja o tome nisam polemisala, već ostali, ovi koji kao ne pridaju važnost ničemu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] koji nisu površni i bla bla bla [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

mena raja tangira...moja raja da...volim da se poštujemo uzajamno...pa tanigarm i ja njih i oni mene...sve ostalo...mahala, familija ( sema meme)...
vidno je da me tangiraju[sm=jezicek.gif]

a nasljedstvo imaju...
već su nasljedile divnih porodičnih ručkova za godina koliko imaju svaka do njih...
nas tri tj. četiri komada i vazda otvorena vrata sa bajrumom dobrom prijatelju...
šta njima više treba...
pored baby borna naravno[sm=jezicek.gif]bez pelena[sm=jezicek.gif]

a haljina...hebiga vesela ...drugi pričali ti se ''vadiš'' od decemebra za nešto što smatraš da je tako u redu...[sm=zmeden.gif]
pa doće modeli i za naredni decembar pa opet na otoku i nek bira...ona sretan, ti sretna ostali vas ne tangiraju[sm=smiley1.gif]

Hanady RR -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:37:29)

IZVORNA PORUKA: medic slatki

O kakvom reklamiranje je rijec, kako se to djeca ovdje reklamiraju, ne kontam. Eto bas cu ga reklamirati da bi ga bolje ozenila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

dobro mediću ja mislim da mi imamo dogvor...
nije valjda da su te okrenule do mene i moje F[sm=jezicek.gif]

Hanady RR -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:38:31)

samo da dodoam i nakon 14 strana...neće dobiti bijesno auto i stan sa 18...ni u ludilu[sm=jezicek.gif]

minja_ -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:39:32)

Mene roditelji nikad nisu nagradili za uspjeh u skoli, ili to bar nisu dovodili predamnom u vezu s poklonima. Postizala sam uspjeh kakav jesam jer su me naucili da je svaki moj mali podvig stepenica blize sigurnoj buducnosti, u kojoj mi nista nece stajati na putu, samo daj Boze zdravlja. Poklone nisam ih nicim zasluzivala, osim cinjenicom da sam im najvrijednija na svijetu. Tako se ponasam i prema svom djetetu. Sve sto radi, sebi i za sebe radi. Sve sto dobije od mene, dobije zato sto je volim, i tersli i dobricu, i trojkasicu i Vukovca, moje dijete.

Medić* -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:40:59)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

O kakvom reklamiranje je rijec, kako se to djeca ovdje reklamiraju, ne kontam. Eto bas cu ga reklamirati da bi ga bolje ozenila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Mene niko ne moze okrenuti. Vec mi zapara oci to reklamiranje koje ne kontam [sm=smiley36.gif] Ja kako vidim ovdje se zene vise reklamiraju i muzOvi [sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:41:14)

IZVORNA PORUKA: minja_

Mene roditelji nikad nisu nagradili za uspjeh u skoli, ili to bar nisu dovodili predamnom u vezu s poklonima. Postizala sam uspjeh kakav jesam jer su me naucili da je svaki moj mali podvig stepenica blize sigurnoj buducnosti, u kojoj mi nista nece stajati na putu, samo daj Boze zdravlja. Poklone nisam ih nicim zasluzivala, osim cinjenicom da sam im najvrijednija na svijetu. Tako se ponasam i prema svom djetetu. Sve sto radi, sebi i za sebe radi. Sve sto dobije od mene, dobije zato sto je volim, i tersli i dobricu, i trojkasicu i Vukovca, moje dijete.

svakako da si došla nadrogirana oko 2-3 sa policijom na vrata nebi dobila taj poklon....
jel da...
nebi te ostavili nekom drugom dijete d abudeš al malo bi smanjili poklone[sm=smiley36.gif]

logika

Visnja RR -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:41:25)

samo da dodoam i nakon 14 strana...neće dobiti bijesno auto i stan sa 18...ni u ludilu[sm=jezicek.gif]

ccc stipso onda ce moja A morati da ti vozi H i F na Sedrenik kad se vracaju iz grada...ajd bar uleti za benzin kad je plata [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:42:21)

Mene niko ne moze okrenuti. Vec mi zapara oci to reklamiranje koje ne kontam [sm=smiley36.gif]

kako ne kontaš...
vidiš da reklamiram djecu...
koja neće sa 18 dobiti bijesno auto i stan...
kako nisi vidjela onoga dana kako ih reklamiram...a aaaaaaaaaaaaaa ženo...pa nije džaba F uzeo za ruku F[sm=jezicek.gif]

veeseelaa -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:42:46)

jbg nego u second hand neko na Otoku, sve prema džepu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
tako i sa nasljedstvom, ko ima ostaviće ko nema reći će da neće i tak

Visnja RR -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:44:21)

zene laku noc ...ko zadnji ostane nek iskljuci svjetlo i zakljuca vrata [sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:44:22)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ccc stipso onda ce moja A morati da ti vozi H i F na Sedrenik kad se vracaju iz grada...ajd bar uleti za benzin kad je plata [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

i za benzin ćemo da vidimo....
osobio tuđega auta[sm=jezicek.gif]

vrlo mudro biramo sa kim u auto sjedamo...nemoj da se ljutiš...al će A morat test vožnje položiti kod babe našega da sa njom se vozaju F i h u bibiju[sm=sad.gif]
[sm=sad.gif]

veeseelaa -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:45:07)

O kakvom reklamiranje je rijec, kako se to djeca ovdje reklamiraju, ne kontam. Eto bas cu ga reklamirati da bi ga bolje ozenila [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

Mene niko ne moze okrenuti. Vec mi zapara oci to reklamiranje koje ne kontam [sm=smiley36.gif] Ja kako vidim ovdje se zene vise reklamiraju i muzOvi [sm=smiley36.gif]

pa tema je nasljedstvo??
pitanje je da li će i šta ostaviti djetetu

Hanady RR -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:45:34)

jbg nego u second hand neko na Otoku, sve prema džepu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
tako i sa nasljedstvom, ko ima ostaviće ko nema reći će da neće i tak

e hebiga...
štaš...

teška vremena...
baš nam još i socijalnu skrb ukinuše...ne znam kako ćemo u ferbuaru haljinu kupiti[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

al kako god nećemo na otoci 100%[sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:46:15)

Mene niko ne moze okrenuti. Vec mi zapara oci to reklamiranje koje ne kontam [sm=smiley36.gif]

kako ne kontaš...
kako nisi vidjela onoga dana kako ih reklamiram...a aaaaaaaaaaaaaa ženo...pa nije džaba F uzeo za ruku F[sm=jezicek.gif]

Ovdje ja ne skontah da reklamiras djecu, prije ja izreklamirah da moj F ni cackalicu ne zaboravlja, dobra reklama za dobrog domacina i dobrog zeta..[sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:46:59)

eto bas sam ja znala u Prvom Osnovne sta je za mene sigurna buducnost[sm=smiley36.gif]a znala sam Bogme sta je Lambada, Nitedo i nov Bemix. Poslije se to poslozi...vidi se gdje kako zavrsi...mada sad u ovom vaktu ni to nije pravilo. Danas jalijas sa 8 razreda Osnovne voza novi BMW jer trguje necim sumnjivim...uh, nerka nam je Bog na pomoci...kako ih odgojiti na ovom vaktu?![sm=smiley13.gif]

Medić* -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:47:50)

O kakvom reklamiranje je rijec, kako se to djeca ovdje reklamiraju, ne kontam. Eto bas cu ga reklamirati da bi ga bolje ozenila [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

pa tema je nasljedstvo??
pitanje je da li će i šta ostaviti djetetu

Pa ja vidim sta je tema, sa temom se krenulo a zavrsava u krivom smjeru, ali hajde intersantno mi, muz u Mostaru a ja cekam sehur, ubijam dosadu.

Hanady RR -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:48:15)

kako ne kontaš...

Ovdje ja ne skontah da reklamiras djecu, prije ja izreklamirah da moj F ni cackalicu ne zaboravlja, dobra reklama za dobrog domacina i dobrog zeta..[sm=jezicek.gif]

to sma smao ja pročitala za tvoga F[sm=jezicek.gif]
zato reko da nam se šta ne poremeti ono što smo dogvorile[sm=smiley36.gif]

Honey3 -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:48:21)

moja cura je haman pred udaju,ja vec pocinjem pripremati stvari,imam vec tri kompjutera(da je svima jednako)imaju i monitore one sa gu*icom nazad,to za pocetak[sm=smiley36.gif],pa eto laganini,bit ce jos toga[sm=jezicek.gif]

veeseelaa -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:48:29)

ma ajde sad nije došlo do tog, a uvijek imamo bazar
a i sa starijeg na mladje može, što da ne

ja već u strahu navijam za isti spol [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

nego da ne idemo OT vratimo se lijepo temi

vi koje imate mušku i žensku djecu hoćete li ostaviti jednak dio nasljednstva il kako kontate ?

veeseelaa -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:49:53)

al kako god nećemo na otoci 100%user posted image

to ti vjerujem, nema tamo odjeće za 5-6 KM [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Hanady RR -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:50:15)

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

eto bas sam ja znala u Prvom Osnovne sta je za mene sigurna buducnost[sm=smiley36.gif]a znala sam Bogme sta je Lambada, Nitedo i nov Bemix. Poslije se to poslozi...vidi se gdje kako zavrsi...mada sad u ovom vaktu ni to nije pravilo. Danas jalijas sa 8 razreda Osnovne voza novi BMW jer trguje necim sumnjivim...uh, nerka nam je Bog na pomoci...kako ih odgojiti na ovom vaktu?![sm=smiley13.gif]

eh...
uz zezanciju džaba..na početku smo...kako ...
vrijeme će pokazati...
samo da nauče a i mi sa njima...
jer sve je drugačije nego ja kad sam dijete i u mladosti bila...
[sm=smiley13.gif]

neka nam je Bog na pomoći[sm=smiley13.gif]

Hanady RR -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:51:00)

al kako god nećemo na otoci 100%user posted image

to ti vjerujem, nema tamo odjeće za 5-6 KM [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

jah mi haljine za rođkas plaćamo 5 i 6 Km...
[sm=jezicek.gif]
a mantile kupujemo u okaidiju[sm=jezicek.gif]

veeseelaa -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:52:06)

općenito govorim, za roćkaš je drugo, tu se mama pokaže, valjda, mada nisam pratila
e jedna je majka

Medić* -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:52:19)

kako ne kontaš...

to sma smao ja pročitala za tvoga F[sm=jezicek.gif]
zato reko da nam se šta ne poremeti ono što smo dogvorile[sm=smiley36.gif]

Ma kakvi da se poremeti, sve dok njih dvoje tako hoce [sm=smiley36.gif]

Uh imat ce super svekrvu bez brige, a posto ti imas vise prostora ja cu F poslati kod F na Sedrenika, cist zrak zlata vrijedi, ne bih da mi se djeca prebijaju u 60 kvadrata [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>