veeseelaa -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:14:12)
|
IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: animagical jel stvarno ne smije reci necu? meni je nekako vazda bilo cudno kad se djetetu slomi volja,pa ne smije nista da odbije, ili ga tjeraju da slaze pa kaze da nesto ne moze,jer je necu zabranjeno... ja volim kad su djeca malo ters, malo tvrdoglava i kad odlicno znaju kad nesto nece...i naravno da smiju da kazu bilo sta, osim psovki jel savršeno jasno se zna na što i u kojim situacijama neću nije prikladno reći roditelju, nani i drugima starijim od sebe[sm=smiley36.gif] a neću je riječ koju je vrlo kontuktivno učim da ponavlja kad joj dođe drugarica ponudi cigaretu u šestoj godini, kad joj nepoznati čiko ili teta da bombonu bez moga prisustva, estakverullah... ispast ću jo nemajka teška s avama... jer ne dam šljokice i učim djecu moralnim vrijednostima od malena[sm=jezicek.gif] hajd dobro...nek i to bude...ako je vama tako lakše... [sm=jezicek.gif] ja Hanady tebi ništa ne vjerujem de ba od kud ti tako stroga, ti ko jedan što je cijeli život bio u misijijama kao specijalac, kod njega ko u vojsci se živi [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|