Hanady RR -> RE: djeci u nasljedstvo ...... (3.8.2012 1:56:54)
|
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa IZVORNA PORUKA: minja_ Mene roditelji nikad nisu nagradili za uspjeh u skoli, ili to bar nisu dovodili predamnom u vezu s poklonima. Postizala sam uspjeh kakav jesam jer su me naucili da je svaki moj mali podvig stepenica blize sigurnoj buducnosti, u kojoj mi nista nece stajati na putu, samo daj Boze zdravlja. Poklone nisam ih nicim zasluzivala, osim cinjenicom da sam im najvrijednija na svijetu. Tako se ponasam i prema svom djetetu. Sve sto radi, sebi i za sebe radi. Sve sto dobije od mene, dobije zato sto je volim, i tersli i dobricu, i trojkasicu i Vukovca, moje dijete. eto bas sam ja znala u Prvom Osnovne sta je za mene sigurna buducnost[sm=smiley36.gif]a znala sam Bogme sta je Lambada, Nitedo i nov Bemix. Poslije se to poslozi...vidi se gdje kako zavrsi...mada sad u ovom vaktu ni to nije pravilo. Danas jalijas sa 8 razreda Osnovne voza novi BMW jer trguje necim sumnjivim...uh, nerka nam je Bog na pomoci...kako ih odgojiti na ovom vaktu?![sm=smiley13.gif] eh... uz zezanciju džaba..na početku smo...kako ... vrijeme će pokazati... samo da nauče a i mi sa njima... jer sve je drugačije nego ja kad sam dijete i u mladosti bila... [sm=smiley13.gif] neka nam je Bog na pomoći[sm=smiley13.gif] banovacu te tita mi...pa u cemu si sad nego u mladosti...aaaaaaaa odoh [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kakav mladost... jesi ti izlazila navečer ovih mjeseci, godina... de majketi zađi jedna krug do 3 sata u noći... da vidiš... to kad vidiš...sve si sem mlada...tamama lijepo skontam ...o kako je moje vrijeme lijepo bilo[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|