Hanady RR -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 10:57:18)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Dobro anonimna dva kod mene nije tako i ja sam kao cura imala drugaricu koja je svom muzu branila da ode na pice sa drustvom tako sto bi sjela na auto il stojala na sred puta da on ne ode i rekla sam takva ne smijem bit i nisam ovo jue prvi put da sam posumnjala,pazi posumnjala nisam napravila od komarca magarca,on uopste nema predstavu da ja nesto sumnjam jer smo sinoc mirno legli jutros ustali popili kafu i on je otisao na posao. za sve postoiji prvi put... nakon njega drugi, treći itd.... sumnja je nagora u svemu ovome.... ja bih se nje naviše i čuvala, ona izjeda, proganja, baca u stalna razmišljanja, nalazilizaranja i dovede te pred zid gedje više ništa nije kao što je bilo. Ovo stvarno iskreno ti kažem. Smješno je da ti pričam moj odnos sa mojim suprugom. Naš život uopšte. Šta sve mogu da pomislim svako veče, jutro...obavijem se sumnjama. Nije isto ni meni ni tebi a ni njima dvojici.... Mislim da trebaš malo olabaviti i malo s epokrneuti. ne znam kolika ti je sada beba al izorganiziraj s emalo, ne čekaj i ne sjedi da vidiš šta s ena njemu nalazi. Ako išta ima to će se pokazati drugačije draga moja, bokserice nemoj da te porganjaju odvešće te na put bez povratka u tvojim mislima. Toga me strah. Zato mislim da pretjeruješ. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|