RE: sta da nam se desi.... (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

veeseelaa -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:40:41)

e jbg sad, kad je seks mahnit svugdje svašta završi.... a ko zan gdje su bile bokserice kad je doživio orgazam....

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:43:30)

Vesela isto razmisljamo,plus se malo vise popilo i da bogzna dje su bile i na koji nacin ih je navuko na sebe...Hairli bilo sta god da je.

veeseelaa -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:44:39)

ja ne bi rekla da je on seksao drugu
mislim da griješiš, nikako mi se ta njegova ljubav prema tebi i seks tamo negdje ne uklapa....

nadam se da sam u pravu

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:49:40)

Ni meni al odakle sperma tu do mene nije kuci mu je sve servirano za pozelit nije da sam nasminkana i kad spavam al pazim i drzim do sebe,on nikad nije sposla nekud skrenuo il otisao a da ja ne znam.Druga opcija je da se ovo jednom u godini desava prethodnih godina su isle druge kolege ove godine je on pozvan bio,pa je mozda reko jbg da iskoristim nije to svaki dan(jest mi neko razmisljanje)

belladona -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:50:12)

Ja mislim da je čovjek imao avanturicu al neće ti priznati, a i što bi ti priznao neće je ženit.

chuci -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:55:41)

otkud ovoliko nepovjerenje prema muževima nikako ne kontam.

čuj da donesemo zaključak. šta ćemo mi donosit zaključak. pričaj s mužem.
ja pričam s mm o svemu odmah, ne čekam da naglabam na forumu o tome pa da onda s njim popričam o varijantama koje su mi druge žene ponudile.

bebana27 -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:59:31)

tako i ja isto pitam ako ima nesto sumljivo
jer ovdje ce svako reci svoje misljenje a ti znas najbolje sta ti je ciniti

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 10:01:17)

Chuci ja sam lijepo u prvom postu naglasila da ne pisem zato jer cete mi vi spasit brak nego samo da se informisem da mozda ne sumnjam bezveze a dosad je bilo raznih situacija da ga zene gledaju i smeskaju mu se dok on mene drzi za ruku i nikad na trenutak nisam nista pomislila niti mu rekla,ni sad necu da dizem paniku prebrzo a naravno da cu popricat sa njim o svemu!Druga stvar ovaj forum je namijenjen primanju i davanju saveta tako da ne bih vise da objasnjavam zasto sam ovde o tome pisala. Ti ne mozes da razumijes mene a ja ne mogu da shvatim koji jezik ja to pricam kad ne kontate da nije do doga doslo da trazim spas od vas nego samo da cujem misljenje drugih zena.

Hanady RR -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 10:08:46)

Anonimna moje je mišljenje da pretjeruješ.
Vidiš i čega nema, analiziraš, evo i ubjeđuješ sebe...
De ti malo prošetaj, opusti se, izađi iz doma nemoj biti samo ona koja dočekuje njega sve će ti se izbistriti pa i te bokserice neće imati fleke.

salmy -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 10:15:08)

Popricaj fino sa muzem i tacka....Nije ti forum rjesenje...samo ces se bezveze nanervirati i naslusati nebuloza
Tvoj muz tvoj problem...

Ja prosle godine nadjem u gepeku zense bokserice nove...mama draga ja pomahnitala...a nake velike,nisu moje nema sanse
Nalozila se ja da ga napadnem....ma nema ja gorim....A sestra isla sa nama na more na vikend i tako rovila po koferu i ispadnu joj...uzmeme ja njih unesem u stan...ama nisu moje i gotovo....mm pada od sege i samo vice: neznam zivot mi odakle u gepeku...elem skontasmo da su njene ispale...inace bi bilo zik[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

rose -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 10:17:22)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Da naglasim da su prljave pozadi neugodno mi je da pricam ovako direktno al sto bolje pojasnim lakse ce biti da donesemo zakljucak [sm=smiley1.gif]

ako su pozadi...meni jedino pada na pamet da te prevario...s muskarcem [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

veeseelaa -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 10:24:34)

.elem skontasmo da su njene ispale...inace bi bilo zikuser posted image

u mom gepeku ima svega, od piva, reketa, muških parfema i co

jednostavno nekad kupim kolegi poklon kad naletim na parfimeriju i o tome ne razglabam sa mm, baš mi smarno d a pričam da sam kolegi kupila parfem za rodjendan, po meni viška priča

Amani12 -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 10:25:16)

IZVORNA PORUKA: salmy

Popricaj fino sa muzem i tacka....Nije ti forum rjesenje...samo ces se bezveze nanervirati i naslusati nebuloza
Tvoj muz tvoj problem...

Ja prosle godine nadjem u gepeku zense bokserice nove...mama draga ja pomahnitala...a nake velike,nisu moje nema sanse
Nalozila se ja da ga napadnem....ma nema ja gorim....A sestra isla sa nama na more na vikend i tako rovila po koferu i ispadnu joj...uzmeme ja njih unesem u stan...ama nisu moje i gotovo....mm pada od sege i samo vice: neznam zivot mi odakle u gepeku...elem skontasmo da su njene ispale...inace bi bilo zik[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Draga Salmy,oplakah [sm=sad.gif][sm=jezicek.gif]

veeseelaa -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 10:26:22)

ne čekam da naglabam na forumu o tome pa da onda s njim popričam o varijantama koje su mi druge žene ponudile.

pa većina o svemu razglaba na forumu pa tek onda razgovara sa mužem, od do
gdje će dijete u vrtić? u školu? gdje će slavit rodjendan? itd [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 10:37:44)

Ah ja,ja u klin vi u plocu i dalje,opet kazem ne trazim resenje na forumu samo me zanima kako bi vi reagovale i normalno da cu sa njim rijesit kako ja mislim da treba, e ako cu koji savjet sa foruma primijenit to je onda od vesele,sto stigne sposla uhvatim ga za ponos [sm=jezicek.gif]
A to da je homic mi se bas ne uklapa posto je poprilicno gladan i najradije ne bi silazio smene u svakom slucaju hvala prosvijetlile ste me kako bih ja bez vas kroz zivoz [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

rose -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 10:41:47)

Ah ja,ja u klin vi u plocu i dalje,opet kazem ne trazim resenje na forumu samo me zanima kako bi vi reagovale i normalno da cu sa njim rijesit kako ja mislim da treba, e ako cu koji savjet sa foruma primijenit to je onda od vesele,sto stigne sposla uhvatim ga za ponos [sm=jezicek.gif]
A to da je homic mi se bas ne uklapa posto je poprilicno gladan i najradije ne bi silazio smene u svakom slucaju hvala prosvijetlile ste me kako bih ja bez vas kroz zivoz [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

ma mozda je bisexualac...i oni su pohotnici...i ne biraju...musko, zensko [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

hehe ma salim se...nemam pojma...

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 10:46:08)

Rose to moze da bude evo sad sam kontaktirala jednog detektiva ode nama jutro u razglabanju sta i kako e ovako nek on rijesi i ispita hehehehe volim ovaj forum,uvijek zaboravim probleme sa svekrvom uz vas [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 10:46:31)

Ja ne kontam o čemu ćeš razgovarati sa mužem[sm=zmeden.gif]
Moju rodicu muž je ostavio jer je bila nepovjerljivai sve živo zagledala kad on uđe u kuću. Na hlačama koje nosi na posao naletila na bijelo, optužila ga u rzagovoru d aje to sperma, čovjek s ešokirao, to je bila kap koja je prelila čašu, lijepo se pokupi i ostavi je. Evo 2 godine nakon toga on živi sa roditeljima obilazi nju i djecu, niti ima djevojku niti je oženjen ponovo. A daljnjim ispitivanjem došlo sed o podatka da je bijelo na hlačama bila agda , neko na posao donio tulumbe, one jeo prstima i slučajno rukom dotakao hlače na nezgodnom mjestu.[sm=smiley13.gif]

chuci -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 10:50:03)

Da naglasim da su prljave pozadi neugodno mi je da pricam ovako direktno al sto bolje pojasnim lakse ce biti da donesemo zakljucak [sm=smiley1.gif]

evo ja sam iz ovoga skontala da ti hoćeš sa nama da doneseš zaključak pa da poslije pričaš s mužem

i potpisujem hanady fino ti reče

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 10:51:09)

Dobro anonimna dva kod mene nije tako i ja sam kao cura imala drugaricu koja je svom muzu branila da ode na pice sa drustvom tako sto bi sjela na auto il stojala na sred puta da on ne ode i rekla sam takva ne smijem bit i nisam ovo jue prvi put da sam posumnjala,pazi posumnjala nisam napravila od komarca magarca,on uopste nema predstavu da ja nesto sumnjam jer smo sinoc mirno legli jutros ustali popili kafu i on je otisao na posao.

MAMA MA -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 10:51:35)

Prvo...ruzno je od vas pojedinih sto dajete neumjesne komentare...
Drugo...ruzno je od anonimne sto o tako intimnom problemu raspravlja na forumu,i trazi misljenje (za ovu situaciju)potpuno nebitnih osoba...
Trece...mislim da svaka zena ima neko culo u sebi tj.intuiciju koja joj govori sta je istina a sta ne...Anonimna poslusaj svoje culo...Poredaj stvari onako kako i treba,skontaj argumente u svojoj glavi,i reci muzu sto te muci...vjeruj mi-lazova je tako lahko prepoznati...A iskrenost u ocima jos lakse...

Nemoj nastupiti sa argumentima koje ces poredati tako da se osjeca vec osudjenim...daj mu prostor da objasni...

A ti ces znati da li objasnjenje zadovoljava tvoju inteligenciju...

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 10:53:35)

Zakljucak u smislu da se oko svake anonimne sjatite nema sta joj ne kazete,sje*ete joj zivce i zakljucak bude trla baba lan da joj prodje dan al haj dokazi narodu bolje da sam anketu napravila nego sto ovde pisah [sm=smiley29.gif]

Hanady RR -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 10:57:18)

Dobro anonimna dva kod mene nije tako i ja sam kao cura imala drugaricu koja je svom muzu branila da ode na pice sa drustvom tako sto bi sjela na auto il stojala na sred puta da on ne ode i rekla sam takva ne smijem bit i nisam ovo jue prvi put da sam posumnjala,pazi posumnjala nisam napravila od komarca magarca,on uopste nema predstavu da ja nesto sumnjam jer smo sinoc mirno legli jutros ustali popili kafu i on je otisao na posao.

za sve postoiji prvi put...
nakon njega drugi, treći itd....
sumnja je nagora u svemu ovome....
ja bih se nje naviše i čuvala, ona izjeda, proganja, baca u stalna razmišljanja, nalazilizaranja i dovede te pred zid gedje više ništa nije kao što je bilo.

Ovo stvarno iskreno ti kažem.
Smješno je da ti pričam moj odnos sa mojim suprugom. Naš život uopšte. Šta sve mogu da pomislim svako veče, jutro...obavijem se sumnjama.
Nije isto ni meni ni tebi a ni njima dvojici....

Mislim da trebaš malo olabaviti i malo s epokrneuti. ne znam kolika ti je sada beba al izorganiziraj s emalo, ne čekaj i ne sjedi da vidiš šta s ena njemu nalazi. Ako išta ima to će se pokazati drugačije draga moja, bokserice nemoj da te porganjaju odvešće te na put bez povratka u tvojim mislima. Toga me strah.

Zato mislim da pretjeruješ.
[sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 10:58:08)

Mama ma posto sam ja strasno realna osoba slazem se sa tobom i meni je bilo neugodno sto kontrolisemo prljave gace mog muza ovde al posto sam htela da vam docaram kako je u mojoj glavi,iznijeh detalje...
Drugo ta me moja nepogresiva intuicija i plasi jer ako bude da sam u pravu nikad ga vise necu moci gledat istim ocima,mrzim kod sebe to sto tesko oprastam i zaboravljam...
Trece kao i svaka zena da kazem jos da nisam bas toliko dokona pa da iz dosade izmisljam cega nema,jednostavno imam filing da nesto smrdi eto.

MAMA MA -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 10:58:40)

Zakljucak u smislu da se oko svake anonimne sjatite nema sta joj ne kazete,sje*ete joj zivce i zakljucak bude trla baba lan da joj prodje dan al haj dokazi narodu bolje da sam anketu napravila nego sto ovde pisah [sm=smiley29.gif]

Ne..

zakljucak je-bolje da nisi problem ni iznijela ovdje...sigurno imas drugaricu/prijateljicu kojoj dovoljno vjerujes da mozes sa njom o tome porazgovarati,ali tek nakon razgovora sa muzem(nakon kojeg mozda i nece biti potrebe za drugaricom)...[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>