Bihter -> RE: sta da nam se desi.... (8.10.2012 23:42:21)
|
Anonimna pa mozda da pokusas sa njim porazgovarati o tome sto ti smeta npr. Da vidis na cemu ste,..mozda on misli da vam je u braku sve ok,jer ti sutis,i naravno nista stoga ni ne mjenja,..Probaj mu otvoreno reci da ti nedostaje vase druzenje,da se osjecas usamljeno u zadnje vrijeme i sl,. Mm i ja smo na pocetku braka imali slican problemcic,.zapravo kod nas je bilo to da je muz veoma pasivan tip osobe,..Za njega je vrhunac veceri bio dobro vecerati,pomaziti se i buljiti nesto o autima na kompu,..[sm=zmeden.gif] A ja sam pet sasvim drugi tip osobe,..volim izlaziti,setati,provoditi vrijeme s drustvom,ma uvijek neka akcija,.. Naravno nakon nekog vremena i ja sam shvatila da tako ne ide,ja svaki dan doma,ne radim,on na poslu citav dan i kad docekam taj vikend konacno,..opet kuca,..ma ocaj. Otvoreno sam mu rekla da sam se ja udala za mladog covjeka a ne djeda kakovoga i da ocekujem da se konacno pokrene!! I Tako je i bilo! Ima dana kad je mm slobodan i provedemo citav dan doma ljencareci,ponekad pogledamo tri filma u jednu vecer,samo lezimo i buljimo u tv ili na komp..a ima i dana kad smo po citav dan vani,..lutamo po gradu,pijemo kafe,odemo na pizzu (nisu to neki skupi ruckovi [sm=smiley1.gif]),pozovemo drustvo,sjedimo,pijemo..Odemo skupa na pecanje,u teretanu..u kino..Mislim kad covjek hoce necim da se zabavi,nadje i nacina da to napravi.. Angaziraj svoje ili njegove roditelje da vam malo oko bebice pomognu..i naravno nek i on provodi vise vremena sa svojim djetetom...Odite se rolati,voziti bicikl,setati po parku,..u kupovinu stvarcica za bebe,..ma ima milijun stvari koji mozete skupa [sm=smiley1.gif] Sretno ti zelim[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|