RE: sta da nam se desi.... (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Mala Selma -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 8:09:18)

Anonimna, velika je razlika u tome sta ti mislis i sta ja mislim[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]meni nikada nebih na pamet palo da su prljave gace znak prevare, jer moj mozak ne funkcjonise tako, ali eto nismo svi isti...
Moj iskreni savjet je da pricas sa njim, jer samo prica i zdrava komunikacija ce rijesiti probleme izmedju partnera.To sto se ti "duris" i "jedes sebe" samo ce tebi brigu zadati (i zadalo je)...

R&T@ -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 8:10:24)

Draga moja, ne zivciram se ja, vec ti...

Vidis da ti je muz fin, dosao kuci da se istusira...

veeseelaa -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 8:21:10)

Sta biste vi pomislile ili uradile kada bi vam muz dosao sa poslovnog vikenda(tokom kojeg nema posla vec zurke i provod sa firmom) i ugledate tragove sperme na njegovom vesu??

obzirom da mm nije sklon samozadovoljavanju mislila bi da je imao odnos s nekom drugom, onako brzinski
no svakako bi ga pitala
ne pročitah šta je rekao kad si ga pitala?

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 8:22:20)

Mala Selma necu da panicarim nit sam se durila 90% gledam 10% pricam a malo se jedem pri samoj pomisli koliko se volimo,postujemo itd da on za dva dana zaboravi nas dvije i iskoristi da se dobro provede,ja opet uvijek sagledam medalju sa svih strana pa posle reagujem,a da mi smrdi smrdi videcemo kako ce se stvari odvijati,ja sam samo htela misljenje da cujem od vas...
Tajra pravo fin jel da [sm=sad.gif] uglavnom hvala za misljenje.

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 8:26:44)

Vesela imali smo odnose ja i on i posle toga sam videla,nisam ga pitala kao detektiv uvijek mi je to bilo malo glupavo ta saslusanja i to,samo sam mu rekla prljav ti ves,on meni od cega onako malo pogubljen,rekoh ja bi rekla sperma samo ne znam kako se stvori tu [sm=zmeden.gif] samo sam htela jos jednom da ga podsetim da nisam glupa i da skontam brzom brzinom [sm=smiley36.gif] samozadovoljavanje je iskljuceno jer preko dana je bila setnja po gradu,trke,pa od 20h vecera i zurka do iznemoglosti i znaci nije bilo vremena za to...

veeseelaa -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 8:51:48)

pa ne možeš sa sigurnošću znati jel bilo vremena za samozadovojavanje
no ti znaš da li bi ti rekao za isto il ne.....
u biti drago mi je što si strpljiva, sve će se samo vremenom kazati

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 8:59:24)

Pa za samozadovoljavanje bi,kod njega je odmah i sad i na racun toga pocnemo da se zezamo.Jesam strpljiva iako ga volim previse znam da ne mogu sprijecit to i nisam se nikad zamarala a sad jesam sokirana al opet pribrana ima gore i od ovoga,samo ja kao ja kad bi tako nesto uradila samo bi dosla kuci da se spakujem i otisla bez rijeci jer bih smatrala da nisam dostojna toga da ostanem pored zlatnog deteta i nastavim sa muzem,ali dobro ja sam uvijek imala problem da razumijem ljude...

veeseelaa -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:01:35)

pa ti pričaš kao da si uvjerenena  da je bio s drugom, nemoj tako, možda od toga nema ništa.....

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:10:18)

Previse je slucajnosti..evo jos pa ti prosudi...U perak u 20h me zove kao bebi evo vecera zavrslila sad ce party ja da se javim ne brini dobro smo prosli u putu,i naravno pocnem zezanje jer uvijek se zezam ljubavi pazi sta radis ne gledaj zene kroz smijeh on mi kaze ma nema nikako zena,nista dobro za gledanje i ja ok i tokom razgovora hop cuju se odjednom zenski glasovi pored njega i nekako mi brzo sa veze pobeze,a zna da mi smije rec ima zena koleginica iz drugih gradova itd i ako od toga nema nista zasto krije da ih je bilo sa njim [sm=zmeden.gif]...Da razjasnim da nisam zatupljena zena pa da sam ljubomorna na sve zivo ne,ja sam otisla sa bebom u njegovu firmu zvali kao da je vide i da cestitaju prisla mu je cura zagrlila ga i cestitala i ja naravno nisterisala vec mi nekako milo sto ima tako dobre i fine kolege.Drugim rijecima nisam ljubomorna i posesivna.

R&T@ -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:13:16)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

.Drugim rijecima nisam ljubomorna i posesivna.

Izvini, ali jesi[sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (22.10.2012 9:14:54)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:21:54)

Tajra i Buba zahvalna sam Allahu sto ste vi divne supruge i sto imate divne muzeve da ne morate da razmisljate, a da vas podsetim da je lako glumit Dzeka na forume,mi sto otvoreno iznesemo problem smo malo opustenije pa mi se cini da ste vi ovo sto mislite da sam ja.Jos jednom apelujem da na moj post ne odgovaraju zene i da mi se ne prenemazu i da mi ne glume tamo neke super zene.Hvala jos jednom.

Nedi -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:22:26)

Anonimna ti najbolje znas tm... Ja bi ga pitala dirtektno.

Sretno[sm=smiley1.gif]

Bebica11 -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:26:41)

IZVORNA PORUKA: Nedi

Sretno[sm=smiley1.gif]

slazem se

i ne vjerujem da bi donio prljav ves kuci da te varao

kazes cio vikend bio van, mozda je tokom prethodne noci u snu dozivio orgazam pa nije promijenio ves cim se to skorilo na boksericama[sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:26:51)

Nedi hehehe ne da mi inat, ionako sve izadje na videlo prije ili kasnije,malo mi je sokantno nisam se dosad sa ovim problemom susretala,ali prvi put boli posle ide lako [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:26:51)

IZVORNA PORUKA: Nedi

Sretno[sm=smiley1.gif]

Slazem se.

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:29:11)

Da naglasim da su prljave pozadi neugodno mi je da pricam ovako direktno al sto bolje pojasnim lakse ce biti da donesemo zakljucak [sm=smiley1.gif]

malena sharena -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:30:58)

Nedi hehehe ne da mi inat, ionako sve izadje na videlo prije ili kasnije,malo mi je sokantno nisam se dosad sa ovim problemom susretala,ali prvi put boli posle ide lako [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Nema tu inata. Bolje ti je pitaj, ovo dumanje i nagadjanje ti samo steti.

veeseelaa -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:32:20)

anonimna stisni ga za penis i drži tako dok ne prizna

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:34:16)

Popriccemo al dok se on narazmislja i seti se sta bi sve mogao bit razlog...

R&T@ -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:34:28)

Da naglasim da su prljave pozadi neugodno mi je da pricam ovako direktno al sto bolje pojasnim lakse ce biti da donesemo zakljucak [sm=smiley1.gif]

Da nije homoseksualac?

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:36:53)

Hahaha necu vesela uzecu lavor sa vodom i pred njega kad stigne sposla,pa ako bude tonulo u vodui dobro je ako budu plivala po vodi obesam ga za njih hahahah il cu mu postavit uslov ako me voli nek se prijavi na trenutak istine [sm=sad.gif][sm=sad.gif]

veeseelaa -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:38:23)

ma dohakaćeš ti njemu, vidim ja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

malena sharena -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:38:26)

IZVORNA PORUKA: tajra

Da nije homoseksualac?

I ja sam ovo pomislila.

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 9:40:03)

Moguce [sm=smiley36.gif] il je jadnik silovan pa nije ni svestan.Ah sta nam ucinese spanske i turske serije [sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>