RE: sta da nam se desi.... (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

MAMA MA -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:01:02)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Mama ma posto sam ja strasno realna osoba slazem se sa tobom i meni je bilo neugodno sto kontrolisemo prljave gace mog muza ovde al posto sam htela da vam docaram kako je u mojoj glavi,iznijeh detalje...
Drugo ta me moja nepogresiva intuicija i plasi jer ako bude da sam u pravu nikad ga vise necu moci gledat istim ocima,mrzim kod sebe to sto tesko oprastam i zaboravljam...
Trece kao i svaka zena da kazem jos da nisam bas toliko dokona pa da iz dosade izmisljam cega nema,jednostavno imam filing da nesto smrdi eto.

vjeruj mi-tudje misljenje ti apsolutno nije potrebno...Ti si njegova zena-i ako tebi tu nesto smrdi onda slijedi svoju intuiciju...opet ponavljam-razgovaraj sa njim....nemoj se praviti da je sve 5,a tebe izjeda sumnja....

chuci -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:02:08)

IZVORNA PORUKA: MAMA MA

Zakljucak u smislu da se oko svake anonimne sjatite nema sta joj ne kazete,sje*ete joj zivce i zakljucak bude trla baba lan da joj prodje dan al haj dokazi narodu bolje da sam anketu napravila nego sto ovde pisah [sm=smiley29.gif]

Ne..

zakljucak je-bolje da nisi problem ni iznijela ovdje...sigurno imas drugaricu/prijateljicu kojoj dovoljno vjerujes da mozes sa njom o tome porazgovarati,ali tek nakon razgovora sa muzem(nakon kojeg mozda i nece biti potrebe za drugaricom)...[sm=smiley1.gif]

_______

slažem se u potpunosti sa mama ma oko ovog redosljeda. pričaj prvo s mužem, pa s nekim povjerljivim, pa onda ako imadneš potrebu zabavljaj forumske mase svojim problemima.

i mislim da bi većina žena isto pisala i da nije u pitanju anonimna. bar ja bi

MAMA MA -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:03:41)

i zasto te plasi tvoja "nepogresiva intuicija"...pa nisi ti uprskala-on je(ako je)..on treba tebe da se stidi a ne da ti njega neces moci u oci pogledati...Bice sta mora biti...mozda cete se sutra nakon razgovora zajedno smijati ovome...

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:04:11)

U pravu ste,taman tako,ja sam jedino sestri imala obraza sve da ispricam,nemam obraza da kazem drugaricama vala isao on preko vikenda tamo nedje i ja mislim da je neku kresnuo tamo,budimo realne svaku zenu bi bilo stid,e zato sam ja ovde dosla nit me ko zna nit koga znam a inace nikad nisam ovde anonimna bila jedino sad,lakse mi.Ako ste vi savrsene ja eto nisam a hvala bogu daleko od jadnice.

MAMA MA -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:08:14)

OK..iznijela si problem-mi smo ti svaka na svoj nacin i u svom stilu,rekle sta mislimo o istom...
Prva sam ja daleeeeeeko od savrsenosti koju spominjes...pa i meni bi se ta ideja stvorila u glavi da sam vidjela takav prizor...razlika je jedino u tome sto bih ja sa njim odmah o tome popricala,samnom kafu nebi popio a da mi je u glavi takva misao....Razumijes?

I naravno da si daleko od jadnice,ko sad to spomenu[sm=zmeden.gif]

D_K -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:12:40)

vjeruj mi-tudje misljenje ti apsolutno nije potrebno...Ti si njegova zena-i ako tebi tu nesto smrdi onda slijedi svoju intuiciju...opet ponavljam-razgovaraj sa njim....nemoj se praviti da je sve 5,a tebe izjeda sumnja....

Potpisujem MM..
ako te izjeda sumnja lijepo ga sacekas dok dodje sa posla i za sto.. po njegovim reakcijama ces vidjeti na cemu si a i kako ces ti te informacije primiti i sta dalje.
mozda fakat nije nista ni bilo, ja se iskreno nadam da je neka banalna situacija dovela do ovoga i da ce se sve brzo rjesiti.
drzim ti fige..

MAMA MA -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:20:09)

Mozda je ipak od samozadovoljavanja(pa to svi muskarci rade)...desna ruka-prva ljubav[sm=jezicek.gif]

Nemozes znati da li je on imao dovoljno vremena za isto...a mozda ce ga biti stid priznati da je to radio...pa ti steknes pogresan dojam...uglavnom budi oprezna...nemoj mu stavljati odgovore u usta i unaprijed ga osudjivati...ne znam..vrlo osjetljiva situacija[sm=smiley13.gif]

Hanady RR -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:22:18)

Mozda je ipak od samozadovoljavanja(pa to svi muskarci rade)...desna ruka-prva ljubav[sm=jezicek.gif]

Nemozes znati da li je on imao dovoljno vremena za isto...a mozda ce ga biti stid priznati da je to radio...pa ti steknes pogresan dojam...uglavnom budi oprezna...nemoj mu stavljati odgovore u usta i unaprijed ga osudjivati...ne znam..vrlo osjetljiva situacija
[sm=smiley13.gif]

ovo bih debelo potpisala...stavrno budi pažljiva ua razgovoru da ne povrijediš i njega i sebe a relano koliko je vjerovatno d ati u razgovoru potvrdi bilo što iz tvoje intucije...ne znam...stavrno...

al baš pazi kako početi i završiti ovaj rzagovor[sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:27:47)

POznavajuci svog muza mislim da je to to, a 100% mi nece reci jeste u pravu si bilo je sexa i sta sad,on nema pravo bit povrijedjen mogu samo biti ja i to zestoko,jer on je bio jedina osoba kojoj verujem al videcemo,mozda je jeo tulumbe i ceso se po gu*ici [sm=jezicek.gif]

D_K -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:27:57)

Nemozes znati da li je on imao dovoljno vremena za isto...a mozda ce ga biti stid priznati da je to radio...pa ti steknes pogresan dojam...uglavnom budi oprezna...nemoj mu stavljati odgovore u usta i unaprijed ga osudjivati...ne znam..vrlo osjetljiva situacija[sm=smiley13.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] suze su me zalile [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ostalo potpisujem..
i da dodam da imas na umu da je veoma moguce da je sve veoma bezazleno i da tvoje sumnje nisu osnovane.. znaci, toliko ste zajedno i nikad nisi imala potrebu da sumnjas i nije ti davao povoda za sumnju, ipak je to velika stvar [sm=smiley20.gif]

Hanady RR -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:30:32)

POznavajuci svog muza mislim da je to to, a 100% mi nece reci jeste u pravu si bilo je sexa i sta sad,on nema pravo bit povrijedjen mogu samo biti ja i to zestoko,jer on je bio jedina osoba kojoj verujem al videcemo,mozda je jeo tulumbe i ceso se po gu*ici [sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif]

D_K -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:35:51)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

[sm=jezicek.gif]

sjetih se onog vica kad kaze mama sinu, kad je pita sto ima kockastu glavu, 'suti sine, kakav je dernek bio dobro je da ne lajes' [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

chuci -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:38:04)

meni nije jasno što ga nisi odmah pitala?
da mu vjeruješ odmah bi ga pitala i vjerovala bi ono što on kaže.

ovako ti sumnjaš, pa razrađuješ plan i moguće situacije, pripremaš se za razgovor s njim...

Hanady RR -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:38:46)

IZVORNA PORUKA: D_K

[sm=jezicek.gif]

sjetih se onog vica kad kaze mama sinu, kad je pita sto ima kockastu glavu, 'suti sine, kakav je dernek bio dobro je da ne lajes' [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

il onak kad Mujo sa upotrebom prezervativa dobije 6 dijete...pri kupovini daju mu d abira, jabuka, jagoda, banana, miki maus, patak dača, klasični, žuti, plavi, zeleni...on bira žuti
dolazi sin nakon nekoliko godina i pita ''tata što sma ja žute kose a svi vi crni u kući'' on ga tješi ''šuti sine mogo si bit miki maus''[sm=jezicek.gif]

D_K -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:40:50)

''šuti sine mogo si bit miki maus''[sm=jezicek.gif]

joj volim ovakve viceve.. ko biva malo ti je falilo, suti sine [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:42:24)

Zato chuci jer ce odmah da mi kaze sta je sad nisi pravila problem da odem tamo sad me napadas ni odmorio nisam i tako i ispada,e sinoc je lijepo spavo odmoran i pasce razgovor pa kom opanci kom obojci [sm=smiley36.gif]

Skvo RR -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:45:29)

jesi li ti sacuvala gace kao dokaz?

A mozda je sjeo na nesto...a mozda je ovo..mozda je ono....slabe ti fele....a sta ce ti razgovor razuman covjek bi rekao "ma jokkkkk, sta ti je?"

chuci -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:45:47)

pa niđe veze meni to. ja bi sve odmah na čistac izvodila. nema dumanja i sikiranja 24 sata dok on malo odmori od derneka. to što si ga ''pustila'' da ode i to šta je on tamo radio nemaju veze s vezom. pitanje je normalnog odnosa da on ode na poslovni vikend i da ti ne praviš probleme oko toga. meni je to normalan brak. a da on ne želi umiriti tvoje sumnje istog trena kad tebi treba to mi se ne bi sviđalo

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (22.10.2012 11:47:12)

[Sadržaj poruke je obrisan]

rose -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:48:33)

U pravu ste,taman tako,ja sam jedino sestri imala obraza sve da ispricam,nemam obraza da kazem drugaricama vala isao on preko vikenda tamo nedje i ja mislim da je neku kresnuo tamo,budimo realne svaku zenu bi bilo stid,e zato sam ja ovde dosla nit me ko zna nit koga znam a inace nikad nisam ovde anonimna bila jedino sad,lakse mi.Ako ste vi savrsene ja eto nisam a hvala bogu daleko od jadnice.

ja se nadam da te intuicija zeznula...znam kako je kada te izjeda sumnja a opet ja idem u drugu krajnost...takav sam tip i jako sam paranoicna a o svojim sumnjama nikom ni ne pricam ako su i meni nebulozne jer mi se u glavi od muhe napravi slon [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image], cak ni anonimno (kako se uopste koristi ta opcija?)...sama se borim s tim i na kraju prevazidjem ili predjem proko budalastine...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

hatepsut -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:49:59)

Ja bi samo da vas pozdravim,ovako "kucile" ,usput pozdravljam mamu ,tatu i babu [sm=jezicek.gif] i kontam mozda je coek' sjeo u bjelance [sm=zmeden.gif] [sm=jezicek.gif]

haj vozdra sad

rose -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:50:45)

ma mozda je u gacama sjeo na dasku wc solje a prije toga je poprskao samponom ili tecnim sapunom...pomirisi ako nisu vec oprane [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:51:02)

P ja kazem obigrava sinoc mnogo cudno oko mene,mislim igramo mi jhedno oko drugog uvijek i za sve al sinoc je bio nekako mnogo bio cudan umoran naoci ne vidi i kao kad zaspe beba hoce sex mnogo me pozelio(prvi put se odvajamo) i nekako isto kao dijete kad zgrijesi pa ne zna kako da se ponasa eto tako nekako...

chuci -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:51:52)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

jesi li ti sacuvala gace kao dokaz?

A mozda je sjeo na nesto...a mozda je ovo..mozda je ono....slabe ti fele....a sta ce ti razgovor razuman covjek bi rekao "ma jokkkkk, sta ti je?"

a ako je iz sarajeva rekao bi jokkkk, šta ti je BA

Anoniman -> RE: sta da nam se desi.... (22.10.2012 11:53:21)

Rose ma sigurno je od druga malo posudio i namazo da proveri ako budem ljubomorna znaci da ga volim hahaha suze me oblise.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>