|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sehuri/Iftari
22.7.2012 13:15:50   
mamine oci
madic masAllah za sultanauser posted image ne sumnjam da nece slusati on je masAllah bas pogodan i miranuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 201
22.7.2012 13:18:08   
Medić*

IZVORNA PORUKA: mamine oci

madic masAllah za sultanauser posted image ne sumnjam da nece slusati on je masAllah bas pogodan i miranuser posted image

Ah, kako kada draga moja, kako mu naidje user posted image Juce smo svi bili skupa, nije se ziv cuo, danas su otisi sami, ja vec pocela spremati iftar, brzo ovo popodne prodje user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

Neposredna veza do poruke: 202
22.7.2012 13:28:26   
janje maleno
Drage zene, citam ove postove od prve stranice, kupim recepte i razmisljam: kad vi ovo sve stignete?!? Bas ste vrijedne! Ja radim i imam curicu od 15 mjeseci, pa se sve po malo "grebem" od mamu za glavno jelo. I ja bih pravila svasta-nesta, ali nemam vremena. Jedino vikendom, e onda se ovako "zarovim" u vase recepte i "prepisem".user posted image . Svaka cast, samo tako nastavite i pisite recepteeee...! One brze, lagane najbolje! user posted image . Ramazan Mubarek Olsun svima!

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 203
22.7.2012 13:52:05   
Honey3
samo da vam mahnemuser posted image evo gledam sta bih mogla veceras za iftar,jos nisam skontalauser posted image
medic bravo za tvog momka,mashallah on ko veliki na mukabelu,ja jos nisam isla,nemam gdje ovu curu ostaviti,dok joj seka dodje iz Austrije,bas mi pravo zao sto ne mogu ni na teravijuuser posted image mamine oci jedno veliko bravo za tebe zeno,da ti dragi Allah olaksauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu janje maleno)
Neposredna veza do poruke: 204
22.7.2012 14:19:04   
amela2208
selam drage,
Nesto ste se ucutale...ili mozda spremate iftar??user posted image user posted image user posted image Ja sam opet i noocas sama.
Za iftar ce biti:
- merdzimek supa
- paprike sa mlijecnim sosom
-mijesana salata
za dezert ima jaffa i nekih drugih slatkisa.
Ovo je za mene samu dovoljno a kad mi je tu mm on hoce mesouser posted image user posted image user posted image

medic slatki bravo za malog slatkisa mashAllah, mamine oci, zaha, iman83 i jos puno vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio amela2208 -- 22.7.2012 14:24:16 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 205
22.7.2012 14:22:25   
Honey3
amela kakva ti je ovo supa ?

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 206
22.7.2012 14:23:49   
ljubičica 28
Vidim, slabo se jede za iftar kod mnogih...i mm baš malo jede za iftar al' sreća na sehuru sve nadoknadi.

Amam, user posted image i mahsuz selam i za tebe i jarana, je li sve ok?

Mamine oči, svaka čast kad možeš postiti, da ti Allah olakša user posted image

Mediću, mogu misliti kako je lijep osjećaj zajedno otići na namaz user posted image , ja svog švrću neki dan vodila u džamiju al' mimo namaza da bar vidi šta je to džamija jer sluša babu kako uči ezan i kad pita za babu ja mu obavezno kažem koji vakat klanja (neki dan ponavlja za mnom: pone, pone (podne) user posted image

A danas ipak neće biti piletina već ćufte s pireom, krem supica od tikvica, čuda od čokolade još ima i dinju ćemo da se osvježimo malo.
Imamo i domaćih sokova od višnje, ribizle, maline, zove pa dobro i oni dođuuser posted image .

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 207
22.7.2012 14:25:01   
amela2208
zaha mislim da se to kod vas zove lace ili socivo.
to mi je najomiljenija supauser posted image user posted image

< Poruku je uredio amela2208 -- 22.7.2012 14:26:09 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 208
22.7.2012 14:26:27   
ljubičica 28
I da pitam ove ženice što su pravile ovaj kolač s jogurtom, osjeti li se jogurt puno?
Ja ga ne volim i ne pijem nikad pa kontam da li bih ga mogla bar ovako u kolaču user posted image ! Planirala sam ga sutra aBd praviti ili onu tortu za lijene žene user posted image

Gospodaru moj,
ne dopusti da me zavara uspjeh, niti poraz baci u očaj. Podsjećaj me stalno da je neuspjeh iskušenje koje prethodi uspjehu...

asthenozoospermia, produženi ciklusi

01.04.2011. mamino proljetno sunce

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 209
22.7.2012 14:26:43   
Medić*
Zaho merdzimek je supa od crvene lece.

Moj muz bi je svaku noc jeo. I veceras je narucio ali ipak imamo goste pa cemo umjesto supe corbicu sa filovanim paprikama.

Imas unazad par stranica recept. A imas i gotovu u kesi kupiti na carsiji u onoj turskoj radnji.

Ljubicice osjecaj je neopisiv, jasam juce plakala gledajuci njegove male nogice kako izlaze iz dzamije user posted image user posted image

A za jogurt tortu, meni je super pravo, ja je pravila, inace volim jogurt, dodje mi kao sladoled jogurt torta, a nisam stavljala voce vec keks, bananice, a prekrila slagom i orasima. Na sehuru je trecina otisla user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 22.7.2012 14:31:01 >

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 210
22.7.2012 14:28:00   
Honey3

IZVORNA PORUKA: amela2208

zaha mislim da se to kod vas zove lace ili socivo.
to mi je najomiljenija supauser posted image user posted image

aaa od lece,sad znam sta je merdzimekuser posted image

Neposredna veza do poruke: 211
22.7.2012 14:30:45   
amela2208
user posted image user posted image user posted image user posted image
a vidim da vecina vas i sehur pravi. ja sam do sad 2 puta samo na vodu zanijetila i jutros sam jela na sehur nesto sto je ostalo od iftara i ne osjecam se bas dobro.
najbolje se osjecam kad ne jedem za sehur samo kad popijem vodu,

Sara&Mohammad

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 212
22.7.2012 14:32:09   
Honey3
kod mene za shur obicno bude topa,a kahva je obaveznauser posted image

Neposredna veza do poruke: 213
22.7.2012 14:32:50   
amela2208

IZVORNA PORUKA: zaha

kod mene za shur obicno bude topa,a kahva je obaveznauser posted image

i kafa mi smeta u toku Ramazanauser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 214
22.7.2012 14:32:53   
Medić*

IZVORNA PORUKA: amela2208

user posted image user posted image user posted image user posted image
a vidim da vecina vas i sehur pravi. ja sam do sad 2 puta samo na vodu zanijetila i jutros sam jela na sehur nesto sto je ostalo od iftara i ne osjecam se bas dobro.
najbolje se osjecam kad ne jedem za sehur samo kad popijem vodu,

I ja slabo jedem na sehuru, ali vodu i kafu obavezno, nesto od voca a i slatkis koji user posted image

Neposredna veza do poruke: 215
22.7.2012 14:35:23   
Medić*
Nego zene moram OT zna li iko sta o Mjesecevoj pratilji, nje nema odavno user posted image user posted image a bas bih voljea da se javi. Ja sam je imala na FB ali sam zaboravila koja je user posted image Bas nekako fali.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 216
22.7.2012 14:38:21   
amela2208
ja sam jutros jela i sad me zeludac muciuser posted image user posted image Mada i vani ima jedni 35 C najmanje. Od nocas samo voda i voda mozda malo voca da uzmem uz voduuser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 217
22.7.2012 14:42:27   
R&T@
Moram da posaljem jedan user posted image ovoj zenici iz daleka sto nas se sjetila...

Kako nam je mala garava djevojcica?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 218
22.7.2012 14:45:12   
amela2208

IZVORNA PORUKA: tajra

Moram da posaljem jedan user posted image ovoj zenici iz daleka sto nas se sjetila...

Kako nam je mala garava djevojcica?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Garava djevojcica ne slusa mamau nista. Po cio dan bi gledala crtace. kad trazis nesto od nje prvi odgovor jooj je NE ili NECUuser posted image user posted image user posted image user posted image Sta ima kod tebe kako tvoje curice?

Sara&Mohammad

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 219
22.7.2012 14:50:33   
R&T@
Pametno dijete...

Moje spavaju, dobro su hB...ja slusam kako tisina sumi jer je to rijetko u mojoj kuciuser posted image

Cuvajte se, obje...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 220
22.7.2012 14:53:01   
amela2208
hvala draga i vi se cuvajte i ljubi lijepe curiceuser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 221
22.7.2012 16:14:27   
amanullah
evo par prijedloga
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/594/enisa.jpg/][IMG=http://imageshack.us/a/img594/3532/enisa.jpg][/IMG][/URL]

japrak

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/835/enisa2.jpg/][IMG=http://imageshack.us/a/img835/6084/enisa2.jpg][/IMG][/URL]

punjeni krastavac sa sirom

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/443/enisa4.jpg/][IMG=http://imageshack.us/a/img443/7103/enisa4.jpg][/IMG][/URL]

krompirusa

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/836/enisa6.jpg/][IMG=http://imageshack.us/a/img836/7862/enisa6.jpg][/IMG][/URL]
milka cake

< Poruku je uredio amanullah -- 22.7.2012 16:20:42 >

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

Neposredna veza do poruke: 222
22.7.2012 16:17:22   
mamine oci
hvala vam drage moje za dove koje upucujete Allah da vas nagradi, zaista mi nije tesko postiti,i i vama Allah da olaksa post,da vas ne nabrajam jedan veliki user posted image za sve vas

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu amanullah)
Neposredna veza do poruke: 223
22.7.2012 16:21:42   
amanullah
http://imageshack.us/a/img836/7862/enisa6.jpg
cake

http://imageshack.us/a/img809/3532/enisa.jpg

japrak
http://imageshack.us/a/img820/6084/enisa2.jpg

punjeni paradajz sa sirom

malo me zeza prenos slika sory cure ..

< Poruku je uredio amanullah -- 22.7.2012 16:24:50 >

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

Neposredna veza do poruke: 224
22.7.2012 16:27:31   
mamine oci
user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu amanullah)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *